mirayın asılaması 9 ekim galiba bence onuki belli olmuştur ben ondan sonra yaptırdım bence yapsın eğer varsa çıkma ihtimali benden fazla
pardon miraycım ben tarihleri şaşırdım
sebebini tam bilmiyorum aslında günlerde geçmek bilmiyor. bana aşılamam tutmadı gibi geliyor ama bir arkadaşımın annesi dün gece benim için rüyaya yattı bir kız çocuk görmüş rüyasında.. bu ay için umudum yokken onun rüyası umut oldu bana... artık herşeyden kendime bir pay çıkarmaya başladım...offfff offfff
tumecim biliyorum ne desem o heyecandan stresten kurtulamayacaksın
ama 8.günün bugün sanırım biraz daha sabır
ben şöyle düşünmüştüm bilmem sende işe yararmı hamileysem hamileyim değilsem değil
sonuç stresle heyecanla değişmeyecek demiştim sakin sakin beklemiştim
komşunun rüyası ne güzel miş demekki rabbim sana verecek kucağın boş kalmayacak ama illa bu aşılamayla olucak diye düşünme komşunun rüyası belki 2.de gerçekleşecek
gönül ister tabi umarım hamişsindir umarım komşunun rüyasındaki gerçekleşir meleğine biran önce kavuşursun
öyle umutsuz olma bence canım. bi arkadaşın topikte okudum. 12. gün kan testinde negatif çıkmış. 1 hafta beklemiş adet olmayınca tekrar kan testi yaptırmış hamileymiş. ee sen daha adet de olmadan nerden bilceksin ayy. umutsuzluk yok..
canım zordur dimi ya sehirler arası olunca ama herşeye katlanıyoruz işte BİR UMUT
bu senin ilk aşılaman değil mi canım çabuk mola istemiyor musun dasha önce başka tedavidemi gördün
canım bende seninle benzer yollardan geçtin anlatması uzun şüpheciydim drlara inanmıyorduım v.s
bu uğurda yok yere 1.5 yılımı harcadım sonunda şunu öğrendim dr ne diyorsa o
çikolota kisti diyorsa sebebi mutlaka öyledir aksi olsa mutlaka söylerdi ve tedaviye cevap vermezdin degerin düşmezdi canım rahat ol lütfen benim gibi ömründen yıllar çalmasın içindeki şüphe
iyi akşamlar kızlar bende yarın ikinci aşılamamı olacam allahın izniyle çok korkuyorum ilk aşılamam çok agrıllı olmuştu ama işte bütün agrılara katlanıyoruz bebklerimiz için inşallah sizinde bebişleriniz sizinledir pozitif pozitif sonuçlar görürüzde seviniriz burda
tabi ki haklısın...ama benim doktorum ameliyat demiyor. bu büyüklükteki kist gebeliğe engel değil diyor.. ama olmuyor işte.. çikolata kistinin tek çaresi ameliyat.. çoğu yerde bunu okudum hatta bazı arkadaşlarımdan şahit oldum.
bu arada canım sen kaç yıllık evlisin?? ne kadardır çocuk için uğraşıyorsun
kistin kaç cm canım.bendede kist var. 4 cm.bayağı büyüdü yani 3 dr gezmiştim bunun için prof falan.daha adını bile öğrenemedim kistimin iyi mi.çikolota yada pko olsa söylerlerdi diye düşünüyorum.foliköl kisti sanırım ve banada engel olmadığını söylüyor drum ameliyat edilecek kadar büyük değil diyor 4cm olmasına ragmen.ama sunuda söyledi.biran önce seni hamiş bırakalım sezaryenle bebişle birlikte kistide alırız dedi.
ben 5 yıllık evliyim canım 3 yıldır istiyorum bebiş.1 sene bekledim olmadı sonra yumurta takibi tam aşılamaya gececektikki o bahsettiğim 1.5 sene ara vermem gerekti malesef
gerisini biliyorsun ilk naşoılama ve negatif sonuç
yok canım ya benimde kistime test falan yapmışlardı o sırada ben depresyona girdim
vucudumda değişik ağrılar başlamıştı dr dr gezdim en sonunda anladılar depresyonda olduğumu sonrada anti depresanlar yüzünden korunmak zorunda kaldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?