crinone diye vajinal bi jel kullanıyorum. içinde 15 tüp var. sabah kalkmadan sıkılıyor 5 dk. yatıp kalkıılıyor. buda progestanın jeli sanırım. üzülmemek elde değil ama sabretmek lazım. bu sınavımız bizim. inş. mükafatını da alırız hepimiz.
reyhan canım sen niye cevap yazmadın ki bana neoldu
reyhan canım benim neyapıyosun dualarım hep seninle unutma sakın oldumu sende bana dua et
şimdi okudum bebeğim sağol yok bugün daha iyiyim ben 1 ay ara vereceğim sonra bidaha yaptıracağım ama sizin için dua edicem.:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın mine çok sevindim inşllah hayılı haber veririsin bizimde moralimiz düzelir biraz benim 5 günüm ağrılarım var sanki hasta olacakmışım ....gibi sanırım yine negatif dualarımız seninle allah gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindir
kızlar ben ayın 9 unda aşılama oldum ya. pazartesiye kadar adet olmassam kan testi yaptırmaya mı gitsem. normalde adet günüm haftaya çarş. çatlatma iğnesini dikkate alırsam aşılamadan 14 gün sonra oluyor adet günüm değil mi?
ayy heyecan yaptım yaa mine ne zmaan aşılama yaptırmıştın? ben ayın 9 unda yaptırdım. aşılama yapılan günü 1. gün mü sayıyırsun? ben de test alıp yapmaya cesaret edemiyorum da.:sm_cool:
mine inşallah hamilesindir umut olursun bize dualrımız seninle
sunasay o kadar üzüldüm ki canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin
ne yapmayı düşünüyorsun tüp bebek tedavisiyle mi devam edeceksin?
minecim işallah güzel haberler verirsin bize içimiz karardı negatif sonuçlarla
senin adına çok mutlu oldum canım
connet merhaba canım
kızlar lekelenme var gibi daha 5 gün oldu aşılama yaptıralı ama akıntı şeklinde değil yoksa bana mı öyle geliyor bu ne olabilir kötümü
benımde lekelenmem olmustu ama ılk gunler 3. günü falan, ama olması normal okadar işlem goruyo zavallılar :)
:)hasta oluyorum sandım ilk aşılamamda olmamıştı korkmaya başladım başıma ağrılar girdi bir an önce iyi yada kötü sonuç istiyorum bu bekleyiş çok kötü
sunasaycım üzülme canım ne yapalım yola devam moralini yüksek tut.bende bugün regl oldum
sunasay çok üzüldüm canım senin adına rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallahhh
inşallah mineciğim hep beraber inşallah,
yok canım hasta olmazsın daha cok erken hastalanman ıcın, o lekelenme rahım ıslem gordugu ıcın oluyo bendede oldu 2 gun ust ustte, ya sımdı yazdıkca kendıme sasırıyorum, bak ben o lekelenmede nedense hıc panık yapmamıstım ALLAHım bana sabrını verıyo galıba, normalde bende senın gıbı olmam gerekıyodu yanı panık halınde olmam gerekıyodu ama cok rahatım ya, bak pazartesı gunu test yaptırcam, hem sancılarımda basladı reglı agrılarım falan ama hıcmı hıc uzulmuyorum cunku olmucak bılıyorum allahım bana sabrını verıyo demekkı, aslında pazartesı gunude yaptırmıcam beklıcem reglı olana kadar, sende sımdıden bukadar stres yapma arkadasım rahat ol cunku elımızden gelen bısey yok ol dıyınce olmuyo ıste hepımız goruyoruz onun ıcın ben pes ettım, nezaman ısterse ozaman gelır yavrularmız :)
sunasay o kadar üzüldüm ki canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin
ne yapmayı düşünüyorsun tüp bebek tedavisiyle mi devam edeceksin?
canım benim üzülme nasip değilmiş cmtsi tekrardan dr a gidcem bakalım daha karar veremedik canım ya:2:
bendede umut yok heran hastalanmayı bekliyorum olmayacak doktor bir daha aşılama yapmam lazım diyo biz tüp bebek istiyoruz umudumuz yok aşılamadan artık boşuna stres .....bencede bekle gitme ozaman daha kötü hissediyorsun kendini hadi hayırlısı onların pek gelmeye niyeti yok:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?