daha 4 gün olmuş canım dur bakalım bol bol dua et stres yapma sakın
bu ikinci aşılamam hiç umut yok sanırım eşimin sperm kalitesi çok düşükmüş dr tedavi boşa gitmesin dedi biz umudumuzu kaybettik dr istediğinin altındaymış 1 milyon olması lazımmış bizimkisi 500 yarı yarıya yani allah tüm çocuk isteyenlere ve bizede nasip eder inşallah :ecrin_bebek:
serengl canım hiç stres yapma kendine allah nasip ettikten sonra olur canım moralini yüksek tut zaten lazım olan 1 tane dua et hakkında hayırlısı olsun
olsun canımı umudunu kaybetme biliyosun ki bebek için tek bir sperm gerekiyo Allah verecek hepimize inşalalh
kısslar nereye kayboldunuz
serengl cim hoşgeldin önce azosperm sayfasını okuyordum canım 1 tek sperm bulabilmek için aylarca tedevi görenler var ve sonuç alamayanlar
bitkisel kürlerle destekle canımtedavini
havuçsuyu içir eşine spermlere çok ii geliyormuş
arkadaşlar az önce reyhanla faceysde konuştum morali bozuk maalesef arkadasımızın sonucu negatif aşılama tutmamış onun adına çok üzüldüm inş ikinci aşılaması tutar(((((((((((
kızlar meraba ben dün gece adet oldumkan testine gitmedim yarın gidecem formaliteden verecem işte ..üzülmemeye çalışıyorum kısmet değilmiş ne diimki.inşllh diğer kalan arkadaşlarımız güzel haberler doldurur topiğimiizi.
arkadaşlar az önce reyhanla faceysde konuştum morali bozuk maalesef arkadasımızın sonucu negatif aşılama tutmamış onun adına çok üzüldüm inş ikinci aşılaması tutar(((((((((((
merhaba kızlr 2 gündür takip edemiyorum sizi geçmişi okuyacam birazdan bugün doktora gittim allah izin verirse cumartesi olacam aşılamamı hayırlısıyla....
bugün aşılama yapıldı bana da..bu ikinci denemem..umarım bu sefer başarılı olurum.Lütfen dua edin benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?