2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet canım sana katılıyorum hep önümüze bakıp geçmişi unutacağız hep birlikte sil baştan yapacağız ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BİR GÜN BİZİMDE MİNİKLERİMİZ OLACAK.

test yaptırsaydım daha çok ümitlenecektim ben ama neticede olumsuz öle yada böle üzüyo yaa dimi kızlar (

test yaptırsaydım daha çok ümitlenecektim ben ama neticede olumsuz öle yada böle üzüyo yaa dimi kızlar (

ÖYLE TUHAFKİ %99 EMİN OLSANDA TUTMADIĞINA O %1 BİLE OKADAR BÜYÜK BİR UMUT GELİYORKİ İNSANA ÜZÜLMENE YETİYOR YANİ AMA İÇİNE ATMA AĞLA SIKINTINI AT RAHATLA DERİM CANIM.SONRA YOLA DEVAM UNUTMA HİÇBİRİMİZ YALNIZ DEĞİLİZ.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

reyhancım hakkında hayırlısı canım
artık önümüze bakıcaz ve birgünkavuşucaz yılmak yok arkadaşlar

bebişler gelsin popoya şaplağı hakkettiler
kızım olursa adını garanti nazlı koyucamhihoyyyt

en az bir taneyle bile yapıyolar canım ama benim ilk aşılamam fazla yumurta oluşumundan iptal olmuştu şuandaki adael dedi doktorum benim doktorum 5 taneden fazlasına yapmıyo sen neyaptın adet oldunmu??

hayır canım ya bu gün desolet bitti ama daha olmadım arada sancısı geliyor ama daha olmadım heralde hafta sonuna kadar olurum diye düsünüyorum

arkadaşlar iyi akşamlar negatif çıkan arkadaşlar adına çok üzüldüm ama daha ilk aşılamaları yüce rabbim ikincide nasip eder inş.benimde yarın on ikinci günüm test aldım sabah ilk idrarımla yapacağım inş olumlu bi sonuç çıkar daha erken ama benim erken çıkma şansı var ikinci aşılamamda onuncu gün ikincisi silik bir şekilde çıkmıştı dua edin benim için arkadaşlar pozitif çıkar inş sabahı zor etcem ben bu gece....

hayır canım ya bu gün desolet bitti ama daha olmadım arada sancısı geliyor ama daha olmadım heralde hafta sonuna kadar olurum diye düsünüyorum

inşallah olursun canımda sende aşılamanın ilk aşamalrına geçersin ve bebişine kavuşursun

inşallah canım tutmuştur ve bebişin senledir güzel ve olumlu haberlerini bekliyoruz:)

kızlar ilk asılamasında olumsuz olan o kadar cok kişi varki dogrusu korktum bi an içim acıdı aglayasım geldi ya olmassa diye yüzde yirmide olsa umutlanıyor işte insan

kızlar ilk asılamasında olumsuz olan o kadar cok kişi varki dogrusu korktum bi an içim acıdı aglayasım geldi ya olmassa diye yüzde yirmide olsa umutlanıyor işte insan

canım öle düşünme şimdiden herkezinki aynı olacak diye bir şey yok inşallah senin ilk aşılamanda tutar gerek bile kalmaz ikinciye

Çok teşekkür ederim semi.. benimle aynı şeyi yaşayan tüm arkadaşların mutlu sonuçlar almasını gönülden diliyorum..

arkadaşlar
negatif çıkanlara gerçekten çok üzüldüm bu ay ara verecekmisinz yoksa tam gazmı
ben daha aşılama yaptırmaım yumuşlarım istenilen boyutta diil
ama tutmassa ki şimdiden ümitli diilim 1 ay ara vermeyi düşünüyorm sizce

ceydacım umutlanacaksın tabiki ama olmama ihtimalinide gözardı etmeyeceksin 1.de olmaz 2. olur.tedaviye devam edicez bebişlerimize kavuşana kadar
aşılama işlemi tüp kadar zahmetlide değil. deneriz neolacak1 2hatta 3 diye düşünüyorum ben.gönül tabiki istiyor ilkinde olsun diye ama olmasada daha yolunbaşındayız
burdaki tüm arkadaşlara dua ediyorum herbirimiz tüpbebek tedavisine gerek kalmadan hamiş kalabilelim

bende bu ay ara verecem canım dr.um her ay uyarmayalım yumurtaları demişti olmazsa 1 ay ara verelim dedi bende öle yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

canım öle düşünme şimdiden herkezinki aynı olacak diye bir şey yok inşallah senin ilk aşılamanda tutar gerek bile kalmaz ikinciye

amin canım amin sabır diliyorum baklım bekleyip görecegiz desdegin için cok saol kızlar birde bu arada ben bir süre nete pek giremeyecegim calısıyorum ve su an iş yerimden yazıyordum ama yarından itibaren iştende ayrılıyorum ancak belki haftada bir iki cafa ye gider girerim ama sizede her zamn ihtiyacım var muhakkak haberlerinizi almaya ve haber vermeye calısırım

mmdmvcim drlar enaz 1 ay araverilmesini istiyor canım.aşılamayla hamiş nbir arkadaşımvar dr u proftu 2 ay ara ile yapmıştı aşılamalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…