2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım kan testini aşılamadan kaç gün sonra yaptırmıştın? inş. hepimiz buradan HAYIRLI VE GÜZEL haberler veriririz.

canım benim inan çok üzüldüm hemde çok ben senden ümitliydim ama hakkımızda hayırlısı dün bende gittim öğlen geliyor dr kanı verdim ama beklememe gerek yokmuş sonuç çıkınca dr arar dediler akşam 19,00 gibi aradı tabi ben meraktan ölüyorum adet olup olmadığımı sordu bende olmadım dedim sonuç negatif dedi ama cumartesi gel bi daha kan alalım diyor ama olmadığını ben hissediyorum zaten gideceğim bakalım devam mı tamam mı bilemiyorum kafam çok karışık çok,

canım kan testini aşılamadan kaç gün sonra yaptırmıştın? inş. hepimiz buradan HAYIRLI VE GÜZEL haberler veriririz.

12 gün sonra yaptırdım vede diğer gün hasta oldum inşallah canım inşallah....doktor çok önemli vede verdiği tedavi ilk aşılamamda doktordan memnun kalmadım yanlış yönlendirdi aşılama günü çalışma yaptık oysa bu doktor 18 nde yaptı aşılamayı ve 19 20 21 22 23 e kadar çalışma belinin altına yastık koy dedi inşallah istediğimiz olur

canım nasıl oldun umarım moralin düzelmiştir,

benim de son anda dr. um değişti. bana ilişki konusunda hiçbir şey demedi. ben de ne yapacağımı şaşırdım. internette okuduğum kadarıyla aşılama olduğu gün dinlendim sonra gün aşırı çalışma oldu. bakalım sonuç ne olacak. göğüslerimin şişmesi ve ağrısı dışında bi belirtim yok. adet belirtim de aynı zamanda. pazartesi veya salı kan testi yaptırırım herhalde.

pregeston kullanıyormusun inşallah olmazsın ilaçların etkisi ağrılar benimde belim karnım adet sancısı çekiyorum yani heran olacakmışım gibi benim umudum yok zaten eşime üzülüyorum onun üzülmesi daha çok üzüyor beni doktor umut vermedi zaten az bi şans oda yok sanırım birdaha aşılama stres offffffffffffffffffffffffffff

inşallah olmazsın canım adet olacakmışsın gibi hissetme tamam kötüyede alıştır ama iyide düşünki iyi olsun..

crinone diye vajinal bi jel kullanıyorum. içinde 15 tüp var. sabah kalkmadan sıkılıyor 5 dk. yatıp kalkıılıyor. buda progestanın jeli sanırım. üzülmemek elde değil ama sabretmek lazım. bu sınavımız bizim. inş. mükafatını da alırız hepimiz.

çok sevindim canım ay inşallah
biri çıksn artık
:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…