2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

demekki ilk olmasından dolayı kastın kendini.nelere alıştık yaaaaa

valla yaaa... alıştık evet

bu arada ben eşimle konuştum.tüp bebek yapalım dedi 2 ay bekle toparlan dedi sonra hemen yapalım.
daha fazla ara vermenın anlamı yok dedi. dr değiştirmeyelim dedi.. gene ona gidelim dedi..
olacaksa biran önce olsun dedi...eşim dr güveniyo ve seviyo, değiştirmekten yana değil yani...
ben korkuyorum dedim, tüp bebek daha zormuş dedim daha zahmetli iş dedim.
biz aşılamadanda korktuk dedi ama anladık ki korkulacak bişey yok dedi...
daha fazla zaman kaybetmeyelim dediiii

reyhan naber tatlım.sevdin sen diğer topiği
dürtecektim dürtemedim.şişşt diyom piiişşt diyom duymuyosun haaa

febecim susmadım canım destan yazıyordum

ya bende bir huy var takıntılıyım şimdi orayı okumaya başladımya bitirmeden bırakmam anca yarı ettim ama akşam kahkahalarıma eşim dönüp dönüp baktı ve yattığımda 2buçuktu

yani eşin haklı bencede.tamam bi kaç ay bekleyelim dedik ama ya sonrası,zamanda beni yıpratıyo.artık hamileyim demek istiyorum yaaaa.kayınpederimin bile başka çocukları sevmesi beni sinir ediyo düşün yani iyice yedim kafayı

yani eşin haklı bencede.tamam bi kaç ay bekleyelim dedik ama ya sonrası,zamanda beni yıpratıyo.artık hamileyim demek istiyorum yaaaa.kayınpederimin bile başka çocukları sevmesi beni sinir ediyo düşün yani iyice yedim kafayı

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrr

iyiyiz minecim sen nasılsın.
dünn yazdımsana ama senden sesyok.
eltin nasıl bebişiniz nasıl adını ne koydular diyeeeeeeee

bebiş çok iyi çok da tatlı canım adını ilayda nur koydular

selam kızlar....
nasılsınız bugün bakalım. benim heralde yumoşlar çatlıyo, çok ağrım var ayakta bile duramyorum.
iğne yaptığımda bile bu kadar ağrım olmuyodu valla...

ben iyiyim şekerim.. madem yumoşlar çatlıyor.. bu günleri değerlendir canım..
bol bol çalışın
inşlallah tutar şekerim

naberrsiniz kızlar
ben tüngün yattım sayılır İlkgün ağrım çok oluyor iş yapamıyorum ya
bağlantımda yoktu hyenigeldi ama çok şey kaçırmamışımj anlaşılan
geçmiş olsun canım.. ayaklarını sıcak tut canım..
hatta mümkünse sıcak su torbası koy ayaklarına. çok iyi gelir

geçmiş olsun bitanem...
bende yatıyorum valla.. kocişte yemek hazırlıyooo
ohhhhh!!!!! ne güzel valla.. benim kociş gelmedi daha.. o gelene kadar bende evi bir süpürüp siliyim diyorum.. malum gündüz çalışınca işler akşama kalıyor
nebrler nasılsınız bakalım bende bütün gün dinlendim.yattım kalktım evede çok alıştım galiba çıkıp gezesimde gelmiyor

ay reyhancım benim şu araki halimi gördüm sende.. işe bile gitmek istemiyorum.hatta öğle aralarında bile eve geliyorum..

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlarrrr
iyi akşamlar canım. ben iyiyim sen nasılsın

hakkında hayırlısı masalcancım...
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ayki yumoşlar bebişe dönüşür

bende kocişi uyandırayım da yemek yiyelim midem kazınmaya başladı
çıkıcam ama tumeyi bekliyorum

anaaaaaaa kız mine benim yazdıklarım çıkmıyor galiba senin ekranda

ya bilgisayar da sorun var galiba yazdıklarımı göstermiyodu şimdi baktım iki defa çıkmış yazım

tumecim sen hergün çalışmıyordun yanlışmı hatırlıyorum
yada tam gün mü değildi:26::26:
bizide ihmal etme tatlım.özledik seni yaaaa

ayyy kızlar ben şu evi bir süpürük sileyim. süpürge açmak için saat daha fazla gecikmesin.kimseyi rahatsız etmeyim..pc açık arada sırada gelirim şekerler..

iyidir bitanem ...senden naber??
napıyo yeni bebiş... sen yoruluyomusun misafirlerde vardır şimdi

bende iyiyim canım sağol bebek çok iyi masallah iki gün hastanede kaldı zaten eltim orayada kimseyi almıyolardı eve gelince iki gün baktım ona normal yaaptı o yüzden iyi zaten kaynım izinli o da yemek falan yapar zaten bana gerek yok daha bugün gitmedim

tumecim sen hergün çalışmıyordun yanlışmı hatırlıyorum
yada tam gün mü değildi:26::26:
bizide ihmal etme tatlım.özledik seni yaaaa

semicim ben sadece pazarteleri çalışmıyorum canım..
malesef hafta sonları da çalışıyorum..
özel bir eğitim kurumu olunca böyle..
ama işim rahat canım.. mesela yarın sabah 11e kadar evdeyim.. öğlen gideceğim işe..
hafta sonları çok yoğunum ama hafta içleri rahatım..
bir de arada akşamları özel ders öğrencilerim gelince fazlaca giremiyorum

hayır tatlım.sadece iyi olduğunu duymak istedim.denk gelmiyoruz bayadır merak ettim
neyse kızlar bende kaçar.
görüşürüzzzz
gece 12den sonra.reyhan ben o sarkan şeyi baya bir düşündüm 15 dk sonra aklım başıma geldi kız sen yanılmışsın tatlım iç organların değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…