2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ay yeter bu akşamlık bu kadar
zaten ben hemen hepsini okudum galişba
bazıları gerçekten güzeldi

bende düşündüm ama aklıma hiçbnirşey gelmedi reyhanda yazdı okudun mu

neyse tatlım ben çıkıyorum iyigeceler
senide öptüm reyhancımmm
görüşürüzzzzzzzz

Tamam canım bende öpüyorum hastane anıları bambaşka ama onlar anlamaz ee nede olsa hep malum bölge var şifreli yanii

Bak bitane ayıp hikayem var sana anlatayım sen meraklısın böyle konulara kocan yokmu kız kahveci? Neyse yeni evliyim o zaman korunuyoruz tabi neyse ben tuvalete gittim bide ne göreyim bişey sallanıyor o kadar çok korkmuştumki iç organlarım dışarı çıktı sandım ve eşim gülmekten yerlerde tabi. şişşt kimseye söyleme tamam mı saat 12 yi geçtiya ondan yazdım

süpermiş ya yok eşim evde degil mesaide gelir birazdan bende takılıyom yarında 7 kalkcam kursum varrrr

canım ben kacıyorum bizimki yoldaymış yemek hazırla dedi hadi byyyyy organlara dikkat et sallammasın öptüm canım

şimdi öyle bir sorunumuz yok biliyorsun anladın sen onu hadi iyi geceler canım bende yatıyorum byyy:80:

merhaba arkadaşlar ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama hiç bi bilgim yok nasıl yapılıyo.maliyeti nedir?bizimkisi sebebsiz kısırlık.3 yıl olmak üzre evleneli. yaşım 24.aşılama için acele mi ediyorum aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…