2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

zaten canım adetim çok düzeenliydi benim bu ay 1 hafta erken oldum yani bugün ozaman ara vereyim bende 1 ay bakalım ne olcak ozamana

benim doktorumda ara verdi ilaçlardan yumurtalıklarımız uyarıldıgı için bir ay dinlenmesi lazımmış bende kızmıştım ama artık diyorum geç olsunda güç olmasın beklediğim gün geldi 2 aşılamayı olacak inşallah bu sefer negatif görmem((

işallah kondencim bidahaki aşılamamızda yine beraber gün sayarız
bu sefer olumlu sonuçlar için işallah

olur canım inşallah Rabbim kollarımızı bebeklerimizle doldursun

işallah canım her sey gönlünce olr işallah bu sefer kavusursun melegine

kızlarrrr ben çıkıyorum
öpüyorum hepinizi
2 saat sonra gelirim ben yine burdayım-tatlicadiarzu-

KIZLAR FACEBOOK DADA ARKADAS OLMAK İSTERİM SİZLERLE İSTEYEN EKLEYEBİLİR BAYANLAR Ceyda Altındereli diye cıkıyorum bodrum mugla il ilcem

onayladım canım seni ne kadarlık evlisin sen???

canım bende işte yaklasık 2 sene oldu benim genc kızlıgımdan beri rahatsızlıgımı bildigim için hemen bebek istedik esimde varikosel cıktı gecensene bu zamanlar amelyat oldu oiyilesti ama simdi benim rahatsızlıkla ugrasıyoruz ya senkaydirigubbakcemile5

benim kasımda dört sene olacak ben bilmiyodum sorunumu ilk zamanlar istemedik hem çalışıyodm ben daha sonra da olmayınca doktora gittim şimdide ugraşıyoruz bir yıllı geçkin zamandır

benim kasımda dört sene olacak ben bilmiyodum sorunumu ilk zamanlar istemedik hem çalışıyodm ben daha sonra da olmayınca doktora gittim şimdide ugraşıyoruz bir yıllı geçkin zamandır

ewt canım anlayabiliyorum cektiklerini bakalım kaderimiz böyle yazılmıs baya zor bir sürec bu dönem ben bu ilk asılamam dan sonra hala hamile kalamassam tüp bebege gitmeye düsünüyorum cünkü asılamam icin benden doktorum 600 ilaclarda bi600 tutuyo 1200 aylık net gidiyo bosa gibi geliyo bana ama bakalım

benim ilk aşılamam tutmadı ama benim 550 tutmuştu ilaçla birlikte bunda ilaçlara para vermedim daha doktorum çok iyi ben 3 aşılamadn sonra geçeçem doktorum öyle dedi tüp bebge rapor çıkarmak için 3 kere aşılama olmak lazımmış sended pko var galiba benim bi arkadaşımda pkolu ilk doktora gittigi ay hamile kaldı bended var pko olmadı kısmet işte darısı inşallah bizlerin başına

ay ne güzel arkadsın kavusmus ben devlete gitmiyorum o yuzden canım özelde oldugu icin esimle ayda 1400 kazanıyoz askari ücret onuda doktorlara veriyoruz bakalım benim doktorum da ugras biraz asılama ile diyo ama zaman gösterecek bakalım işallah önümüzdeki ay kavusuruz onlara senin asılaman ne zaman birde hangi ilacları kullanıyorsun canım ben puregon 600 ve ovitrella

bende özel hastaneye gidyorum ama ssk ilaçları karşılıyo işte ben ilk aşılamamda fostimon ve ovitrella ile oldum bunda ilk başta klomen başladı pazartesi kontrole gittim tekrar 3 gün fostimon kullan dedi ben igneyi çok kullanamıyorum yumurtalıklarım aşırı uyarılıyo ilk başta fazla yumurta yüzünden aşılamam iptal oldu perşembe günü tekrar kontrolüm var senin aşılamn nezaman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…