2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

benımde lekelenmem olmustu ama ılk gunler 3. günü falan, ama olması normal okadar işlem goruyo zavallılar :)

connet seninle günümüz aynı ne gibi değişiklikler var sende benim günüm yaklaştıkca ağrı falan kalmadı bel ağrım kasık ağrım vardı azıcık onlarda kayboldu paylaşırsan sevinirim

günaydın kızlar dün dr a gittim sonuç negatif:roflol:

canım hayırlısı böyleymiş diyelim.. inşallah bir dahaki sefere olur..benimki de tutmadı gibi geliyor.. zaten ilk aşılamam ümidim de yok zaten.. adet belirtilerim var. karında şişkinlik, göğüslerde şişlik ve ara ara kasık ağrısı... yani bir önceki aylardan farklı değilim. benim bugün aşılamamın 9. günü.. sanırım erken adet olacağım....benneyaptımki

üzülme canım hayırlısı tabiki inşallah yarin tekrardan gidcem ultrasyonla bakacak devamında ne gelir bilemiyorum ,:sinifsinif:

arkadaşlar karamsar olmayın bu kadar. gülün bakayımsırnaşık şey
bebişimiz için mücadele ediyoruz bugün kaybettik belki ama yarın kazanıcaz.hani vakti saati var derler ya
o vakte kadar umutla bekliyecez kendimizi üzüp yıpratınca elimize ne gececek ki ne olursa olsun ne yaparsak yapalım rabbimin dediği olacak

sunasaycım daha adet olmadın dimi canım yarın drunun ne diyeceğini merak ettim şimdi

benımde lekelenmem olmustu ama ılk gunler 3. günü falan, ama olması normal okadar işlem goruyo zavallılar :)

mineciğim sen nasılsın?

biraz gerginim canım zaman yaklaştıkca gerginliğim artıyo ya olmassa diye akşama doğru belim ağrımaya başladı hafif ama korkuyorum yinede gerçi korkunun ecele faydası yok ama hakkımızda hayırlısı artık...

diğer tppiklerde okuduğum kadarıyla o 2.silik çizgiyi görenler genelde hamiş olmuşlar
sadece çok erken yapılan testlerde çatlatma iğnesinin etkisiyle yanlış sonuç çıkabiliyormuş
senin kaçıncı günündü minecim

semicim 12.günümde yaptım testi ama baya bi silikti yani o yüzden tedirginim kullandığım ilaçlardan olabilirmi acaba

ya canım bilemiyorum ki ç.iğnesinin etkisi oluyormuş ama bu kadar uzun sürermi etkisi hiç bilmiyorum.çok silik olması önemli değil yeterki olsun
kan testini ne zaman yaptıracaksın minecim
bence yarın tekrar bir test yap bak koyulaşmışmı 2. çizginin rengi

kızlar kullandığımız ilaçların etkisi ne kadar sürebilir ki ? çatlatma iğnesinin 14 gün sürer diye okumuştum bi yerde. ben de test yapmak istiyorum ama erken diye yapmak istemiyorum.

miraycım bencede yapma senin için erken boşyere kafan karışmasın

yok canım pazartesiye kadar test yapmak istemiyorum pazartesi kan testi yaptırcam 15.gün olmu oluyo tabi o zamana kadar adet olmassam inş olmam...

ben de mi pazartesi kan testi yaptırmaya gitsem? haftasonu adet olmassam tabii.

işallah olmazsın canım işallah hamilesindir yürekten diliyorum birimizin yüzü gülsün dimi ya:ecrin_bebek:

miraycım bencede yapma senin için erken boşyere kafan karışmasın

mirayın asılaması 9 ekim galiba bence onuki belli olmuştur ben ondan sonra yaptırdım bence yapsın eğer varsa çıkma ihtimali benden fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…