2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım üzülmeyin hakkınızda hayırlısı .... normalde kaç çıkıyodu eşini spermi ? doktora gittimi varikosel felan olabiliyo diyolar benim eşimdede var sorun gidecek bakalım haftaya inşllh ...

sunasaycım senden haber yok canım umarım iyidir sonuç.dr bana MALESEF GEBELİK GERÇEKLEŞMEMİŞ BİLİYORSUNUZ ZATEN AŞILAMADA FAZLA ŞANS OLMUYOR İSTERSENİZ DEVAM EDERİZ. dedi dedi ama boğazımda düğümlendi hiç birşey demedim oradan çıktık kendimi sıka sıka patlayacaktım en son girdim bir odaya ağladım rahatladım GEÇTİ.ne yapalım kısmet değilmiş bidahakine ama 1 ay ara versem mi acaba?

arkadaşlar bugün kontrole gittim 2 tane yumurtam oluşmuş fakat olması gereken boyutta diil daha çok küçük 11 mm c.tesi tekrar gitcem sizde ne var ne yok

reyhancım nasılsın canım üzüntüne ortagım suan allahım ikinci asılamanda verir işallah canım bebegini sana

canım üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bidahakine inşllh canım..bide bişi sorcam drun muayne ettimi ? regl oldunmu sen ? ben yarın sadece gidip kan verecem negatif derse drumla görüşmek istemiyorum pikolojim mahvolduu :umursamaz:

merak etme canım kanını ver sonucunu öğren negatifse muayeneye gerek yok zaten tekrar düşünüyorsan reglin 2. günü gidiyorsun o morelle tekrar muayene olmak istemiyorsun afedersin ama çocuk olmadan aşındı yollar olsa durmayacak o şekil yani çok özür diliyorum ama ben bıktım o çataldanda aletlerdende.

kızlar umutsuzluk herseyin düsmanı iyi bakalım iyi olsun ben inanıyorum birgün hepimizde kokocagız yavrularımızı

biraz önce çatlatma iğnemi oldum işte canım inşallah cumartesi 10da olacak aşılamam 4 tane yumurtam varmış bir tanesi 17lik digerleri 19 muş artık dua edip hayırlsını bekliyecez hepimiz

hayırlısı olsun canım peki doktorlar en cok ve en az kac yumurta istiyorlar asılama icin biliyormusunuz

hayırlısı olsun canım peki doktorlar en cok ve en az kac yumurta istiyorlar asılama icin biliyormusunuz

en az bir taneyle bile yapıyolar canım ama benim ilk aşılamam fazla yumurta oluşumundan iptal olmuştu şuandaki adael dedi doktorum benim doktorum 5 taneden fazlasına yapmıyo sen neyaptın adet oldunmu??

ewet canım kesinlikle katılıyorum sana spekulum denilen alet korkulu üyam oldu ya mafoldumben sen regl olmuşmuydun bu arada ??

reyhancıcım canım üzülme seni anlıyorum benim ilk aşılamam tutmadıgında dünyam başıma yıkılmıştı bidaha olmayacam diyodum eşime ama bak ikinciye geçtim oluyorum sonuna kadar savaşacaz elbet birgün bizde güzel haberlerle dönecez önemli olan morelerimizin yüksek olması

ewet canım kesinlikle katılıyorum sana spekulum denilen alet korkulu üyam oldu ya mafoldumben sen regl olmuşmuydun bu arada ??

hayır canım benim normalde 23 üydü adet günüm oda düzenli olursam negatifi öğrenince sancılarda gittisositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…