2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

gunaydın kızlar nasılsınız umarım moreller ıyıdir, bugun benım asılamamın 10.günü ve hıcbır belırtım yok ne adet olmak ıcın nede gebelık ıcın :)) kasıklarım agrımıyor, goguslerım acımıyor, nebıleyım cok tuhaf tek bır sıkayetım yok, bundan bırc kac gun once vardı bıkac sıkayetım ama hepsı ucup gıttı, normalde sızler 10.gunde ne gıbı seyler yasamıstınız, ama ne olursa olsun bu savası bızler kazanacagız sengözlerimebaksanab (allahın ıznıyle tabı)

NE GÜZEL İŞTE CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BOL BOL DUA EDELİM HERKESİNKİ FARKLI OLUYOR O YÜZDEN FAZLA TAKILI KALMA BEN HEP SANCI ÇEKTİM ADET OLACAKMIŞ GİBİ DÜNAKŞAM 14. GÜNÜMDÜ VE DAHADA ŞİDDETLİYDİ ŞİMDİ ARA ARA VURUYOR BENDE ÇÖZEMEDİM KENDİMİ.:uhm:

umarım senın dedıgın gıbıdır arkadasım ama hıc zannetmıyorum gercı cok ustunede dusmuyorum, aynen canım bende kendımı cozemedım sankı kendı vücudum benımle dalga geciyor:1rolleyes:, canım ya ınsallah allahım gönlune gore verır test yaptırmadınmı, yaptırmadıysan nezaman yaptırcan cok soru sordum bılıyorum ama cok merak ettım...

BEN 12. GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI AMA ÇIKMIYORMUŞ ZATEN YARIN GİDECEM BEN CANIM DR YARIN ÇAĞIRDI GEBELİK TESTİ İÇİN BAKALIM
YARIN VERECEĞİM KESİN HABERİ ALLAHIM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR:Saruboceq:

ayyy ınsallah ya, ıcım bı tuhaf oldu, umarım yarın guzel haberlerle donersın ama eger ters bı durum olursada morellerı bozmak yok enınde sonunda olucak, olucak hemde buldumcuk olucak bızım bebekler pek bı kıymetlı olucaklar ınsallahhhhhhh

açıkçası arkadaşım benim için istihare namazına yatmıştı tedavi benim için hayırlı sonuç verecekmi vermeyecekmi diye o olumlu görmüştü inşallah allahım şimdi olmasa bile bidahakine artık.

BENDE İYİYİM İŞTE ŞU BEKLEYİŞİM BİTSE RAHATLAYACAĞIM.KAFAM KARMA KARIŞIK BÜTÜN HİSLERİM BİRBİRİNE mafoldumben:sm_confused: KARIŞTI.

Reyhancığım senle aynı durumdayız dün gece uyuyamadım kasık ağrılarım bide bende bulantı çok sen ilaç alıyomusun ?

valla sabahten berı yazayım yazayım dedım sonra vazgectım, umutlandırmak ıstemedım ama valla benım ıcımden bır ses hamılesın dıyo senden umutluyum arkadasım :dance: ama dedıgım gıbı kendını kaptırma ben sadece yazıyorum işte....

inşallah canım ama şu an bişey diyemiyorum bir yarın olsunda öğreneceğiz nasıl olsa sunasaycım sende yarın öğreneceksin dimi?

canım ben bikaç ilaç kullanıyorum ağrılarımı ve bulantımı onlara bağlıyorum ama yarin umarım ikimiz içinde süprizli bir gün olur arkadaşım inşallah düşüncesi bile heyecanlı demi

evet galiba biraz heyecanlıyım aslında ben umutsuz olduğumda tam tesi oluyor bakalım bu sefer ne olacak? Ama hamile kalmış olsam bu kadar ağrınında normal olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…