aşılama dedimi yada zamanını söyledimi
evet orası hep tıklım tıklım mış
CANIM SANA TAVSİYEM DEMİŞSİN YA ÇOCUK GİBİ DURUYORUM DİYE BUNU SENİN ŞANSIN OLARAK GÖR VE TEDAVİNİ KESİNLİKLE İHMAL ETME
kafan karışıksa hazır değilsen araver ama birkaç ay daha fazla değil.erteleyenler hep pişman canım
he tatlım he bende tam kalkıp iki attırsammı diye düşünüyodum
.uyuyoruz burda kız ne oyunu.sen gibi genç değiliz biz yok bizde o kadar enerji
içinde bulunduğun durum
kararsızlık
üstüne muayene testler falan yıpranman normal tatlım
yoksa bir muayeneden dolayı saatlerce ağlanmaz
maalesef tatlım bizimde kaderimiz bu.hepimiz aynı durumdayız aynı şeyleri yaşıyoruz.mecburuz taki veletler gelene kadar.sen yine yürekli çıkmışsın.
ben hastaneden kaçtım bidahada uğramadım biliyosun dimi
yakınlarda uğramayada niyetim yok.psikolojik bir rahatsızlık benimkisi belki inanmayacaksın ama test kağıtlarını görünce nükseden bir rahatsızlkık.ya ben gibi olsaydın ne yapardın.üstelik zamanı geldi geçiyor bile.ve benim hastaneye gidecek cesaretim bile yok eeee tedavi olmaasam nasıl olacak bu bebek
tamamen rabbimin mucizesi olacak
oda olursa.rabbim layık görürse
aa vben senin resmini gördüm geç duruyorsun bence surda bi göbek atsak sen beni sollarsın
ya aslında bizim ilk önce bi pisikologa gibip yarım beynimizi ya tamamen aldırıp yada eksiz yerlerdeki tahtaları caktırmamız lazımben kendi adıma ciddi ciddi gitmeyi duşunuyorum cünkü suanki tek ihtiyacımın o oldugunun farkındayı o velede gelince bi gelsin varda dövcem onu
he he bak genc duruyorsun dedin ya hemen havalara girdim resmimi koydum yine
15 nisanda 28 olucam yaaaa 25+anew in kremlerinde kullanmaya başladım valla.
he kızlar bak 2 ay kalmış
şimdi postalasanız 2 aya anca ulaşır
anladınız siz onu
:103::103::103::103::115::115::115::115::115::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bu arada eşim bana bugun cok güzel bi hediye almış süper bi akvaryum ve bi sürü balık şimdi tammı tamına 12 balam var benim
bende eksik gedik yer çok kız
beraberimde birde marangoz götürmem lazım benim.
tam tamir gerek benim kafaya
bende 5 martta 25 oluyorum ve sacımda beyazlar cıkmaya başlado oleeeeeeeeeyyyyyyyyy
ayyyyyyyy süpermiş
tebrik ederim eşini çok güzel bir hediye bencede
rastgelemi aldı bilinçlimi bilmem ama
sana çok iyi geleceğinden eminim o balıkların karacım
he bir ihtimal dah geldi aklıma
eşin hep uyuyor ya senin
bizim hatunda balıklara baka baka uyur belki diye bir umutta almış olabilir adamcağız
hımmm.sende balıksın he.
bende hiç beyaz yok.oleyyyyyyyyyy
Merhabalar arkadaşlar eşimin polikistik over rahatsızlığı var 4 kez puregon tedavisi yaptık her denemede 1500 doz kullandık 2 kez gebelik gerçekleşti ve 2 kez düşükle sonuçlandı. Bu tedaviden kalan elimizde 2 adet 3ooıu puregon iğnemiz var tedaviyi ileri bir tarihe ertelediğimiz için vermek istiyoruz. Ilaçlar buzdolabında soğuk zinciri bozulmadan muhafaza edilmiştir. Yardımcı olabileceğimiz kişiler varsa bizimle lütfen irtibata geçsinler 0533 517 77 01 tel numaramız. Allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun
günaydın canlarım nasılsınız bakalım hava ne kadan soğuk ne kapalı yağmur yağacak sanırsam neyse arada uğrarım şekerler :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?