Aşılamadan sonra progesteron kullananıyorsun sen de galiba?
Bazıları kan testinden önce adet olmaktan bahsetmiş.
Hem sana hem progesteron kullanan diğer arkadaşlara sormak istiyorum, progesterona devam ederken adet tarihinizde adet geliyor mu?Yoksa progesteronu bıraktıktan sonra mı adet oluyorsunuz?
progestan bendede baş dönmesi yapıyo çok kötü oluyorum uykuda veriyo ya bana hiç içmek istemiyrm kafamı kaldıramıyorum((
teşekkür ederim canım o zaman adeti bekleyecğiz dr. A gitmek için..senin de aşılaman pozitifti yanılmıyorsam.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım darısı başımıza olsun
ben birinci aşılamamda kullanırken adet oldum hemde erkenden kan testi yaptırdım diğer gün adet oldum pregeston düşük olmaması için sanırım bende yan etkisi olmuyor ama folik asit beni mahvetti hergün baş dönmem kan şekerim düşüyor
kızlar merhaba
bir kaç gündür internete giremedim. kusura bakmayın.. doğal olarak sizi de durumdan haberdar edemedim.. beta hcg ölçümü için tekrar doktora gittim.. doktor bana çarşamba gel dedi ama ben salı gittim. değer biraz daha yükselmişti. ertesi gün tekrar ölçtürdüm ve o günden sonra malesefki değerim her geçen gün artacağı yerde düşüyor.. doktor tutunmaya çalışıyor dedi..kimyasal gebelikte olabilir dedi. eğer tutunamazsa düşecekmiş(( ancak şu an kanama falan yok.. bugün aşılamamın 16. günü. hala adet olmadım.. pazartesiye kadar bekleyip tekrar kanda baktırcam. özel kliniklerde aslında baktırabilirim ama değeri sürekli düşerken görünce içim parçalanıyor.. doktor kimyasal gebelikse değerin sıfır olduğunda adet olursun dedi.
inanan kafam o kadar karışık ki(( bulmak mı zor yoksa bulup kaybetmek mi zor şu an bu ikilemdeyim.. adet olacağım diye aklım çıkıyor.. zor bulduğum bebeğimi kaybetmek istemiyorum.. lütfen dua edin bana.. buna inananın çok ihtiyacım var..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş... umarım hepimiz en kısa sürede meleklerinize kavuşursunuz
sğl davraz.birşey sorucam sennde kasıklarında çok ağrı oluyormu.benm şu iki gündür çok ağrım var
bizde seni merak ediyorduk kaç gündür inşallah bu pazartesi yaptıracagında yükselmiş görürüsün sende bu arada bol bol dinlen canım üzme kendini streste etkiliyo biliyorsun herşeyin hayırlsı olsun
inanki tüylerim diken diken oldu inşallah tutunur bebeğin inşallah değerlerin yükselir allah yar ve yardımcın olsun allah kucağına almayı nasip eder inşallah moralini yüksek tut canım stres yapma inşallah umudumuz olursun iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
bitanem seni öyle iyi anlıyorumki benim ikinci aşılamamda günüm geçtiğinde doktora gidip kan testi yaptırdığımda 66.30 çıkmıştı ertesi gün yine gittim değer 570 çıkmıştı ama kese görünmüyordu doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir demişti bi hafta sonra gel kanaman olursa hemen gel demişti benimde iki gün sonra kanamam olmuştu azıcık hemen gitmiştim tekrar baktı kese gene görünmüyordu kan testi istedi 1000 üzerinde çıkmıştı değer doktor çok uyuz bi doktordu bana hemen kürtaj olman lazım bu gebelikten sana hayır yok demişti moralim zaten bozuk moralimi o sözleriyle iyice bozdu kanamam durmuştu kendi doktoruma gitcem dedim kürtaj yaptırmadım kendi doktorumdan randevu alıp gittim tekrar kan testi yaptı hala düşmemişti ama o da umut yok düşükle sonuçlanır demişti bende artık umudumu kesmiştim malesef iki gün sonra gittiğimde değerim 100 düşmüştü kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ama neler yasadığımı yasamayan inan bilemez TUMECİM İNŞ SENİN MELEĞİN SANA SIKICA TUTUNURDA BENİM YASADIKLARIMI YASAMAZSIN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM KAÇ GÜNDÜR SENDEN HABER BEKLİYORDUM NAPTIN HAMİLELİĞİN NASIL GİDİYOR DİYE...
mrb davraz ben burdayımm.
mrb orkide ben burdayımm.senn aşılamanın kaçıncı günü.benm.8.günü.bgn kasıklarımda çok ağrı var.adet sancısı gibi değil.farklı birşey bu.
inşllh hepimizinki tutar.ben çok tuhaf oldum.sanki duygularım alınmış gibi.ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.önceden hep adet olduğumda ağlardım.ama şimdi tık yok.ben 2 yıllık evliyim.sen nekadarlık evliisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?