2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

doğru söze ne denir
merak etme tatlım masalın dediği gibi yakındır
sermayeyi bebiş mağazalarına yatırmamız
e görmemişin bebişi olmuş.........

valla öyle olacak.. artık kocişler basar tekmeyi... olana kadar dr olduktan sonrada mağzalar yiyo bizm paraları diye

orkide canım sen neden konuşmuyorsun
duruyorsun aşağıda sessiz sesiz yabancı gibi

bakalım hanginizin dediği çıkacak işallah yakında öğreniriz

ayyy inşallah.. gerçi benim k.valdemden sıra bana gelirmi bilmiyorum. o benden daha heveslii valla.
k.valdemler çok kız istiyolar. k.valdem 3 oğlan doğurmuş ve 3 tanede aldırmış hepsi oğlanmış dediğine göre. eltiminde oğlan.. nerdeyse yalvarıyolarbana kız doğur diye..
bende her defasında dua edınde dogurayım kız oğlan hiiiç farketmez diyorum...yeterki sağlıklı olsun..

nereye gitsem bebek konusu kızlar ya
benim kuafförüm 30 yaşında.2 yıllık evli.bebek düşünmüyorum diyor ama süreklide araştırıyor.sanırım olmayacak diye korkuyor
o bir yandan birde müşteri vardı 16 sene bebişi olmamış.40 yaşında 4.tüp bebeği yaptıracakken hamile kalmış.
rabbim bize acır o kadare bekletmez işallah diye düşündüm.
birde bişey söyledi size söyleyeceğim dedim.sözümde durayım.
akşam yatmadan önce al abdestini yasini oku.her mübin e geldiğinde baştan oku dedi.beş tane mübin varmış.her mübünde baştan okuyacakmışız.
ben çok okudum ve ondan biliyorum hamileliğimi dedi.
denemekmisteyn olursa diye yazıyporum

ama allah bizi o kadar bekletmesın inşallah...ay çok zor bi durum valla.. rabbim acısın bize en yakın zamandada inşallah kavuşturur bebişlermize bizleri....
evet canım doğru 5 mübin var yasinde... bende duymuştum çok eskiden sen söyleyince hatırladım...ama benim duyduğum her mübin yazdığı yerde mübin duası var onu herdefasında 3 defa mübin duasını okuyup yasıne tekar kaldığı yerden devam ediliyo diye duymuştum.

bilmiyorum ki masalcım.zaten önemli olan niyet bence
neyse kızlar ben çıkıyorum şimdi gelirim yine öpüldünüz

oooofff kızlar nerdesiniz ya sıkıntıdan patladım buralrda.....
çooook sıkıldım yaaaaa

masalcım korkuttun kız beni ne işin var senin o topikte
aşağıda seni görünce vıınnn soluğu burda aldım
begendin mi evi
bazı evler çok güzel ve zevkli döşenmiş
nedense görünce alışveriş isteği uyandırıyor bende ebvin şurasını değiştirelim şuraya şunu alalım diye
zararlı sanki o

korkarsın tabiii... ama nasıl buldum seniiii

evet ev güzel. bende mutfağı değiştirmek istyorum aslında... birde banyomu ama bakalım ne zaman.

Son düzenleme:
ya kızlar ben bir iki özel soru sormak istiyorum...ayıp ama bizim durumumuzakiler için ayıp değil diye düşünüyorum...

1. sorum sigara içen varmı aranızda???
2. sorumda.. hani mlaum günlerde çalışmalar oluyo ya...işten sonra neler yapıyosunuz yani ne zaman kalkıysunuz , özel bişeyler yapıyomusunuz.. merak ettim tavsiye edeceğiniz bişey varmı??
benim dr 1 saat hiç kalkmadan poponun atına yastık koyup yat dedi. 1 saat sonrada sağ tarfa donüp hiç kalkmadan 1 saat daha yat dedi. sizin yaptığınız farklı bişey varmı???:78::78::78:

Son düzenleme:
semiiiiiiiiiiiii nerlere takılıyosn kuzuuum...
ama buldm seniiiii

korkarsın tabiii... ama nasıl buldum seniiii

evet ev güzel. bende mutfağı değiştirmek istyorum aslında... birde banyomu ama bakalım ne zaman.

forum takipteydim baktım sende profil düzenliyormuşun azıcık gezeyim dedim
ben evime taşınalı 2 yıl olacak.herşey tam olarak bitmemişti taşındiğimde şimdi yavaş yavaş yaptırıyoruz işte.dolaplarım bile yoktu taşındıktan sonra yaptırdım.ama o resimdekilerle alaksı yok tabi ben klasik seviyorum sanırım.
şimdi herşey olmuş ankastre ben çiçekli böcekli kumaş perdeli mutfak hayal etmişimdir hep.hani şu filmlerdeki bpodrum evlerindekilerden
2 banyom var 1 tanesi hala yapılı değil.onu yapıcaz ama bakalım nasıl bişey olacak.:44::44::44::44:

siz eltinle neden aynı apartmanda oturuyorsunuz masal.ikinizinde kendi evimi(maliyeden geliyorumda)
yani nedir bizde bu eltiyle kaynanayla yakın oturulur mantığı hiç anlayamayacağım.yakın olunca daha çok sorun oluyor işte.vıcık vıcık
uzak ol ohhh rahat ol.k.validemde bizim için 3.katını tutmuştu ama şükür kurtuldum
şimdi uzağız

hımmmm 1.soruna burada cevap veremeyeceğim maalesef

2.ye gelince ilk başlarda amuda kalkmadığım kalmıştı ayağı duvara dayamalar falan
neyse ciddi olalım
tatlım drum özel birşey demedi bana hep sağdan soldan duymalar hepimizin bildiği şeyler.
hemen kalkılmamalı ve duş alınmamalı mümkünse sabaha kadar ertelenmeli.yastıkta koyuyordum açıkçası ama şimdi pek dikkat etmiyorum safdece dizlerimi çekip yatıroyum o kadar.
drun sağa yatın dedi demek.hımm bunu öğrendiğim iyi oldu

ayıptır söylemesi k.pederimde 4-5 tane ev var ve her oğlana bi ev vermiş. ikisi evli bi bekarımız daha var. iz iyi alaşıyoduk kız valla bütün gün beraberdik.. ama işte başkaının aklıyla hareket edince bozuldu işler. ama gerçekten iyidir eltim kötü diyemm severimde. ama işte akılsızlık bazen bozuyo...
önceden 4. katta eltim 3. katta k.valdem 2. katta da ben oturuyodum. sonra işte taşındım.. ben memnnum ama. görüşmüyoru oluyo bitiyo iş. bide eşim benim kımseyi hibir şekılde konuturmaz karıştırmaz işimize ve aıkçası herke korkar eşimden bi ben korkmam
o yüzen çok şkayeti değilim canım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…