2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

aşılama zor bir işlem değil canım normal jinekolik muayene gibi adetin 2 .günü gidiyorsun ve 3. günü ilaç tedavisine başlıyorsun yumurta belirli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi veriyorlar kalçadan vurduruyorsun dedikleri saatte gidip aşılaman yapılıyor bukadar
normal ilişkinin doktor gözetimi altındaki hali aynı başka bir fark yok canım

ben adet oldum.adet olmuyoruz birde üstüne çektiğim ağrı promosyon
neyse reyhancım tatlım şu aşılama nasıl bişey banada anlatsana canım
belkim bende yaptırırım ama korkuyorummmmmmmmmm

ben adet oldum.adet olmuyoruz birde üstüne çektiğim ağrı promosyon
neyse reyhancım tatlım şu aşılama nasıl bişey banada anlatsana canım
belkim bende yaptırırım ama korkuyorummmmmmmmmm

cnm korkma çok kolay bi işlem,muayene gibiii:90::90:

ben çıkıyorum canlarımmm sonra görüşürüz.akşamları eşimden dolayı pek giremiyorum,gündüzleride siz olmuyosunuz.özlüyorumm siziii,lütfen gündüzde gelinnnnnn

selam kızlar....
nasılsınız bugün bakalım. benim heralde yumoşlar çatlıyo, çok ağrım var ayakta bile duramyorum.
iğne yaptığımda bile bu kadar ağrım olmuyodu valla...

selam kızlar....
nasılsınız bugün bakalım. benim heralde yumoşlar çatlıyo, çok ağrım var ayakta bile duramyorum.
iğne yaptığımda bile bu kadar ağrım olmuyodu valla...

ben iyiyim bitaneemmm.ozaman çalışmaları hızlandır şekerim ben bu ay pek bişe anlayamadım ağrım hiç olmadı,çok azda bi akıntı, anlayamadım bile yumoş çatlamasımıydı o bilmiyorum.hoş anlayıpta değerlendirdiğimde oldu ama sonuç aynı 14gün sonra kıpkırmızııı

naberrsiniz kızlar
ben tüngün yattım sayılır İlkgün ağrım çok oluyor iş yapamıyorum ya
bağlantımda yoktu hyenigeldi ama çok şey kaçırmamışımj anlaşılan

naberrsiniz kızlar

geçmiş olsun kuzum.ağrı kesici almıyomusun?ben dayanamayıp içiyorum valla.benimde dün netim yoktu.aradım bakım varmış nette,neseki düzeldi bugün.

aynen şekerim... benimde 14 gün sonra kıpkırmızı. valla akıntı hep vardı hiç durmadı adetten beri.
çok değil ama yınede var akıntım... çalışmalarada başladık herzamanki gibi gün aşırı canım..

naberrsiniz kızlar

geçmiş olsun bitanem...
bende yatıyorum valla.. kocişte yemek hazırlıyooo

tatlım benimde aşılama öncesi iğnelerin etkisiyle çok akıntım olmuştu.hatta dr gittiğimde çatlamış bile diyecek diye ödüm kopmuştu meğer büyümeye devam ediyolarmış.inş seninkilerde güzelce büyümüştür onun habercisidir onlarda
adetinin kaçıncı günü bugün?

bugün 12. günüm canım.. çatlama günlerim zaten biliyorum ama bu kadar ağrı beklemiyodum açıkçası..
belki hala ilaçların etkisidir diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…