kızlar ben olacağım heralde kasıklarım felaket ağırıyor bu olsa olsa adet belirtisi olur normalde bile bu kadar sancı çekmiyordum
dur bakalım canım belki hamissindir bence rahat ol biliyorum rahat ol demek kolay ama bizim dualarımız senle
nezaman oldun aşılamanı sen kullandıgın ilaçlarda agrı yapar hemen adette baglama iyi düşün iyi olsun
6 ekimde yaptırdım aşılamayı, ben bir tek 5 gün klomen kullandım birde çatlatma iğnesi bilmiyorum onlarmı yapıyor acaba ama sürekli ağrıyor sanmıyorum.
6 ekimde yaptırdım aşılamayı, ben bir tek 5 gün klomen kullandım birde çatlatma iğnesi bilmiyorum onlarmı yapıyor acaba ama sürekli ağrıyor sanmıyorum.
Kızlar ya su asılama olayı beni geriyor bir an önce regl m gelsede baslasak tedaviye
canım bence hamilesin cünkü adetin bü gün olmalıydı sanırım tam 14 gün gecmiş asılamandan sonra işallah yarın bize güzel haberler verirsin senin ilk asılamanmıydı
evet ilk aşılamamdı ama normaldede adetim düzensiz oluyor.kızlar ben çıkıyorum dayanamıyorum biraz uzanıcam.iyi geceler hepinize
kac gün kaldı canım test yapmana adet belirtin yoktur işallah senin kacıncı asılamandı bide ilacların neydi canım işallah bebişin su an senledir
benimde adetlerimcok düzensiz kızlar cok kafama takıyorum ben reyhancım sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun iyi haberlerini bekliyoruz
aklına bu sorunlar geldiğinde diyaframdan derin neses alıp verip rahatlamaya çalış bende çok stres oluyorum bende işe yarıyor öneririm. Iyi şeyler düşünmeye, güçlü hissetmeye çalış aynı zamanda:hooray:
mrb bende yenı uye oldum bende adete gırmeyı beklıyorum asılama yapıcam hayırlısıyla tam bır haftadır kahverengı akıntımvar ama kırmızıları goremedım haydı hayırlısı kasım ayı benım ugurlu ayım ınsallah hepımıze ugurlu gelır...
merhaba arkadaslar sizlerle faceboktada görüşmek isterim e postam:emine_ts1985@hotmail.com adımda emine sancak öztürk eklerseniz sevinirim
KIZLAR FACEBOOK DADA ARKADAS OLMAK İSTERİM SİZLERLE İSTEYEN EKLEYEBİLİR BAYANLAR Ceyda Altındereli diye cıkıyorum bodrum mugla il ilcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?