2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben birinci aşılamamda kullanırken adet oldum hemde erkenden kan testi yaptırdım diğer gün adet oldum pregeston düşük olmaması için sanırım bende yan etkisi olmuyor ama folik asit beni mahvetti hergün baş dönmem kan şekerim düşüyor

teşekkür ederim canım o zaman adeti bekleyecğiz dr. A gitmek için..senin de aşılaman pozitifti yanılmıyorsam.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım darısı başımıza olsun

kızlar benim bildiğim progestan adet olabilmen için veriliyor.bir süre kullanıyosun bırakıyosun adet oluyosun.tabi bizim için farklı ama.şimdi biz nasıl adet olucağımızı anlıycaz bırakmamız lazımki olabilelim.offffff kafam şişti valla stresten artık...

canım benim doktorum bana folik asit vermedi.sadece progestan kullanıyorum.söylediğin belirtiler progestana uyuyor.demekki her bünyede değişiyor.

bitanem seni öyle iyi anlıyorumki benim ikinci aşılamamda günüm geçtiğinde doktora gidip kan testi yaptırdığımda 66.30 çıkmıştı ertesi gün yine gittim değer 570 çıkmıştı ama kese görünmüyordu doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir demişti bi hafta sonra gel kanaman olursa hemen gel demişti benimde iki gün sonra kanamam olmuştu azıcık hemen gitmiştim tekrar baktı kese gene görünmüyordu kan testi istedi 1000 üzerinde çıkmıştı değer doktor çok uyuz bi doktordu bana hemen kürtaj olman lazım bu gebelikten sana hayır yok demişti moralim zaten bozuk moralimi o sözleriyle iyice bozdu kanamam durmuştu kendi doktoruma gitcem dedim kürtaj yaptırmadım kendi doktorumdan randevu alıp gittim tekrar kan testi yaptı hala düşmemişti ama o da umut yok düşükle sonuçlanır demişti bende artık umudumu kesmiştim malesef iki gün sonra gittiğimde değerim 100 düşmüştü kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ama neler yasadığımı yasamayan inan bilemez TUMECİM İNŞ SENİN MELEĞİN SANA SIKICA TUTUNURDA BENİM YASADIKLARIMI YASAMAZSIN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM KAÇ GÜNDÜR SENDEN HABER BEKLİYORDUM NAPTIN HAMİLELİĞİN NASIL GİDİYOR DİYE...

sğl davraz.birşey sorucam sennde kasıklarında çok ağrı oluyormu.benm şu iki gündür çok ağrım var

mrb arkadaşlar brşey sorucam.benm aşılamam çatlama iğnesinden 24 saat sonra oldu.herksin 36 saat sonra olmuş.normalmi sizce.

mrb orkide ben burdayımm.senn aşılamanın kaçıncı günü.benm.8.günü.bgn kasıklarımda çok ağrı var.adet sancısı gibi değil.farklı birşey bu.

sğl davraz.birşey sorucam sennde kasıklarında çok ağrı oluyormu.benm şu iki gündür çok ağrım var

canım.. .benim ilk aşılamam da kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyordu. son günlerde de adet belirtisi başladı ve onuncu günü adet görmüştüm.şimdi ikinci aşılamam da ise ağrı olmadı.son birkaç gündür adet belirtisi var.yine mi tutmayacak diye endişeliyim.sonuç salı veya çarşamba belli olacak.ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün.

bizde seni merak ediyorduk kaç gündür inşallah bu pazartesi yaptıracagında yükselmiş görürüsün sende bu arada bol bol dinlen canım üzme kendini streste etkiliyo biliyorsun herşeyin hayırlsı olsun

çok teşekkür ederim canım.. düşünmemeye çalışıyorum desemde aslında aklımın hep bir köşesinde bu durum var... herşey Allahtan gelir.. rabbim hepimize hayırlısını verir inşallah..

inşallah canım..çok sağol güzel dileklerin için.. Büyük Allahım en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizi

minecim ne kadar zor şeyler yaşamışsın.. Allahım inşallah bir daha yaşatmaz. sağlıcakla bebeğini alısın inşallah kucağına.. neler yaşadığını gerçekten de yaşamayan bilemez.
ben eminimki yaşanılan bu kötü olayların,talihsizliklerin ardından elbet bizimde yüzümüz gülecek... benimde umudum yok.. adet olmayı bekliyorum

kızlar aslında çok iyi değilim bende.değerim.3 gün önce 246ydı bugün 550 normalde 700 falan olması gerekirdi kafam çok karışık.sanırım olmadı yada bi aksilik var.

inşllh hepimizinki tutar.ben çok tuhaf oldum.sanki duygularım alınmış gibi.ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.önceden hep adet olduğumda ağlardım.ama şimdi tık yok.ben 2 yıllık evliyim.sen nekadarlık evliisin

mrb orkide ben burdayımm.senn aşılamanın kaçıncı günü.benm.8.günü.bgn kasıklarımda çok ağrı var.adet sancısı gibi değil.farklı birşey bu.

canım benim bugün 6,günüm hiç bi yerimde agrı falan kalmdı aşılamamın ilk günleri senin kaçıncı aşılaman

amin...onbir gün sonra evliliğim dördüncü yılını dolduracak.psikoloji çok önemliymiş olumsuz duygu ve düşüncelerden uzak durmalıymışız.tabii durabilirsek. mirmirmirmir

benimde kasım ayında 4 yıl dolacak inşallah bu sefer bebişimizle gireriz diye dua ediyorum çok istiyorum artık olmasını ama hep aksilik üstüne aksilik geliyooo((

kızlar yaaa birşey sordum.benm aşılamam çatlama iğnesinden 24 saat sonra oldu.normalmi diye sordum.ne olur yardımcı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…