bugün aşılama yapıldı bana da..bu ikinci denemem..umarım bu sefer başarılı olurum.Lütfen dua edin benim için..
bu ikinci aşılamam hiç umut yok sanırım eşimin sperm kalitesi çok düşükmüş dr tedavi boşa gitmesin dedi biz umudumuzu kaybettik dr istediğinin altındaymış 1 milyon olması lazımmış bizimkisi 500 yarı yarıya yani allah tüm çocuk isteyenlere ve bizede nasip eder inşallah :ecrin_bebek:
EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]İsim|Kaçıncı Aşılama|Tedavi|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|Sperm hareket problemi|2 Ekim|negatif
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|negatif
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
REYHANgoker|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|6 Ekim|negatif
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|negatif
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|negatif
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
miray15|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]
evet arkadaşlar son durum bu malesef hiç pozitif yok inşallah şimdiden sonrakilerde çıkar umutla ve duayla bekliyoruz.
sunasaycım senden haber yok canım umarım iyidir sonuç.dr bana MALESEF GEBELİK GERÇEKLEŞMEMİŞ BİLİYORSUNUZ ZATEN AŞILAMADA FAZLA ŞANS OLMUYOR İSTERSENİZ DEVAM EDERİZ. dedi dedi ama boğazımda düğümlendi hiç birşey demedim oradan çıktık kendimi sıka sıka patlayacaktım en son girdim bir odaya ağladım rahatladım GEÇTİ.ne yapalım kısmet değilmiş bidahakine ama 1 ay ara versem mi acaba?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız moreleri yüksek tutalımDD
canım üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bidahakine inşllh canım..bide bişi sorcam drun muayne ettimi ? regl oldunmu sen ? ben yarın sadece gidip kan verecem negatif derse drumla görüşmek istemiyorum pikolojim mahvolduu :umursamaz:
sağol canım benim inşallah neyse atlattım sayılır bunalımıreyhancım nasılsın canım üzüntüne ortagım suan allahım ikinci asılamanda verir işallah canım bebegini sana
canım üzülme hakkımızda hayırlısı olsun bidahakine inşllh canım..
inşallah canım
canım nasılsın sende durumlar nedir
biraz önce çatlatma iğnemi oldum işte canım inşallah cumartesi 10da olacak aşılamam 4 tane yumurtam varmış bir tanesi 17lik digerleri 19 muş artık dua edip hayırlsını bekliyecez hepimiz
hayırlısı olsun canım peki doktorlar en cok ve en az kac yumurta istiyorlar asılama icin biliyormusunuz
merak etme canım kanını ver sonucunu öğren negatifse muayeneye gerek yok zaten tekrar düşünüyorsan reglin 2. günü gidiyorsun o morelle tekrar muayene olmak istemiyorsun afedersin ama çocuk olmadan aşındı yollar olsa durmayacak o şekil yani çok özür diliyorum ama ben bıktım o çataldanda aletlerdende.
ewet canım kesinlikle katılıyorum sana spekulum denilen alet korkulu üyam oldu ya mafoldumben sen regl olmuşmuydun bu arada ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?