2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

karacım form arıyor görünüyorsun
hayatın içinden/ilişkişler durgular/eşinize ilk ne zamn rezil oldunuz

kara ftopiklerin arasında kayboldu
ne orada var ne burda
kaçalım dedim kıza kayboldu ya
karaaaaaa gel arkadaşım gel yabancı yerlerde gezmeyelim biz en iyisi

evet masalcım kimse yok gündüzde girmedim akşam toplanır kızlar diye ama kimse yok

birazdan herkez gelir buraya.. ben çıkıcam yaaa

offff şükür koyboldum kızlar ben beceremedim gidin su semiyi bulun mazallah başına bişe gelmesin

Slm kızlar nasılsınız bakalım evet semicim bitti ufak tefek şeyler kaldı ama bende bittim tabi.

karacım nerelerdesin sen canım ya.bir ara çeyiz bölümündeydin
hani dürtebilsem dürtecektim ama
ben birkaç sayfa okudum çoık komikler ya.kızlar gülmek istediğinizde gerçekten tavsiye ederim

Slm kızlar nasılsınız bakalım evet semicim bitti ufak tefek şeyler kaldı ama bende bittim tabi.

tatlım sen büyük temizliğe başladın kolaymı.bekleseydin bari biraz havalar ısınsaydı bu ne hamaratlık
ohhh ama mis gibi temizlik koıkuyordur ev.

masallll sen nerelere gittin kuzum bugün gezmeye

canım aşılamanı 500 e yaparlar benim iğnem gonal_f 1050 ünitelik di oda ssksız 811 tlydi canım sanırım en pahalısı bu düşün işte diğerleri daha uygun sanırım ssksız aşılaman toplamda 1500 tl tutar sanırım canım herşeyiyle tahminen tabi.

sağolun kızlar sanırım aşılama için eşimin ssk sını beklemek zorundayım fiyatlar çok fazla çünkü..
cuma günü ssk sı başlıcak artık 1 ay sonra tabi bu ay ilaçla olmazsa..

Son düzenleme:
Ssk için 90 günü doldurmak gerekiyor canım cuma başlıyorsa eğer 3 ay beklemen gerekecek.olsun sen bekle çok tuzlu olur yoksa bide 2. 3. Düşünmen gerekebilir onuda göz önünde bulundur

semicim evet ne güzel temizlik gibisi yok insan huzurlu oluyor havalar ne güzeldi ben başladım bozdu canım sorma olsun ne yapalım bir camları silerken üşüdüm o kadar gerisi ev sıcaktı

reyhancım yazdığım topiğe gelsene tatlım çok komik gözümden yaş geldi ya.orkidede orda
karada özel msj atmış seni buldum diye ama hala yok ortalık ta
karaaaaaaaaaaaaaaaa
kız adresi veridm halamı bulamadın

tatlım sen büyük temizliğe başladın kolaymı.bekleseydin bari biraz havalar ısınsaydı bu ne hamaratlık
ohhh ama mis gibi temizlik koıkuyordur ev.

masallll sen nerelere gittin kuzum bugün gezmeye

valla duymuşsunuzdur belki Foça'ya gittik canım arkadaşlarla... havada güzeldi günlük güneşlik, serin ama güzeldi bugün... deişiklik oldu bugün benim için...

b arada bende aradm orayı ama bulamadım senin dedğin yeri canım

oh ohh biz burda donuyoruz kız

masalcım
anasayfa/hayatın içinden/ilişkiler duygular/eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz

kızlar kusura bakmayın ama ben çıkıyorum...
çok yorgunum ayrıca başım ağırıyoo...
iyi gceler herkeze... öpüyrum sizleriii
yarın görüşürüz nasipseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…