anladım canım... çok zor şeyler yaşamışsın.. çok şükür ki atlatmışsın..Allah o zor günleri bir daha yaşatmasın
amin canım allahım kimseye yaşatmasın kötü günlerdi ama gecti şükür
ben 2. 3. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum olmazsa eger kistimi aldırmayı düşünüyorum
engel değil diyorlar ama cevremde de duyuyorum kistini aldırdıktan sonra hamiş kalanı
inş orkide bende heyecanla bekliyorum pazartesi kan testi yaptırcam inş pozitiftir azıcık umudum dün yaptığım testte biri çok silik çıktı
connet seninle günümüz aynı ne gibi değişiklikler var sende benim günüm yaklaştıkca ağrı falan kalmadı bel ağrım kasık ağrım vardı azıcık onlarda kayboldu paylaşırsan sevinirim
canım ya, aslına bakarsan bır gun agrım sancım oluyosa ertesı gun olmuyor anlamadım gıttı, ama dun ve bugun kasıklarımda agrı var yanı sureklı agrıyo ara sıra karnıma agrı gırıyo yanı bırebır reglı sancılarım basladı, pazartesı gunu test yaptırmam gerekıyo ama yaptırmıcam hastalanana kadar beklıcem cuma gunune kadar olmazsa onumuzdekı haftasonu yaptırırım cunku tutmadı bılıyorum ılk asılama oldugu ıcın sansımın az oldugunu da bıldıgım ıcın cok rahatım kendımı fazla dınlemıyorum canım, sen nasılsın test yapmıstın sılık cıkmıstı bıdaha yaptınmı ınsallah bebegın tutunmustur canım.
canım hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun bende üçüncü aşılama olmasına rağmen pek umutlanmak istemiyorum yok ikinci bi test yapmadım pazartesiyi bekliyorum kan testi yaptırcam inş tutmuştur canım şu ara duaya çok ihtiyacım var.. belim ağrıyo benim ama hafif bi ağrı baskada bi ağrım yok şu anda bende napcamı bilemiyom umutlansammı umudumu kessemmi bilemedim dediğim gibi hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun
canım ya, aslına bakarsan bır gun agrım sancım oluyosa ertesı gun olmuyor anlamadım gıttı, ama dun ve bugun kasıklarımda agrı var yanı sureklı agrıyo ara sıra karnıma agrı gırıyo yanı bırebır reglı sancılarım basladı, pazartesı gunu test yaptırmam gerekıyo ama yaptırmıcam hastalanana kadar beklıcem cuma gunune kadar olmazsa onumuzdekı haftasonu yaptırırım cunku tutmadı bılıyorum ılk asılama oldugu ıcın sansımın az oldugunu da bıldıgım ıcın cok rahatım kendımı fazla dınlemıyorum canım, sen nasılsın test yapmıstın sılık cıkmıstı bıdaha yaptınmı ınsallah bebegın tutunmustur canım.
ALLAHım ısteyen herekese versın yarabbım, dualarım senınle ve senın gıbı benım gıbı olan butun arkadaslarımla, pazartseı ınsallah guzelhaberlerle gelırısın canım....
günaydın kızlar aşılama sonucu bekleyenler inşallah pozitif çıkar sonuçlarınız...bende saat 11de gidyorum aşılamamı yaptırmaya inşallah bu seferki tutarda bu topinkte pozitif sonuçlar görürüz
merhaba. ben aslında yeni üye değilim. ama daha önceleri sadece okuyarak sizleri takip ediyordum. bundan sonra da ne sıklıkta birşeyler yazabilirim bilemiyorum ama ben de merak edenlerle kendi deneyimimi paylaşmak istedim. ben de 14 ekimde ilk defa aşılama yaptırdım. bende bazı aylarda yumurtlama problemi vardı. ancak doktorum bunun problem olmadığını ve her şekilde zaten yumurtlamayı destekleyici ilaç veya iğne kullanıldığını söyledi. ben günde 1 tane klomen kullandım. 3 tane yumurtam oluştu, biri 20 mm, diğer ikisi de 18-19 mm. çatlatma iğnesi kullanmadı doktorum. çünkü yumurtalar belirli büyüklüğe geldiğinde çatlıyormuş. adetimin 15.günü aşılama yapıldı bana. aşılama günüm tume ile aynı. 14 ekimde saat 12.30 da yapıldı işlem. çok sancılı değildi ama o koltuğun görüntüsü bile itici. aşılamanın yapıldığı gün izin almıştım ve tüm gün evde yattım. kasıklarımda sancım oldu. bacaklarım bile ağrıdı zaman zaman. mümkün olduğunca kendimi sıcak tutmaya çalıştım. bugün 10.günüm. bazen sanki midem bulanır gibi oluyor. ama ben kendimi ille de olacak hissine kaptırmak istemediğim için psikolojik bulantıdır diyorum. adet belirtileri gibi belirtiler başladı dün itibariyle. ama biliyorum hamilelik belirtileri de adet belirtileri de hemen hemen aynı. bazen ümitleniyorum bazen ümitlenmek istemiyorum, yani olacağı varsa hayırlısıyla olur diyorum. doktorum beni 1 kasımda kontrole çağırdı ama aslında onun sebebi 29 ekimden dolayı 3,5 günlük resmi tatil olması. yani aslında benim aslında 28 ekimde belli olması gerekiyor. ben de o gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. tabi o zamana kadar adet olmazsam. umarım hepinizin ve bebek isteyen herkesin hayırlısıyla bebekleri olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ve şansımız bol olsun.
inşallah canım. dediğim gibi ben çok sık yazabilirmiyim bilmiyorum ama sonucu mutlaka yazacağım. Allah yardımcımız olsun. beklemek çok zor. bende gaz sancısı da oluşmuştu. ömrümce çekmemiştim gaz sancısı. neyse ki geçti. bugün kasığımda hala biraz sancı vardı. ve göğüs uçlarım acıyor. umarım bunlar boş sancılar değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?