2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

doğru söylüyorsun canım.. yani bit olsa sürekli kaşınırım değil mi??
saçımda boya var masalcım
ekim ayında ilk aşılama öncesi röfle yaptırmıştım hamile kalırsam yaptıramam diye..
dip boyam geldi aslında yapar mı acaba bu??
olmazsa doktora gideceğim valla..
kaşın kaşın nereye kadar

:129:

ay tume benim tikim var canım bite karşı.. kim bitlendikmi dese her yerim uyuz gibi kaşınır...
eşimde bunu sık sık yapar beni deli eder...
canım eşin gelince baksın istersen ne olur ne olmaz biti sen göremezsin benim bildiğim kadarıyla. yani çok küçük göremezsın kendınde olsa..

ay bişey anlatıcam...ben 7 sene boyunca bi eczanede çalıştım.. eczanenin sürekli müşterilerinden birinin kızı 3 sene o bitlerden kurtulamadı canım.. bütün aile oldu öğretmen arkadaşları herkez bitlendi. 3 sene bit gitmezmi ya valla gitmedi. ay her yolu denediler gitmedi. ama zaten evin annesi pek temiz değildi, bence o yüzden bit gitmedi o aileden. şimdiki durumları ne bilmiyorum

ay ece ca yaptı gitti bende bişeyler soracaktım neyse inşallah bebeğine kavuşur bu sefer.
reyhancım hoşgeldin canım

hoşbulduk canım hap falan aldım sanırım migren canım şimdi çay demledim bende dizi izleyerek içeceğim kocişle çıkmak zorundayım şekerler kociş kızıyor hem başın ağrıyor hemde bilgisayar başındayım diye neyse aklım sizde canlar.öpüyorum uyutabilirsem gelirim belki ama şansım yok gibi bugün uyumaz gibi sanki

masalım ben bir kere ilkokulda bitlenmiştim.. annem eczaneden bir ilaç almıştı beni bir güzel yıkamıştı.. sonra sık dişli tarağıyla saçlarımı taradı.. bütün bitler tarağa dökülmüştü

bak şimdi korktum valla.. ay benim saçlarda çok,
bitse gitmez şimdi bunlar.

kociş bu gece yok.. benim iki sokak ötede arkadaşım oturyor.. dur iki dakika ona gideyim annesi de evdeyse o da baksın..

bakarlar mı ki.. ya bitli diye bakmazlarsa

canım ya çoook geçmiş olsun.. valla kızıyoruz kocişlere ama bi yerde haklılar..
çok kalırsam pc de benimde ağırıyo başım.
öptüm şekerim seni dinlen bu akşam bariii...
ama uyursa bekleriz geeellll

bakarlar kuzum ne olacak ki. beraber yatmadığınız sürece bulaşmaz... vede sarılmadığınız sürece..
baktır gel kuzum.. ama bak saat geç oldu dıkkatlı git gel bekliyorum senii

iyi gezmeler şekerim...
uyumasın tabi hayatım çalışan yol alırırmiş..

bakarlar kuzum ne olacak ki. beraber yatmadığınız sürece bulaşmaz... vede sarılmadığınız sürece..
baktır gel kuzum.. ama bak saat geç oldu dıkkatlı git gel bekliyorum senii

masalım arkadaşı aradım evde değillermiş.. başka bir arkadaş var onu aradım.. annesi gelsin bakim demişş..

ben 15dkya gelirim zaten arabayla gideceğim kızz... olmaz bişye.. baksınlar bakalımm..hemen gelirim

tamam tatlım .. en azından rahatlarsın

değilmiş masalcım.. bit mit yok :))))
sadece saç diplerim kabarmış, o yüzden kaşınıyormuş,, ben yine de yarın bir doktora uğrayım.. losyon falan verir..
içim rahatladı. perihan teyze bastı kahkahayı.. kızım dedi bit olsa saçının her yeri kaşınır, kaşımaya iki elin yetişmez dedi.. ama benim saçımın sadece tepe kısmı ve ön kısmı kaşınıyor..

kadın haklı vallaa..

rahatladım :)))

ooohhh evet çok şükür. valla uğraşması çok zor olurdu...
hadi gözün aydın

teşekkür ederim canımm.. derin bir ohhh çektim valla:)))

senin kociş gelmedi mi daha

teşekkür ederim canımm.. derin bir ohhh çektim valla:)))

senin kociş gelmedi mi daha

geldi canım geldi. yemek de yedik valla karnım doydu..
allah kımseyi açlıkla terbiye etmesin yaaa...

şimdi kociş kahve istedi onu yapıcam

geldi canım geldi. yemek de yedik valla karnım doydu..
allah kımseyi açlıkla terbiye etmesin yaaa...

şimdi kociş kahve istedi onu yapıcam

afiyet bal şeker olsun hayatım..
yemek sonrası kahve keyfi de süper olur valla.
bu akşam kızlar da yok... herkesler nerde acaba??

afiyet bal şeker olsun hayatım..
yemek sonrası kahve keyfi de süper olur valla.
bu akşam kızlar da yok... herkesler nerde acaba??

valla bilmiyorum... biz oluyoruz onlar olmuyo...kızlar burda oluncada biz olmuyoruz.
bi türlü denk getiremiyoruz şöyle hep beraber sohbet etmeyi dimi

valla bilmiyorum... biz oluyoruz onlar olmuyo...kızlar burda oluncada biz olmuyoruz.
bi türlü denk getiremiyoruz şöyle hep beraber sohbet etmeyi dimi

kızlar gece kuşu masalım.. ben geç saatlere kadar kalamıyorum.. erken yatıp erken kalkıyorum.

ay hürrem yine hamile....

canım ben şimdilik çıkıyorum. biraz ilgileneyim kocişle.
sonra görüşürüz

kızlar gece kuşu masalım.. ben geç saatlere kadar kalamıyorum.. erken yatıp erken kalkıyorum.

ay hürrem yine hamile....

evet canım gece kuşu...
anaaa yinemi haamile. valla adam ceketini atsa hamile kalıyo yaa...
ben seyretmiyorum ama arada açtığım kaadarıyla biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…