reyhancıcım canım üzülme seni anlıyorum benim ilk aşılamam tutmadıgında dünyam başıma yıkılmıştı bidaha olmayacam diyodum eşime ama bak ikinciye geçtim oluyorum sonuna kadar savaşacaz elbet birgün bizde güzel haberlerle dönecez önemli olan morelerimizin yüksek olması
test yaptırsaydım daha çok ümitlenecektim ben ama neticede olumsuz öle yada böle üzüyo yaa dimi kızlar(
en az bir taneyle bile yapıyolar canım ama benim ilk aşılamam fazla yumurta oluşumundan iptal olmuştu şuandaki adael dedi doktorum benim doktorum 5 taneden fazlasına yapmıyo sen neyaptın adet oldunmu??
bebişler gelsin popoya şaplağı hakkettiler
kızım olursa adını garanti nazlı koyucamhihoyyyt
hayır canım ya bu gün desolet bitti ama daha olmadım arada sancısı geliyor ama daha olmadım heralde hafta sonuna kadar olurum diye düsünüyorum
arkadaşlar iyi akşamlar negatif çıkan arkadaşlar adına çok üzüldüm ama daha ilk aşılamaları yüce rabbim ikincide nasip eder inş.benimde yarın on ikinci günüm test aldım sabah ilk idrarımla yapacağım inş olumlu bi sonuç çıkar daha erken ama benim erken çıkma şansı var ikinci aşılamamda onuncu gün ikincisi silik bir şekilde çıkmıştı dua edin benim için arkadaşlar pozitif çıkar inş sabahı zor etcem ben bu gece....
inşallah olursun canımda sende aşılamanın ilk aşamalrına geçersin ve bebişine kavuşursun
kızlar ilk asılamasında olumsuz olan o kadar cok kişi varki dogrusu korktum bi an içim acıdı aglayasım geldi ya olmassa diye yüzde yirmide olsa umutlanıyor işte insan
ceydacım umutlanacaksın tabiki ama olmama ihtimalinide gözardı etmeyeceksin 1.de olmaz 2. olur.tedaviye devam edicez bebişlerimize kavuşana kadarkızlar ilk asılamasında olumsuz olan o kadar cok kişi varki dogrusu korktum bi an içim acıdı aglayasım geldi ya olmassa diye yüzde yirmide olsa umutlanıyor işte insan
arkadaşlar
negatif çıkanlara gerçekten çok üzüldüm bu ay ara verecekmisinz yoksa tam gazmı
ben daha aşılama yaptırmaım yumuşlarım istenilen boyutta diil
ama tutmassa ki şimdiden ümitli diilim 1 ay ara vermeyi düşünüyorm sizce
canım öle düşünme şimdiden herkezinki aynı olacak diye bir şey yok inşallah senin ilk aşılamanda tutar gerek bile kalmaz ikinciye
arkadaşlar
negatif çıkanlara gerçekten çok üzüldüm bu ay ara verecekmisinz yoksa tam gazmı
ben daha aşılama yaptırmaım yumuşlarım istenilen boyutta diil
ama tutmassa ki şimdiden ümitli diilim 1 ay ara vermeyi düşünüyorm sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?