bugün 12. günüm canım.. çatlama günlerim zaten biliyorum ama bu kadar ağrı beklemiyodum açıkçası..
belki hala ilaçların etkisidir diye düşünüyorum...
slm iyi akşamlar geldinizmi şimdide ben gidecem ya
belkide cnm.aman büyüyüp çatlasında napalım dayanırız.benimde 12.günümde çatladı sanırım .inş ozamandır çünkü sonraki günleri değerlendiremedik misafirden dolayı.ama eminde değilim.bakalım kırmızılar gelince anlarız nezaman çatlamış.ama işşş gelmezzz
tatlım seninmi ilk aşılaman çok zor geçmişti aklıma takıldı? ben kolay falan demiştim sonra gelip çok zor oldu diyen senmiydin?
ayy bi nasip olmadı seninle sohbet etmek,nese kuzum bidahaki sefere
geçmiş olsun kuzum.ağrı kesici almıyomusun?ben dayanamayıp içiyorum valla.benimde dün netim yoktu.aradım bakım varmış nette,neseki düzeldi bugün.
aynen şekerim... benimde 14 gün sonra kıpkırmızı. valla akıntı hep vardı hiç durmadı adetten beri.
çok değil ama yınede var akıntım... çalışmalarada başladık herzamanki gibi gün aşırı canım..
geçmiş olsun bitanem...
bende yatıyorum valla.. kocişte yemek hazırlıyooo
evet canım.. çok ağllamıştım ben. 1. aşılama kötü geçti ama 2 ve 3 güle oynaya geçti.
heralde 1. aşılamada kastım kendimi canım..
alıyorum tatlım.bu almış halim.almadığım zaman oturup ağlıyorum o kadar yani
evet ya değişmez kaderimiz kırmızılar.hiç şaşırmadım ben bugün.tek derdim ağrımdı
başladığını anladık zaten canımben aşılamadan bu yhana anlayamıyorum çatlama günlerini ne ağrı var ne akıntı.çalış tatlım çalış.
oh ne güzel tatlım.yapsın yapsın arada iyidir.
ya size bişey anlatıcam absürd bişey ama yinede yazıcam.
bugün 10civarı yaramaz hav hav hav uyutmuyor kızdım baktım 2 tane kedi onlara havlıyor neyse yaramaza bağırdımiçeri giricem.göz buya gözüme takıldı.
2 kedi mart geliyor ya gerisini siz anlayın.2 sn bakıp dalmışım sapıksanmayın
ya dedim bu kedi birkaç aya doğuracak.artık hamilelik dönemi ne kadar sürüyorsa.yattım hala düşünüyorum
belki onlarında çoçuğu olmayanı vardır
nasılım sizce akıl sağılığım yerindemi
nebrler nasılsınız bakalım bende bütün gün dinlendim.yattım kalktım evede çok alıştım galiba çıkıp gezesimde gelmiyor
nebrler nasılsınız bakalım bende bütün gün dinlendim.yattım kalktım evede çok alıştım galiba çıkıp gezesimde gelmiyor
herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrr
herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?