geldım ya canımkaydirigubbakcemile3
OH ALAKASIZ BİR ALINTI YAPMIŞSIN İLKİNİ AMA BENİ BULDUNYA HADİ ONA VERİYORUM NE HATIRLATIYON EN BAŞI BANAopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar bugün onikinci günüm sabah kalkıp ilk idrarla test yaptım veeeeeee galiba hamileyim ikinci cizgi silik çıktı ama erken olduğundan olabilir pazartesi tekrar yapacam inş o zamana kadar adet olmam ama hiçö adet belirtimde yok dualarınız benle olsun canlarım şu an tam sevinemiyorum....
günaydın arkadaşlar bugün onikinci günüm sabah kalkıp ilk idrarla test yaptım veeeeeee galiba hamileyim ikinci cizgi silik çıktı ama erken olduğundan olabilir pazartesi tekrar yapacam inş o zamana kadar adet olmam ama hiçö adet belirtimde yok dualarınız benle olsun canlarım şu an tam sevinemiyorum....
canım benim hadi inşallah.. dualarım seninle..... inşallah bebeşin gelmiştir..
aayyy canım ya ınsallah ınsallahhhhhhhhhh, senın adına cok sevındım....
canım üzülmeyin hakkınızda hayırlısı .... normalde kaç çıkıyodu eşini spermi ? doktora gittimi varikosel felan olabiliyo diyolar benim eşimdede var sorun gidecek bakalım haftaya inşllh ...
varikoselden ameliyat olmuştu sperm sayısı 100 bindi ameliyattan sonra baya artma oldu fakat sperm kalitesi düşük hareketlilik 0 ileri hızlılık yavaş .....diğer aşılamadan önce keçi boynuzu çaşkır kökü kürü yapmıştık bu aşılamada kür yapmadım şimdi incir kürü keçi boynuzu ve bol maydonoz birde avokado muz süt bal ceviz ve fındık karıştırıp akşamları içiriyorum...........5 günümdeyim dr adet olursan gel dedi aşılama yapacak bir daha bizde kür yapalım dedik belki yararlı olur....
günaydın mine çok sevindim inşllah hayılı haber veririsin bizimde moralimiz düzelir biraz benim 5 günüm ağrılarım var sanki hasta olacakmışım ....gibi sanırım yine negatif dualarımız seninle allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir
inş canım allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
günaydın mine çok sevindim inşllah hayılı haber veririsin bizimde moralimiz düzelir biraz benim 5 günüm ağrılarım var sanki hasta olacakmışım ....gibi sanırım yine negatif dualarımız seninle allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir
kızlar ben ayın 9 unda aşılama oldum ya. pazartesiye kadar adet olmassam kan testi yaptırmaya mı gitsem. normalde adet günüm haftaya çarş. çatlatma iğnesini dikkate alırsam aşılamadan 14 gün sonra oluyor adet günüm değil mi?
ayy heyecan yaptım yaa mine ne zmaan aşılama yaptırmıştın? ben ayın 9 unda yaptırdım. aşılama yapılan günü 1. gün mü sayıyırsun? ben de test alıp yapmaya cesaret edemiyorum da.:sm_cool:
birinci aşılamam da kan testi yaptırdım ve diğer gün hasta oldum bence adetini bekle bende pazartesi 18 inde yaptırdım test yaptırmıycam bekliycem o kağıtta negatif çıkması daha kötü çiftler daha çok üzülüyor aşılama olduğu için daha erken adet olunuyor inşallah olmayız...................kızlar ben ayın 9 unda aşılama oldum ya. pazartesiye kadar adet olmassam kan testi yaptırmaya mı gitsem. normalde adet günüm haftaya çarş. çatlatma iğnesini dikkate alırsam aşılamadan 14 gün sonra oluyor adet günüm değil mi?
inş canım allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım ben 11 ekimde yaptırdım aşılama olduğum günü ilk gün olarak sayıyorum çünkü doktorum öyle söyledi yani bugün onikinci günüm pazartesi tekrar yapcam o zaman daha net çıkar eğer hamileysem inş hamileyimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?