2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

masaaaaaalllll napıyosun kuzum temizlikmii???

yok kız evim temiz bu aralar... çamaşır vardı astım...

kaynım aradı bizde bişeyleri varda onları ıstedı..
bu arada ben eltımle aynı apartmanda oturuyorm o 2. katta ben 4. katta.. biliyosun görşmeye ara verdim be... şimdi kara kara düşünüyorum inince gel içeri diyecek girip girmeme arasında gidip geliyorm... girsem bi dert girmesem bi dert napacağımı düşünüyorm:44::44: niye kendisi gelip almıyo odaarı b soru işreti ama.. çocuğu var belki ondan gelmemştir.
birde benim tepkim ne olur dıye düşünüp gelmeye çeknmiştir..
sence ne yapayım???

Son düzenleme:

ayy tatlım bence içeri gel derse bi uğra çık ne bilim eğer çok kızgın değilsen ona.bide aynı apartmandasınız küs kalma ama mesafeli olmak daha iyi.sen daha iyi bilirsin yinede.iyilik sende kalsın...rabbim herşeyi görüyo biliyo,Allah rızası için ve eşinin hatırı için öyle düşün bitanem...

işin garibi eşimde pek gitmemi istemiyo.. ondanda ikilemde kaldım şimdi..
kızar büyük ihtimalle ama girmemekte olmaz..
amaaaan iki ucu b.... değnek valla

işin garibi eşimde pek gitmemi istemiyo.. ondanda ikilemde kaldım şimdi..
kızar büyük ihtimalle ama girmemekte olmaz..
amaaaan iki ucu b.... değnek valla

ozaman ocakta yemeğim var de çaydanlıklada su koy yalan olmasın.. eşinde istemiyosa kasma kendini boşverrrrr

ayyy valla içinden ne geliyosa onu yap bitanem bi tuhaf hissettim şimdi kendimi

yaaaa bide benim yerimde olsan... valla kız arada kalmak kadar kötü bişey yok valla..

aradım telefonla şimdi evdeysen getıreyım diye.. evdeyim gel dedi. gideyim bari...gel dersede girerim napıyım insanlık bende kalsın... bide oğluşu var çok tatlı.. onuda özledim.. bide çok sever benii... sıpaaa

evet tatlım insanlık sende kalsın hem Allahında hoşuna gide bu yaptığın.. bencede arada kalmak çok kötüüüüüü...

geldim kuşum... kahve içtim geldim valla...iyi karşıladı . hakkını yemiyim şimdi..

slınd iyi biri ama işte başkasının aklıyla hareket ediyo. ondan kaybediyo....

hoşgeldin kuzum.. ya işte herkesin bi eksik yanı var,inş farkına varıp düzeltir ne diyelimmm dimi tatlımm bizede biraz hoşgörü düşüyo.

hoşgeldin kuzum.. ya işte herkesin bi eksik yanı var,inş farkına varıp düzeltir ne diyelimmm dimi tatlımm bizede biraz hoşgörü düşüyo.

ooooo ben 3 senedir uğraşıyorum.. tam düzeldi derken herşey sil baştan...
uğraşması zor, kafası almayıc bi insaın tahtınıdabahtınıda değiştiriy kendisinin...
benim diyebilecek yapabilecekte bişeyim yok yani...
kend düşenağlamaz diyorum başkada bişey demiyorum

sanırım en iyisi boşvermek tatlım.

evet evet şekerim...

eee ne yaptın sen bugün varmı yemeğin....varsa nevar yoksa ne yapcan.. kopya çekeyim senden barii. ne yapacagıma karar veremedm daha

çorbam vardı.karnıbahar yaptım şimdi.başka ne yapsam diye düşünüyorum bende.makarna yeni yedik,pilavda gitmez bunun yanında.napsam bilmiyorummm sence??

çorbam vardı.karnıbahar yaptım şimdi.başka ne yapsam diye düşünüyorum bende.makarna yeni yedik,pilavda gitmez bunun yanında.napsam bilmiyorummm sence??

karnbahar bendede var ama... kızartmasını ben seviyorumda eşim daha çok salatasını sevıyo.
aşlayıp yağl limonla yapıyorum bayıla bayıla yiyo bende öyle sevmiyorum...
ben bulgur ilavı yapıcam ikimizde severiz ama ynına ne yapayım bilmiyoum...sizde vyosanız bulgur pilavı yapabılırsın belki

ya pek sevmiyoruz ikimizde.ama sana bi önerim olabilir.sade bulgur pilavı,haşlanmış yeşil mercimek ve ayrı bi tencerede kavrulmuş soğan.bunları karıştırıyosun çok lezzetli oluyo ayrıca çokta faydalı

ben karnıbaharıda kıymalı patatesli seviyorum,öyle yaptım.eşin kolayını seviyomuş ona salatasını kendinede kızartmasını yap bari,herkesin gönlü olsun
kızartmasını nasıl yapıyosun? bi arkadaşımda yemiştim biraz ağır gelmişti bana.üstüne yoğurtta dökmüştü o.ağırdı ama güzeldiii

önce haşlıyorum canım. sonra un yumuta tuz karıstırıyou karnıbaharıda küçük parçalara karışıma batırıp yağda kızrtıyorum. ağır olmuyo ben yağdan aldıtan sonra peçeteye koyuyoum peçete yağı emiyo güzel oluyr.. ben seviyorum sonrada yoğurtla yıyoruz...
mercimek dedinde bende bari çorbasını yapayım.. ben yeşil mercimek yemiyorum daha dogrusu hiç yemedim alayım bigün deniyim bari bulguru öyle..eminim güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…