2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ALLAH bu heyecanlarınızı boşa çıkarmısın inşallah dualarım sizlerle bende eğer 2ay içinde hamile kalamazsam sizinle aynı heyecanı yaşıycam şimdi işteyim sizin sonuçları çok merak ediyorum

canım inşallah yarin belli olacak haber veririm ,

canım benim herşeyin hayırlısı inşallah kendini her 2 sonucada hazırla lütfen umarım sevinceksin ama olumsuzsada dünyanın sonu değil gözünden bir damla dahi yaş akmasın

sağol canım inşallah o dediğin olmaz eşimde kötü olur çünkü biliyorsun insanın elinde olmuyor bazen güçlü olmamız lazım.

canım aynı dileklerim senin içinde geçerli hiç üzülmek yok herşeyin hayırlısı tamam mı

canım ben söz veremiyorum ağlamamak konusunda inan elimde değil doktor bile şok oluyor sanki dünyanın sonu gelmiş gibi kendime hakim olamıyorum gözler balon oluyor inan sayısını bile unuttum tabi yinede kendimi toparlamaya çalışırım inşallah bu defa sevinç gözyaşları olur diye dua ediyorum opuyorumnanaktan

canım inşallah dualarım hep sizinle

allahım inşallah sevinç gözyaşları olur ama üzülme tamam mı bende üzülmeyeceğim sen yinede yokmuş gibi alıştır şimdiden şok olmamak için tuttuysada daha büyük süpriz olur ok.

hakkımızda hayırlısı inşallah canım işteyim bende sabah kuran öğlen iş akşam evişi canım çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…