nehaber canım heyecan dorukta dimi
ALLAH bu heyecanlarınızı boşa çıkarmısın inşallah dualarım sizlerle bende eğer 2ay içinde hamile kalamazsam sizinle aynı heyecanı yaşıycam şimdi işteyim sizin sonuçları çok merak ediyorum
evet yarını edebilirim inşallah.
canım inşallah yarin belli olacak haber veririm ,
inşallah canım ama şu an bişey diyemiyorum bir yarın olsunda öğreneceğiz nasıl olsa sunasaycım sende yarın öğreneceksin dimi?
canım benim herşeyin hayırlısı inşallah kendini her 2 sonucada hazırla lütfen umarım sevinceksin ama olumsuzsada dünyanın sonu değil gözünden bir damla dahi yaş akmasın
sağol canım inşallah o dediğin olmaz eşimde kötü olur çünkü biliyorsun insanın elinde olmuyor bazen güçlü olmamız lazım.
reyhancığım sen tedavini nerde yaptırıyosun ?
bilmez olurmuyum canım aynı sıkıntıları ben kaç defa yaşadım bir allah bilir bide ben saat kaçta öğreniceksin
o kadar uzunmu sürüyor öğrenmek
canım aynı dileklerim senin içinde geçerli hiç üzülmek yok herşeyin hayırlısı tamam mı
canım ben söz veremiyorum ağlamamak konusunda inan elimde değil doktor bile şok oluyor sanki dünyanın sonu gelmiş gibi kendime hakim olamıyorum gözler balon oluyor inan sayısını bile unuttum tabi yinede kendimi toparlamaya çalışırım inşallah bu defa sevinç gözyaşları olur diye dua ediyorum opuyorumnanaktan
canım ben söz veremiyorum ağlamamak konusunda inan elimde değil doktor bile şok oluyor sanki dünyanın sonu gelmiş gibi kendime hakim olamıyorum gözler balon oluyor inan sayısını bile unuttum tabi yinede kendimi toparlamaya çalışırım inşallah bu defa sevinç gözyaşları olur diye dua ediyorum opuyorumnanaktan
allahım inşallah sevinç gözyaşları olur ama üzülme tamam mı bende üzülmeyeceğim sen yinede yokmuş gibi alıştır şimdiden şok olmamak için tuttuysada daha büyük süpriz olur ok.
allahım inşallah sevinç gözyaşları olur ama üzülme tamam mı bende üzülmeyeceğim sen yinede yokmuş gibi alıştır şimdiden şok olmamak için tuttuysada daha büyük süpriz olur ok.
berfin nasılsın canım
iyiyim cnm sen nslsın ... vakit geçirmeye çalışıyoruz işte zaman geçmek bilmiyor.bende sabredip cumaya kadar bekeleyeceğim canm gitmedim dr.a iyi yada jötü cuma günü hayırlısı ne ise onu öğreneceğiz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?