birinci aşılamam da kan testi yaptırdım ve diğer gün hasta oldum bence adetini bekle bende pazartesi 18 inde yaptırdım test yaptırmıycam bekliycem o kağıtta negatif çıkması daha kötü çiftler daha çok üzülüyor aşılama olduğu için daha erken adet olunuyor inşallah olmayız...................
günaydın kızlar dün dr a gittim sonuç negatif:roflol:
günaydın kızlar dün dr a gittim sonuç negatif:roflol:
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. kaçıncı günde gittin?ilk miydi aşılaman?
canım üzülme hakkında böylesi hayırlıymış de seni çok iyi anlıyorum o an aklına bişe gelmiyo ama önümüzde allah izin verirse çok gün var elbet birgün olacak
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. kaçıncı günde gittin?ilk miydi aşılaman?
sunasaycım senden haber yok canım umarım iyidir sonuç.dr bana MALESEF GEBELİK GERÇEKLEŞMEMİŞ BİLİYORSUNUZ ZATEN AŞILAMADA FAZLA ŞANS OLMUYOR İSTERSENİZ DEVAM EDERİZ. dedi dedi ama boğazımda düğümlendi hiç birşey demedim oradan çıktık kendimi sıka sıka patlayacaktım en son girdim bir odaya ağladım rahatladım GEÇTİ.ne yapalım kısmet değilmiş bidahakine ama 1 ay ara versem mi acaba?
canım 15, gün gittim ,
acaba erken mi gtmiştin diye merak ettim? sakın üzülme canım. umudunu kaybetme.
canım kan testini aşılamadan kaç gün sonra yaptırmıştın? inş. hepimiz buradan HAYIRLI VE GÜZEL haberler veriririz.
kızlar meraba ben dün gece adet oldumkan testine gitmedim yarın gidecem formaliteden verecem işte ..üzülmemeye çalışıyorum kısmet değilmiş ne diimki.inşllh diğer kalan arkadaşlarımız güzel haberler doldurur topiğimiizi.
12 gün sonra yaptırdım vede diğer gün hasta oldum inşallah canım inşallah....doktor çok önemli vede verdiği tedavi ilk aşılamamda doktordan memnun kalmadım yanlış yönlendirdi aşılama günü çalışma yaptık oysa bu doktor 18 nde yaptı aşılamayı ve 19 20 21 22 23 e kadar çalışma belinin altına yastık koy dedi inşallah istediğimiz olur
benim de son anda dr. um değişti. bana ilişki konusunda hiçbir şey demedi. ben de ne yapacağımı şaşırdım. internette okuduğum kadarıyla aşılama olduğu gün dinlendim sonra gün aşırı çalışma oldu. bakalım sonuç ne olacak. göğüslerimin şişmesi ve ağrısı dışında bi belirtim yok. adet belirtim de aynı zamanda. pazartesi veya salı kan testi yaptırırım herhalde.
pregeston kullanıyormusun inşallah olmazsın ilaçların etkisi ağrılar benimde belim karnım adet sancısı çekiyorum yani heran olacakmışım gibi benim umudum yok zaten eşime üzülüyorum onun üzülmesi daha çok üzüyor beni doktor umut vermedi zaten az bi şans oda yok sanırım birdaha aşılama stres offffffffffffffffffffffffffff
pregeston kullanıyormusun inşallah olmazsın ilaçların etkisi ağrılar benimde belim karnım adet sancısı çekiyorum yani heran olacakmışım gibi benim umudum yok zaten eşime üzülüyorum onun üzülmesi daha çok üzüyor beni doktor umut vermedi zaten az bi şans oda yok sanırım birdaha aşılama stres offffffffffffffffffffffffffff
inşallah olmazsın canım adet olacakmışsın gibi hissetme tamam kötüyede alıştır ama iyide düşünki iyi olsun..
günaydın arkadaşlar bugün onikinci günüm sabah kalkıp ilk idrarla test yaptım veeeeeee galiba hamileyim ikinci cizgi silik çıktı ama erken olduğundan olabilir pazartesi tekrar yapacam inş o zamana kadar adet olmam ama hiçö adet belirtimde yok dualarınız benle olsun canlarım şu an tam sevinemiyorum....
çok sevindim canım ay inşallah
biri çıksn artık
:teytey:
EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]İsim|Kaçıncı Aşılama|Tedavi|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|Sperm hareket problemi|2 Ekim|negatif
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|negatif
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|negatif
REYHANgoker|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|6 Ekim|negatif
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|negatif
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|negatif
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
miray15|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]
evet arkadaşlar son durum bu malesef hiç pozitif yok inşallah şimdiden sonrakilerde çıkar umutla ve duayla bekliyoruz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?