2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ya işte evraklar var onları hazırlama lazım kolay bi günlük şeyler 24 semer testi yaptı onu almayagittigimde teslim etcem ama dedigi şarttaki aşılamayı devlette yada devlet anlaşması olan yerde yaptırsamda gecerli olurmuş bende şimdi diyorumki acaba hiç aşılamayla falan ugraşmadan özeldemi yaptırsam ben yine depresyona girdim bide malum alttan muayene beni cok kötü yaptı saatlerce agladım inanırmısın o yüzden cok kötüyüm birazda

he tatlım he bende tam kalkıp iki attırsammı diye düşünüyodum
.uyuyoruz burda kız ne oyunu.sen gibi genç değiliz biz yok bizde o kadar enerji

aa vben senin resmini gördüm geç duruyorsun bence surda bi göbek atsak sen beni sollarsın

içinde bulunduğun durum
kararsızlık
üstüne muayene testler falan yıpranman normal tatlım
yoksa bir muayeneden dolayı saatlerce ağlanmaz
maalesef tatlım bizimde kaderimiz bu.hepimiz aynı durumdayız aynı şeyleri yaşıyoruz.mecburuz taki veletler gelene kadar.sen yine yürekli çıkmışsın.
ben hastaneden kaçtım bidahada uğramadım biliyosun dimi
yakınlarda uğramayada niyetim yok.psikolojik bir rahatsızlık benimkisi belki inanmayacaksın ama test kağıtlarını görünce nükseden bir rahatsızlkık.ya ben gibi olsaydın ne yapardın.üstelik zamanı geldi geçiyor bile.ve benim hastaneye gidecek cesaretim bile yok eeee tedavi olmaasam nasıl olacak bu bebek
tamamen rabbimin mucizesi olacak
oda olursa.rabbim layık görürse

ya aslında bizim ilk önce bi pisikologa gibip yarım beynimizi ya tamamen aldırıp yada eksiz yerlerdeki tahtaları caktırmamız lazım ben kendi adıma ciddi ciddi gitmeyi duşunuyorum cünkü suanki tek ihtiyacımın o oldugunun farkındayı o velede gelince bi gelsin varda dövcem onu

aa vben senin resmini gördüm geç duruyorsun bence surda bi göbek atsak sen beni sollarsın

he he bak genc duruyorsun dedin ya hemen havalara girdim resmimi koydum yine
15 nisanda 28 olucam yaaaa 25+anew in kremlerinde kullanmaya başladım valla.
he kızlar bak 2 ay kalmış
şimdi postalasanız 2 aya anca ulaşır
anladınız siz onu
:103::103::103::103::115::115::115::115::115::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

bu arada eşim bana bugun cok güzel bi hediye almış süper bi akvaryum ve bi sürü balık şimdi tammı tamına 12 balam var benim

bende eksik gedik yer çok kız
beraberimde birde marangoz götürmem lazım benim.
tam tamir gerek benim kafaya

bende 5 martta 25 oluyorum ve sacımda beyazlar cıkmaya başlado oleeeeeeeeeyyyyyyyyy

bu arada eşim bana bugun cok güzel bi hediye almış süper bi akvaryum ve bi sürü balık şimdi tammı tamına 12 balam var benim

ayyyyyyyy süpermiş
tebrik ederim eşini çok güzel bir hediye bencede
rastgelemi aldı bilinçlimi bilmem ama
sana çok iyi geleceğinden eminim o balıkların karacım
he bir ihtimal dah geldi aklıma
eşin hep uyuyor ya senin
bizim hatunda balıklara baka baka uyur belki diye bir umutta almış olabilir adamcağız

aynını bende düşündüm ve işe yaradı 10 beri uyuyordum bu arada iki kücük balık var sanki birbirleriyle cilveleşiyorlar cok tatlılar

günaydın canlarım bugün yagmurlu bir güne uyandık bide arkadaşlarla dışarda planımız vardı galiba suya düştü

günaydın canlarım nasılsınız bakalım hava ne kadan soğuk ne kapalı yağmur yağacak sanırsam neyse arada uğrarım şekerler :79:

Merhabalar arkadaşlar eşimin polikistik over rahatsızlığı var 4 kez puregon tedavisi yaptık her denemede 1500 doz kullandık 2 kez gebelik gerçekleşti ve 2 kez düşükle sonuçlandı. Bu tedaviden kalan elimizde 2 adet 3ooıu puregon iğnemiz var tedaviyi ileri bir tarihe ertelediğimiz için vermek istiyoruz. Ilaçlar buzdolabında soğuk zinciri bozulmadan muhafaza edilmiştir. Yardımcı olabileceğimiz kişiler varsa bizimle lütfen irtibata geçsinler 0533 517 77 01 tel numaramız. Allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun

çok düşünceli bir davranış arkadaşım evet allahım kimseyi evlatsız bırakmasın bu yollara düşürmesin sağol bende yaza kadar düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…