2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

günaydın arkadaşlar... daha doğrusu tünaydın artık bu saaten sonra....
nasılsınız... ben bugün dışarı çıkıyorum... kociş eve gezmeye gidicez... akşama görüşürüzzzz....
sizi seviyor ve öpüyruuuum

bende iyim tşkler.ben erkenciyim. ama kimse yok burda
gece hareketlenio burası galiba :)))))
evet canım genelde öyle oluyor.
sana keyifli gezmeler canım tadını çıkar izmirde hava nasıl?

merhaba kızlar
benimde yarın yeni bir serüven başlıyor :18: yarın rahim filmi için gün alıcam ayrıca yumurta gelişimi için ilaç ve takip başlıcak hap mı iğnemi olacağına yarın karar vericek doktorum
benim bi sorum olacak
benim sağlık güvencem yok biraz araştırdım iğne tedavisi baya maliyetli gibi görünüyor güncel net bi rakama ulaşamadım tıp Fakültesi için bilgisi olan varmı acaba
şimdiden teşekkürler...

tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın işallah.ssksız yyok aramızda bildiğim kadarıyla.ssk ve çıkartılan raporla 500 600 tutabiliyor iğneler.genelde yazılan iğneler pahalı puregon gonalf v.b
ama drm bana en ucuzunu yazmıştı merional 100tlye almıştım tabi raporla

canım aşılamanı 500 e yaparlar benim iğnem gonal_f 1050 ünitelik di oda ssksız 811 tlydi canım sanırım en pahalısı bu düşün işte diğerleri daha uygun sanırım ssksız aşılaman toplamda 1500 tl tutar sanırım canım herşeyiyle tahminen tabi.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|BAT
semi|17.02.2011
febe|24.02.2011
mine25|27.02.2011
kara_|28.02.2011
masalcan|05.03.2011
tume|12.03.2011
REYHANgoker|15.03.2011
o_rkide01|
dosba|
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|18.hafta

Harikasın reyhancım
Benide unutmamışsın teşekkürler

hu huuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinizzzzzzzzzz
karacım mrb canım.yine ikimiziz kızlar yok

kız pcyi kapattım da çıkış yapmamışım o yüzden burda görünüyordum sanırım
neyse geldim ama bu seferde sen yoksun
reyhancım gelmiş nasılsın canım bittimi temizlik havada soğuktu
minecim sen nasılsın eltin ve bebişininz nasıl adını ne koydular

kimsenin konuşmaya niyeti yok bende bari yarım kursum başlıyo oleyyyyy cok sevinçliyim ama tebbellik yapmışım nakışlarım oldugu gibi kalmış

nakış kursunamı gidiyorsun karacım.ben de niyet etmiştim bir ara kolye tasarım kursuna gitmek için.
sonra olmadı.tambel kara nakışların duruyorsa yapılmamış neden poley diyorsun.hoca kulağoından asılacak yarın

keşke gitseydim cok ii geliyo insana beni eşim yüreklendirdi şimdi iki kursa birden gidiyorum biri igne oyası digeri el sanatları hocaya gelince ben onu kandırırım biraz severde benibu tipin neyi sevilirse

iğne oyasımı
hım değişik şeyler öğretiyorlar demekki
ben kayınvalidemden öğrendim iğne oyasını 1 haftada
şimdi yapıyorum.kardeşim nişanlı.tülbentlerini ben yapıyorum işte.hepsiiğne oyası

igne oyasını aslında seneye kurs hocalıgı yapmak için gidiyorum igne oyası konusunda alcak gönüllü olamicam cünkü ustası benim anne meslegi

of nerde bu kızlar kara yaaaaaa
hadi bizde kaçalım.
eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bir topik var ben oraya gidiyorum tatlım
gülmek istiyorsan sende gel
hıh kızlarada küselim gelip bizi bulamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…