febe slm nasılsın yoktun dün
a.s cnm.dün nette sorun vardı.sonrada k.valideme gittim zaten.sen nasılsın cnm? bugünde çıkıcam birazdan komşum sohbete gidelim dedi ,kutlu doğum haftası olduğu için.öyle yani..
ben adet oldum.adet olmuyoruz birde üstüne çektiğim ağrı promosyon
neyse reyhancım tatlım şu aşılama nasıl bişey banada anlatsana canım
belkim bende yaptırırım ama korkuyorummmmmmmmmm
ben çıkıyorum canlarımmm sonra görüşürüz.akşamları eşimden dolayı pek giremiyorum,gündüzleride siz olmuyosunuz.özlüyorumm siziii,lütfen gündüzde gelinnnnnn
ben varım tek...febe gündüz.
ben varım tek...febe gündüz.
selam kızlar....
nasılsınız bugün bakalım. benim heralde yumoşlar çatlıyo, çok ağrım var ayakta bile duramyorum.
iğne yaptığımda bile bu kadar ağrım olmuyodu valla...
naberrsiniz kızlar
ben tüngün yattım sayılır İlkgün ağrım çok oluyor iş yapamıyorum ya
bağlantımda yoktu hyenigeldi ama çok şey kaçırmamışımj anlaşılan
ben iyiyim bitaneemmm.ozaman çalışmaları hızlandır şekerimben bu ay pek bişe anlayamadım ağrım hiç olmadı,çok azda bi akıntı, anlayamadım bile yumoş çatlamasımıydı o bilmiyorum.hoş anlayıpta değerlendirdiğimde oldu ama sonuç aynı 14gün sonra kıpkırmızııı
naberrsiniz kızlar
ben tüngün yattım sayılır İlkgün ağrım çok oluyor iş yapamıyorum ya
bağlantımda yoktu hyenigeldi ama çok şey kaçırmamışımj anlaşılan
aynen şekerim... benimde 14 gün sonra kıpkırmızı. valla akıntı hep vardı hiç durmadı adetten beri.
çok değil ama yınede var akıntım... çalışmalarada başladık herzamanki gibi gün aşırı canım..
tatlım benimde aşılama öncesi iğnelerin etkisiyle çok akıntım olmuştu.hatta dr gittiğimde çatlamış bile diyecek diye ödüm kopmuştu meğer büyümeye devam ediyolarmış.inş seninkilerde güzelce büyümüştür onun habercisidir onlarda
adetinin kaçıncı günü bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?