ceydacım umutlanacaksın tabiki ama olmama ihtimalinide gözardı etmeyeceksin 1.de olmaz 2. olur.tedaviye devam edicez bebişlerimize kavuşana kadar
aşılama işlemi tüp kadar zahmetlide değil. deneriz neolacak1 2hatta 3 diye düşünüyorum ben.gönül tabiki istiyor ilkinde olsun diye ama olmasada daha yolunbaşındayız
burdaki tüm arkadaşlara dua ediyorum herbirimiz tüpbebek tedavisine gerek kalmadan hamiş kalabilelim
BEN DOKTORUMLA GÖRÜŞMEDİM AMA HEM RUHEN HEM BEDENEN BENDE 1 AY ARA VERMEK İSTİYORUM KAFAM KARIŞIK NE YAPSAM ACABA?:uhm:mmdmvcim drlar enaz 1 ay araverilmesini istiyor canım.aşılamayla hamiş nbir arkadaşımvar dr u proftu 2 ay ara ile yapmıştı aşılamalarını
BEN DOKTORUMLA GÖRÜŞMEDİM AMA HEM RUHEN HEM BEDENEN BENDE 1 AY ARA VERMEK İSTİYORUM KAFAM KARIŞIK NE YAPSAM ACABA?:uhm:
arkadaşlar bu ay yoğunluk veririz çalışmalara 2.ye gerek kalmaz belki :teytey:
DAYARIZ KEÇİ BOYNUZUNU KOCİŞLERE BİZDE İNCİRE BELKİ OLUR DİMİopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adetinizin 8.günü sogan suyu için 15 gün oda iyi geliyomuş ben geçen ay yapmıştım kısmet olmadı ama yarayanlarda var sizlere umut olur inşallah
havuç suyunu yeni duydum odamı iyi geliyomuş
herkez çıktı galiba
ben arkadaşıma tarifle meşgulüm canım biraz zor üye olunuyorya bu sayfaya
sabah onda gidicem canım 11 gibi orada olurum 12 de öğrensem eh eve dönmem öğleden sonrayı falan bulur size haber vermem.
Bir arkadaşımda bize katılmak istiyor buldunmu canım sayfayı?
Olsa gözükür yakomocum canım benim hadi gel artık
buldum canımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?