2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ayy tatlım al dene mutlaka hem çok lezzetli hemde çoookkk faydalı.yemeğini ve çorbasınıda yapıyoum ben,onlarında tarifini veririm..
bende karnıbahar kızartmayı denerim kış bitmeden.eşim haşlamasını sevmiyo yemeğinide ben çok seviyorum diye ses çıkarmıyo ama özleyelim biraz öyle pişir deiyp duruyo

aslında yemek konusunda ben çok şanslıyım. yazık benım kociş hiçbişeye sorun çıkarmaz. yemediği hiççbir yemek yoktur.. yazık ne yapsam yer.bazen yemek yapmazsam bile sesini çıkarmaz valla.
ama ben asla yemeksiz bıramıyorum içime sinmiyo yapmadan..zaten butüngün çlışıyo adamcağız..
ama benim işim zor yemeğin adını koysam ohoooo bin çeşit söylesinler hepsini yapayım. ama yemeğin adını koymak çooook zooooorrr....
bugun bi ana yeeğin adını koymak kaldı ne yapsam acaba:44::44:

canım ben bı yarım saatlığıne cıkıyorum... benim fıstığı okuldan almaya gidiyorum...
görüşürüz bitnem.. öpüldün

aynen tatlım benim içinde yemeğin adını koymak işkence.. bulunca gerisi kolay seviyorum ben yemek yapmayı..
canım ben bı yarım saatlığıne cıkıyorum... benim fıstığı okuldan almaya gidiyorum...
görüşürüz bitnem.. öpüldün

ok tatlım öp benim içinde o fıstığııııı

selam kızlar nasılsınız???

tüm gün temizlik yaptım,arada gelip baktım tabi buraya..
dün akşam misafir olunca doğal olarak ev batttı...
daha yeni oturdum

yemeklerden konuşulmuş

ben bugün yemek yapmıyorum. akşama kayınvalideme gideceğiz..
bakalım sevgili kayınvalidem bana ne yapmış..
harika hamur işleri yapıyor..
aklımda ıspanaklı börek var ama bakalım akşama ne ile karşılacağız..

ayy desen k.validelerimiz de aynı benimkide süper becerikli.. ıspanaklı pide yapmıştı benimkide dün süperdi.

tumecim sana bişe sorcam,hamileykende akıntı oluyomu??

akıntım oluyordu canım... bir de ben hamile olduğumu öğrenmeden altımda çok fazla ağrı hissetmiştim.. hatta bu ayki adetim çok sancılı geçecek edemiştim..

canımcım birde ben kabızlık çekmem çok şükür ama o ay kabız olmuştum.. düşün yani kanama olacak kadar şiddetliydi ki bende hemoroid falan yok yani.. gaz sancısı da cabası

daha günüm geçmedi ama 3 gündür sancım var ve böyle olmuyodu hiç,göğüslerim de biraz hassasiyet hafifte akıntım var.bilmiyorum inşş vardır bebişşşş ama olmayada bilir çünkü benim her ay başka,değişik bi belirtim oluyo ve sonuç hamile değilim..
kabız değilim..ama cnm benim yaaa demek senin okadar fena oldu yani geçmiş olsun...

inşallah hamişsindir febecim..
Allahım sağlıcakla göndersin bebeişini sana.

hep derlerdi de inanmazdım bu lafa "adet olacağım sandım meğer hamileymişim"
ama gerçekten böyleymiş..no yüzden her ay olanın dışında farklı belirti arama canım..
ben her ay adet dönemi yaklaşınca tek tek tüm internet sitelerinde erken hamilelik belirtilerine bakardım

şimdi diyorum ki boş yere bakmışım... ben hamilelik belirtisi falan yaşamadım.. yaşadığım adet belirtisiydi..

eğer kabızlık hamilelik belirtisiyse demekki bir tek onu yaşadım...
göğüs hassaslığını saymıyorum bile canım.. zaten prolaktin yüksekliğim olduğu için her ay adet öncesi balon gibi şişip acıyorlar

febecim ben 4 aralıkta adet olmuştum en son... 3 ocakta idrar testinde çıkmıştı canım...
sende test yaparsan çıkar belki.. ama bana kalırsa 2-3 gün daha bekle canım

inş tumecim amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşş.sadece kendim için istemiyorum burdakiler ve bide 2 arkadaşım ayrıca.hepimize istiyorum inşş olur..
ben son aylarda pat diye adet oluyodum zerre kadar ağrım yokken bi bakıyorum olmuşum.sonra 2.gün sancım oluyodu.ama bu seferki farklı bilmiyorum yani.off varmı yokmu bi bilsemmm

inşallah vardır canımmmm..
Allah gönlüne göre versin bitanem.. yani farklı birşeyler olunca umutlanıyoruz işte..
göbüşün bebişle dolsun febecim...

tabi hepimizin..

febecim ben 4 aralıkta adet olmuştum en son... 3 ocakta idrar testinde çıkmıştı canım...
sende test yaparsan çıkar belki.. ama bana kalırsa 2-3 gün daha bekle canım

evet cnm beklemem lazım biliyorum zaten olacakmışım gibi baskı hissediyorum karnımda. ayrıca bugün daha 25.günüm.çok erken yani test için.ama yumurtlamamı doğru anladıysam bugün 14.günüm ve bugün olmalıydım..ayy midem bulanmaya başladıııı

inşallah vardır canımmmm..
Allah gönlüne göre versin bitanem.. yani farklı birşeyler olunca umutlanıyoruz işte..
göbüşün bebişle dolsun febecim...

tabi hepimizin..

amin inşş tumecimm.sen geçen yazmıştın bu ay korunmayı düşünmüyorum diye... tatlım dr ilişkiyi yasaklamadı dimi? yani kürtajdan dolayı iyileşme süreci varmı yokmu?

amin inşş tumecimm.sen geçen yazmıştın bu ay korunmayı düşünmüyorum diye... tatlım dr ilişkiyi yasaklamadı dimi? yani kürtajdan dolayı iyileşme süreci varmı yokmu?

doktor korunun demedi ama bu ay dinlen dedi psikolojik olarak rahatla dedi.... rahim gayet iyi durumdaymış..aslında doktorum benim psikolojik olarak hazır olmamı bekliyor..ilişki konusunda da ilişki yasak falan demedi... kanamam bitsin hemen çalışmalara başlayacağım..........

hmmm rahim iyi durumdaysa sorun yok bencede çalışmalarda başarılar

febecim komşum geldi çıkmak zorunda kaldım
soruna tumecim cevap vermiş, bende sürekli akıntı oluyordu ve ağrım olduğu için her defasında adet oldum sanıyordum
canım inş. güzel haberini alacağız hayırlıca...

inş cnm öyledir.. teşekkür ederim.

kızlar benimde kociş gelmek üzere çıkıyorum bende masayı hazırlamam lazım.öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…