2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semicim destegin için cok tesekkür ederim canım kısmet diyorum allahım kimsenin kucagını bos bırakms işallah su adette gelse artık baslask :içelim:

mmdmvcim drlar enaz 1 ay araverilmesini istiyor canım.aşılamayla hamiş nbir arkadaşımvar dr u proftu 2 ay ara ile yapmıştı aşılamalarını
BEN DOKTORUMLA GÖRÜŞMEDİM AMA HEM RUHEN HEM BEDENEN BENDE 1 AY ARA VERMEK İSTİYORUM KAFAM KARIŞIK NE YAPSAM ACABA?:uhm:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ay yoğunluk veririz çalışmalara 2.ye gerek kalmaz belki :teytey:

BEN DOKTORUMLA GÖRÜŞMEDİM AMA HEM RUHEN HEM BEDENEN BENDE 1 AY ARA VERMEK İSTİYORUM KAFAM KARIŞIK NE YAPSAM ACABA?:uhm:

canım ara ver bence zaten doktorunla görüşürsen oda ara vermeni ister kendini daha iyi hazırlarsın belki gerek kalmadan dogal yolla kalırsın

DAYARIZ KEÇİ BOYNUZUNU KOCİŞLERE BİZDE İNCİRE BELKİ OLUR DİMİopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

adetinizin 8.günü sogan suyu için 15 gün oda iyi geliyomuş ben geçen ay yapmıştım kısmet olmadı ama yarayanlarda var sizlere umut olur inşallah

ben sogan kürünü ve keçi boynuzu kürünü denedim
sıra havuçsuyuna geldi sıkıpsıkıp içireyim bari kocişe

adetinizin 8.günü sogan suyu için 15 gün oda iyi geliyomuş ben geçen ay yapmıştım kısmet olmadı ama yarayanlarda var sizlere umut olur inşallah

o rahimi temizliyor diye biliyorum bide hamile kalırsak o arada çocuktanda olmayalım

Son düzenleme:
ya kızlar benim bir dahaki adetim düzenli olursam eger bayramın 1.gününe denk geliyor şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye
bendekide sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…