2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben ilaclarımı aldım bekliyorum gecen ay bende klomen kullanıyordum kist yaptı kist sökülsün diye desolet adında hem kist söktürücü hemde adet yaptırıvı lac kullanıyorum işte desoletin bitmesine iki gün kaldı adetimde ilactan iki gün sonra gelirmiş 23 de adet olsam 25 sindedoktora gidip baslarız heralde ignelere bir problem cıkmassa tabi birde ben aedetimi ilac kullanmadan 6 aydan önce olamıyorum

benim önceden çok düzensizdi bir sendir çok düzenli şekilde oluyrm hiç gününü şaşmadı ilaç kullansamda kullanmasamda bu ay 4 gün geçmişti ilk defa doktora gittim kist oldu diye yokmuş allaha şükür daha sonra oldum zaten

insallah canım cok canı yürekten diliyorumki olur bu ayda bizlere umut olursun

insallah canım cok canı yürekten diliyorumki olur bu ayda bizlere umut olursun

inşallah allah isteyen herkezin duasını kabul etsin kimseyi kucagı boş bırakmasın direniyoruz bakim bebklerimiz için inşallah ugraşlarımızn sonucunu buluruz

inşallah allah isteyen herkezin duasını kabul etsin kimseyi kucagı boş bırakmasın direniyoruz bakim bebklerimiz için inşallah ugraşlarımızn sonucunu buluruz

işallah nya ALLAHIMA SIGINDIM ARTIK BEKLİYORUM EN ZORUDA BEKLEMEK SATEN BİR HİSSETSEM ONU KARNIMDA DÜNYALAR BENİM LCAK İSYAN ETMİYORUM ÜZÜLÜYORUM İŞTE BENDEN SONRA EVLENENLER İKİNCİYİ DOGURDULAR

işallah nya ALLAHIMA SIGINDIM ARTIK BEKLİYORUM EN ZORUDA BEKLEMEK SATEN BİR HİSSETSEM ONU KARNIMDA DÜNYALAR BENİM LCAK İSYAN ETMİYORUM ÜZÜLÜYORUM İŞTE BENDEN SONRA EVLENENLER İKİNCİYİ DOGURDULAR

öyle ama işte kısmet canım benimde arkadaşlarım hepsi hamile kimisinin bebişi oldu onlar adına çok seviniyrm sorunsuz bi şekilde oldu ama kendim aklıma geldikçe yiyip bitiryorum kendimi

Kızlar asılama ile hmile kaln cok arkadasınız varmı asılamada sansın yüzde 20 iyi bir sayımı sizce

öyle ama işte kısmet canım benimde arkadaşlarım hepsi hamile kimisinin bebişi oldu onlar adına çok seviniyrm sorunsuz bi şekilde oldu ama kendim aklıma geldikçe yiyip bitiryorum kendimi

inanaki seni cok iyi anlıyorum nerde ise aynı seylari yasıyoruz diyebilirim bakalım belki önümüzdeki ay bizde buraya sevincli haberimizi yazar ve bu günlere güleriz

slm kızlar nasılsınız ben yaptırmadım test günüme kadar beklemeye karar verdimmm .... sabırla beklemeye devam allam hiçibirimiz emeklerini boşa çıkarmasın er yada geç allahın izniyle bizde kavuşacaz bi gün bebişlerimize inşllh

kac gün kaldı canım test yapmana adet belirtin yoktur işallah senin kacıncı asılamandı bide ilacların neydi canım işallah bebişin su an senledir

kızlar ben olacağım heralde kasıklarım felaket ağırıyor bu olsa olsa adet belirtisi olur normalde bile bu kadar sancı çekmiyordum

kızlar ben olacağım heralde kasıklarım felaket ağırıyor bu olsa olsa adet belirtisi olur normalde bile bu kadar sancı çekmiyordum

dur bakalım canım belki hamissindir bence rahat ol biliyorum rahat ol demek kolay ama bizim dualarımız senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…