hakkımızda hayırlısı inşallah canım işteyim bende sabah kuran öğlen iş akşam evişi canım çıkıyo
senin ilk denemenmiydi cnm..banada dua et cnm kuran okumayı ben bilmiyorumm allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşllh .. sen yarın mı vercektin kantestini
kız ben daha aşılama flan yaptırmadım ki beklemediyim işte
ay pardon canm burad çok karışık oluyo biliyonmu görüşmek özürdilerimm bilmiyorumkismile bide acemisiyim sitenin
aşk olsun ne özürü insan unutuyo bazen cuma günü kaçta öğreneceksin
sabah giderim canım bi aksilik olmazsa .... nete girebildiğim anda haber veririm size.. bu arad sen ankaradasın sanırım nereye gidiyosun dr.a
zekai tahirin özel doktoruna gidiyorum se nereye gidiyosumn[/QUgazi ünv. cnm aydan hocaya. ya çok canım sıkıldı ya ben aşılamamdan sonra kullanmam için jel de yazmışdı dr.. progestonun jeli ..bugün kahverengi bişiler geldi az bişe reglmede daha var oysaki eyvahedigeldismile
zekai tahirin özel doktoruna gidiyorum se nereye gidiyosumn[/QUgazi ünv. cnm aydan hocaya. ya çok canım sıkıldı ya ben aşılamamdan sonra kullanmam için jel de yazmışdı dr.. progestonun jeli ..bugün kahverengi bişiler geldi az bişe reglmede daha var oysaki eyvahedigeldismile
canım aydan hoca nasıl neoldu berfin anlamadım hastalandın mı
sunasay senin problem neydi
canım benim problem yumurta yetmezliği ve adet düzensizliği yumurtam azda olsa oluşuyor fakat büyümeden çatlıyor ,
merhaba kızlar
kardelencim berfinde kahverengi lekelenme olmuş
adet olucam diye stres yaptı suan kendini dinliyor bence canım
umarım adet olmamıştır
susanaycım merhaba berfine neolduya anlamadım ben
canım ben biraz yavaş yazıyorum berfinin anladığım kadarıyla leke şeklinde akıntısı geliyor,
tedavisi neymiş peki canım
sunasaycım senin 3. aşılama diye hatırlıyorum işallah bu kez yüzün güler
biz daha 1.yi denedik senin için dua ediyorum aşılaman tutsun tüpe gerek kalmasın diye
3.de sansında daha fazla işallahhhh hamişsindir canım:Saruboceq:
sunasaycım senin 3. aşılama diye hatırlıyorum işallah bu kez yüzün güler
biz daha 1.yi denedik senin için dua ediyorum aşılaman tutsun tüpe gerek kalmasın diye
3.de sansında daha fazla işallahhhh hamişsindir canım:Saruboceq:
tedavisi tam olarak sonuç alamasakta hormon iğneleriyle yumurta büyütmek ve çoğaltmak için dr um bi yandan ben bi yandan bol iğne ilaç vs uyğraşıyoruz canım en son işlem tüp bebek yapcaktık ama yumurtam tam gelişmeden çatladı bizde boşa gitmesin dedik ve aşılama oldu bende hikaye çok canım ya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?