2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inş cnm öyledir.. teşekkür ederim.

kızlar benimde kociş gelmek üzere çıkıyorum bende masayı hazırlamam lazım.öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz

benimki bugün sporda biraz geç geleek herşey hazır...
hadi sana kolay gelsin afiyet olsun canım

ozaman ocakta yemeğim var de çaydanlıklada su koy yalan olmasın.. eşinde istemiyosa kasma kendini boşverrrrr

tuttum bunu febe süpersin

TUMECİM bsenin yerine olsam bende aynısını yapardım.bencede korunma canım
gelsin

REYHAN kız ben hiç sizi yalnız bırakırmıym.dünden beri sorun var nette bağlantım yok.
bugünde çarşıda gezmediğim yer kalmadı.aldığımda bir pantolon
mahvolmuş durumdayım.msjı bile zor yazıyorum yaa

FEBEcim işallahhhhhhhhhhhhh adet olmazsın.doğal yolla bir hamişimiz çıksa ne güzel oluyyyyyyy

heyoooo semicim gelmiş... hoşgelmişşş.... nerdesın kuzum sen???
netlerdeli ediyo bazen valla... bıktırıyooooo...

heyoooo semicim gelmiş... hoşgelmişşş.... nerdesın kuzum sen???
netlerdeli ediyo bazen valla... bıktırıyooooo...

hoşbuldum canım.bizimki kablosuz ve daha çok deli ediyor
cnbc si aç masal.sen seversin.artık türkçe diziler

bizde öğrensek ya lisyte yapmayı.excelde yapıyorlar
sorun buraya nasıl yapıştırıyorlar:26::26::26::26:

hoşbuldum canım.bizimki kablosuz ve daha çok deli ediyor
cnbc si aç masal.sen seversin.artık türkçe diziler

ay benimde kabosuz... bide biz eltimle ortak kullanıyoruz, bu aralar limoniyiz ya gidince inadmdan açıp telfonu dyemiyorum bakın diye..
açtım şekerim valla ben son 1senedır cnbc e seyretmiyorum. önceden onun dışında bı kanala bakmazdım. şmdi unutuyorum açmayı. niyeyse??

valla çok güzel olur semicim inşşş

merlin,desperate housewives ,how ı met your mohter,two and half men
csı:ny

hepsini takip etmeye çalışıyorum.kaliteli diziler bizde bir ayda olan gelişme onlarda 1 bölümde oluyor.zaten bazı dizileriz taklitleri

hepsini takip etmeye çalışıyorum.kaliteli diziler bizde bir ayda olan gelişme onlarda 1 bölümde oluyor.zaten bazı dizileriz taklitleri

evet ben bide bi aralar 24 takmıştım. sende seyretnmi hiç blmiyorum ama süper bi diziydi..
kaç sezon seyretmiştim hatırlamıorum... çok güzeldii

desperate housewifes'ı bi ara bende çok izliyodum.
şimdi prison break diye bi dizi var onu izliyorum ama muhteşem yani tavsiye ederim losttan daha güzel diyebilirm..şuanda 2.sezonu izliyorum ama soluk soluğa yaniiii

benm bugün bebiş mağazasına gittik
kuzenim doğum yapacak ona hediye almak için
ayyyyyyyyyyyyyyy ne tatlı şeyler var.çıkmak istemedim.
eminim sizede aynısı oluyordur.bebişim olsa hepsini alırım kendimi tutamam gibi geliyor
takım aldık birtane.puset.kol çantası.kanguru.yerde sallamak için bir zımpırtı adını bilmiyorum birde bebeğin altını değiştirirken kullanmak için bişey.o kadar güzellerki
pembe-gri

valla aynen katılıyorum canım.. benimde yeğenim küçük ya bende her dışarı çıktığımda beğendiğimi alıyorum.. kendiminkine düşünemiyorum. beni eve bağlamaları lazım yoksa bütün ssermayeyi bebek mağazalarına veriim

ben onlara açım semicim onlaraaaa öyle güzel anlattınki hayal ettim ve ağzım sulandıııı

doğru söze ne denir
merak etme tatlım masalın dediği gibi yakındır
sermayeyi bebiş mağazalarına yatırmamız
e görmemişin bebişi olmuş.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…