inş cnm öyledir.. teşekkür ederim.
kızlar benimde kociş gelmek üzere çıkıyorum bende masayı hazırlamam lazım.öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz
ozaman ocakta yemeğim var de çaydanlıklada su koy yalan olmasın..eşinde istemiyosa kasma kendini boşverrrrr
ben çizelgeyi yapamıyorum nasıl yaptınız
heyoooo semicim gelmiş... hoşgelmişşş.... nerdesın kuzum sen???
netlerdeli ediyo bazen valla... bıktırıyooooo...
hoşbuldum canım.bizimki kablosuz ve daha çok deli ediyor
cnbc si aç masal.sen seversin.artık türkçe diziler
tuttum bunu febe süpersin
TUMECİM bsenin yerine olsam bende aynısını yapardım.bencede korunma canım
gelsin
REYHAN kız ben hiç sizi yalnız bırakırmıym.dünden beri sorun var nette bağlantım yok.
bugünde çarşıda gezmediğim yer kalmadı.aldığımda bir pantolon
mahvolmuş durumdayım.msjı bile zor yazıyorum yaa
FEBEcim işallahhhhhhhhhhhhh adet olmazsın.doğal yolla bir hamişimiz çıksa ne güzel oluyyyyyyy
ay benimde kabosuz... bide biz eltimle ortak kullanıyoruz, bu aralar limoniyiz ya gidince inadmdan açıp telfonu dyemiyorum bakın diye..
açtım şekerim valla ben son 1senedır cnbc e seyretmiyorum. önceden onun dışında bı kanala bakmazdım. şmdi unutuyorum açmayı. niyeyse??
merlin,desperate housewives ,how ı met your mohter,two and half men
csı:ny
hepsini takip etmeye çalışıyorum.kaliteli diziler bizde bir ayda olan gelişme onlarda 1 bölümde oluyor.zaten bazı dizileriz taklitleri
merlin,desperate housewives ,how ı met your mohter,two and half men
csı:ny
hepsini takip etmeye çalışıyorum.kaliteli diziler bizde bir ayda olan gelişme onlarda 1 bölümde oluyor.zaten bazı dizileriz taklitleri
benm bugün bebiş mağazasına gittik
kuzenim doğum yapacak ona hediye almak için
ayyyyyyyyyyyyyyy ne tatlı şeyler var.çıkmak istemedim.
eminim sizede aynısı oluyordur.bebişim olsa hepsini alırım kendimi tutamam gibi geliyor
takım aldık birtane.puset.kol çantası.kanguru.yerde sallamak için bir zımpırtı adını bilmiyorum birde bebeğin altını değiştirirken kullanmak için bişey.o kadar güzellerki
pembe-gri
evet ben bide bi aralar 24 takmıştım. sende seyretnmi hiç blmiyorum ama süper bi diziydi..
kaç sezon seyretmiştim hatırlamıorum... çok güzeldii
benm bugün bebiş mağazasına gittik
kuzenim doğum yapacak ona hediye almak için
ayyyyyyyyyyyyyyy ne tatlı şeyler var.çıkmak istemedim.
eminim sizede aynısı oluyordur.bebişim olsa hepsini alırım kendimi tutamam gibi geliyor
takım aldık birtane.puset.kol çantası.kanguru.yerde sallamak için bir zımpırtı adını bilmiyorum birde bebeğin altını değiştirirken kullanmak için bişey.o kadar güzellerki
pembe-gri
ben onlara açım semicim onlaraaaa öyle güzel anlattınki hayal ettim ve ağzım sulandıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?