2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

daha 4 gün olmuş canım dur bakalım bol bol dua et stres yapma sakın

bu ikinci aşılamam hiç umut yok sanırım eşimin sperm kalitesi çok düşükmüş dr tedavi boşa gitmesin dedi biz umudumuzu kaybettik dr istediğinin altındaymış 1 milyon olması lazımmış bizimkisi 500 yarı yarıya yani allah tüm çocuk isteyenlere ve bizede nasip eder inşallah :ecrin_bebek:

olsun canımı umudunu kaybetme biliyosun ki bebek için tek bir sperm gerekiyo Allah verecek hepimize inşalalh

serengl canım hiç stres yapma kendine allah nasip ettikten sonra olur canım moralini yüksek tut zaten lazım olan 1 tane dua et hakkında hayırlısı olsun

ya reyhandan hala haber yok naptı acaba sonucu ne çıktı hala girmedi foruma çok merak ediyom...

kısslar nereye kayboldunuz
serengl cim hoşgeldin önce azosperm sayfasını okuyordum canım 1 tek sperm bulabilmek için aylarca tedevi görenler var ve sonuç alamayanlar
bitkisel kürlerle destekle canımtedavini
havuçsuyu içir eşine spermlere çok ii geliyormuş

arkadaşlar az önce reyhanla faceysde konuştum morali bozuk maalesef arkadasımızın sonucu negatif aşılama tutmamış onun adına çok üzüldüm inş ikinci aşılaması tutar(((((((((((

hoşbuldum....şükürler olsun bukadarınada haklısın hiç olmayanlar var........eşim klomen e vitaminide kullanıyor keçi boynuzu kürüne başladım incir kürüde yapıcam bol meyve yediriyorum havuç suyunuda yaparım artık ne imkanımız varsa onu yapacağım allah büyük umarım yüzümüzü güldürür maydonoz yemeside iyiymiş birde nohut suyu duydum nekadarı doğru bilmiyorum:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

arkadaşlar az önce reyhanla faceysde konuştum morali bozuk maalesef arkadasımızın sonucu negatif aşılama tutmamış onun adına çok üzüldüm inş ikinci aşılaması tutar(((((((((((

bende uzuldum reyhan adına, ama morellerı bozmayın zaten ılk asılamanın tutması cok zormus bana bunu dr soyledı, olsun bırıncı olmaz ıkıncı olmaz......ama olucak ınsallahhh

merhaba kızlr 2 gündür takip edemiyorum sizi geçmişi okuyacam birazdan bugün doktora gittim allah izin verirse cumartesi olacam aşılamamı hayırlısıyla....

canım inşallah bir gün bizde güzel haberi alacağız.. benim kan tahliline 1 hafta var.. kafama takmamaya çalışıyorum ama karın ağrım başladı bile.. göğüslerim şiş ve dokunamıyorum.. karnımda şişti.. yani adet öncesi her ay ne yaşıyorsam yine yaşıyorum.. hamile olsaydım belirtiler farklı olurdu sanırım ya da hissederdim gibi.. neyse artık hakkımızda hayırlısı

reyhanın da hakkında hayırlısı... demekki bu aya kısmet değilmiş canım..
ama morallerimizi asla bozmayacağız.. yine dimdik çalışmalara tam gaz devam kızlar

sunasaydan haberi olan var mı kızlar.. sanırım o da bugün test yapacaktı..yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ????

bugün aşılama yapıldı bana da..bu ikinci denemem..umarım bu sefer başarılı olurum.Lütfen dua edin benim için..

sunasayın bugün 16.günü ama test yaptıracakmıydı hiç hatırlamıyorum tumecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…