2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Kızlar ben bu ay ilk kez asılama olacagımicin cok heyecanlıyım ya olursa varya dünyalar benim olur asılama adetin kacıncı günü baslanıyor ve toplam süre ne kadar bileniniz varmı

iyiyim kondencim sen nasılsın kendini toparlayabildin mi canım

Kızlar ben bu ay ilk kez asılama olacagımicin cok heyecanlıyım ya olursa varya dünyalar benim olur asılama adetin kacıncı günü baslanıyor ve toplam süre ne kadar bileniniz varmı

ceydacım adetin 2 yada 3.günü iğnelere başlıyorsun yumurtan yeterli büyüklüğe ulaştığında
ki tahminen 5 yada 7 gün sonra çatlatma iğnesini oluyorsungenelde iğneden 36saat sonrada aşılama yapılıyor canım
sonucunuda aşılamanın 12 gününde öğrenebiliyorsun kan testi yaptırıp
bizde heyecanına ortak oluyoruz canım umarım herşey dilediğin gibi olur

CANIM CEVABIN İCİN COK TESEKKÜR EDERİM BAKALIM KISMET ALLAHIM YAZMISTIR ONUNDA ZAMANINI AMAZOR SÜREC LER YASIYORUZ ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINI BOS BIRAKMAZ İŞALLAH BAKALIM SİZE GÜN GÜN ANLATACAGIM YASDIKLARIMI UMARIM YENİYILA KADAR HEPİMİZ KOCAMAN KARINLARLAGİRERİZ DUALARIM SİZLERLEopuyorumnanaktan

memnunmusun canım ben başkentten memnun kalmadım cok, maliyeti nekadar oldu

canım ben ilk aşılamamı ilaçlar eşimin sperm analizi aşılama 550 milyon ödedim ama bu sefer klomenle yumurtamı biraz büyüttü bu 3 gündürde iğneye başladım doktorumdan ve hast çok menmunum bu ayki ilaçlarımı kendisi verdi sen ne kadara oldun???

bende iyiyim allaha şükür ilk aşılamada zatenfazla bir beklentiye girmemiştim
nasip ikinciye olmadı üç deniyecem
gelsinde ne zaman gelirse gelsin nazlı bebişim ben elimden geleni sonuna kadar yapmaya razıyım
tek korkutan düşünce ya hiç olmazsamafoldumben
bu düşünceyide geldiği gibi kovuyorum beynimden
şimdi olmamasına dayanamam gibi geliyor ama kaderimde yoksa ve hiç olmayacaksa bunada mecbur alışırım alışmak zorunda kalırım
rabbimbeni kimseyi bu şekilde sınamasın

amin canım ama bu kadar olmayack olayını düşünme artık tıp çok gelişti inşallah olur allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

ben 50 tl muayene ücreti verdim. 9 tl sperm analizine okadar ilaçlara fark çok ödedim bizim güvence tsk çok ödemedi 250 tl ödedim okadar. dr kim. birde canım adanada turan cetin varmış duydun mu nasıl biri acaba

konden sen dra gittin mi 2. aşılama için nededi canım

yok bitanem sakın öle düşünüp kendini yıpratma Rabbim büyük olcak inşallah ama zamanı var eminim biz yeterki istemesini bilelim

ben 50 tl muayene ücreti verdim. 9 tl sperm analizine okadar ilaçlara fark çok ödedim bizim güvence tsk çok ödemedi 250 tl ödedim okadar. dr kim. birde canım adanada turan cetin varmış duydun mu nasıl biri acaba

yok canım hiç duymadım doktorum tüp bebk uzmanı benim eray memeç senin doktorun kim???ilk aşılamanmıydı

Bu zor gunleri hep birlikte atlstscsgız kızlar buna inanın sükür kü doktorlarımız olamayacak demiyor zaman diyor

konden sen dra gittin mi 2. aşılama için nededi canım

yok canım dr göremedim bile sonucumuda hemsire neğatif dedi 2. aşılamayı düşünürsen adetinin ikinci günü gel dedi okadar o yüzden çok kızdım bidaha gitmeyim diyorum başkentte

ara vermeden bu ay yaptırmayı düşünüyormusun?
ben eşpeşe yapılmasının fdaha iyi olduğunu düşünüyordum
bugün 3. aşılamasında hamile kalan bir arkadasıma sordum
dr u üniversite hastanesinde prof
bu ayki adeti saymıyoruz 2kerede kendiliğinden adet göreceksin daha sonra yapıcaz aşılamayı demişmiş arkadaşa yani 2 ay ara vermiş sağlıklı olan buymuş
bendruma 1 ay ara verdi diye kızıyordum bunu duyunca vazgectim kızmaktan:sm_cool:
bilgin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…