2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bugün 12. günüm canım.. çatlama günlerim zaten biliyorum ama bu kadar ağrı beklemiyodum açıkçası..
belki hala ilaçların etkisidir diye düşünüyorum...

belkide cnm.aman büyüyüp çatlasında napalım dayanırız.benimde 12.günümde çatladı sanırım .inş ozamandır çünkü sonraki günleri değerlendiremedik misafirden dolayı.ama eminde değilim.bakalım kırmızılar gelince anlarız nezaman çatlamış.ama işşş gelmezzz
tatlım seninmi ilk aşılaman çok zor geçmişti aklıma takıldı? ben kolay falan demiştim sonra gelip çok zor oldu diyen senmiydin?

evet canım.. çok ağllamıştım ben. 1. aşılama kötü geçti ama 2 ve 3 güle oynaya geçti.
heralde 1. aşılamada kastım kendimi canım..

nebrler nasılsınız bakalım bende bütün gün dinlendim.yattım kalktım evede çok alıştım galiba çıkıp gezesimde gelmiyor

geçmiş olsun kuzum.ağrı kesici almıyomusun?ben dayanamayıp içiyorum valla.benimde dün netim yoktu.aradım bakım varmış nette,neseki düzeldi bugün.

alıyorum tatlım.bu almış halim.almadığım zaman oturup ağlıyorum o kadar yani

evet ya değişmez kaderimiz kırmızılar.hiç şaşırmadım ben bugün.tek derdim ağrımdı

başladığını anladık zaten canım ben aşılamadan bu yhana anlayamıyorum çatlama günlerini ne ağrı var ne akıntı.çalış tatlım çalış.

geçmiş olsun bitanem...
bende yatıyorum valla.. kocişte yemek hazırlıyooo

oh ne güzel tatlım.yapsın yapsın arada iyidir.

ya size bişey anlatıcam absürd bişey ama yinede yazıcam.
bugün 10civarı yaramaz hav hav hav uyutmuyor kızdım baktım 2 tane kedi onlara havlıyor neyse yaramaza bağırdım içeri giricem.göz buya gözüme takıldı.
2 kedi mart geliyor ya gerisini siz anlayın.2 sn bakıp dalmışım sapıksanmayın
ya dedim bu kedi birkaç aya doğuracak.artık hamilelik dönemi ne kadar sürüyorsa.yattım hala düşünüyorum
belki onlarında çoçuğu olmayanı vardır
nasılım sizce akıl sağılığım yerindemi

eğer senin akıl sağlığın yerinde değilse kesin benimde değil... bende çok düşünüyorum canım...
yanlız değilsin yaniiii

nebrler nasılsınız bakalım bende bütün gün dinlendim.yattım kalktım evede çok alıştım galiba çıkıp gezesimde gelmiyor

reyhan naber tatlım.sevdin sen diğer topiği
dürtecektim dürtemedim.şişşt diyom piiişşt diyom duymuyosun haaa

febecim susmadım canım destan yazıyordum

temiz evden kiç çıkmak ister seni seniii biraz kirleninsin gözüm görmesin der çıkarsın şaka bi yana bende alışınca çıkasım gelmiyo hiç.

kız semiii güldürdün beni.tabii onlardada sebepsiz infertilite olayı vardır mutlaka

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrr

iyiyiz minecim sen nasılsın.
dünn yazdımsana ama senden sesyok.
eltin nasıl bebişiniz nasıl adını ne koydular diyeeeeeeee

semii bide onlar tek eşli değil illaki bişeler yapıyolardır azgın şeyler gıcık oluyorum bağırıyolar mı ağlıyolarmı belli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…