2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar yaaa birşey sordum.benm aşılamam çatlama iğnesinden 24 saat sonra oldu.normalmi diye sordum.ne olur yardımcı olun.

bildiğim kadarıyla öylede oluyo canım içinde zaten sperlerin yaşadıgı için çatladıgı an dölenme olabilyomuş ben öyle duymuştum kafana takma yani

kızlar aslında çok iyi değilim bende.değerim.3 gün önce 246ydı bugün 550 normalde 700 falan olması gerekirdi kafam çok karışık.sanırım olmadı yada bi aksilik var.

bilgencim değerin gayet iyi bence.. bak ne güzel her seferinde yükselme var.. lütfen aklına kötü bir şey getirme

kızlar yaaa birşey sordum.benm aşılamam çatlama iğnesinden 24 saat sonra oldu.normalmi diye sordum.ne olur yardımcı olun.

canım belki de yumoşlarının çatlamaya yakın olduğunu görmüştür doktor. o yüzden erken yapmıştır.. 24 saat sonra olanları duydum..

tumecim kaç gündür senden haber bekliyorum
sen gelmedikçe endişelenmeye başlamıştım
offf ya işallah kötü birşey olmaz bebeğin seni bırakmaz
ne olur bırakmasın ya :Saruboceq:

günaydın kızlar bugun 13.günümdeyim bu güne kadar gelebileceğimi sanmıyordum ama sanırım yakında adet olurum sivilce bile çıktıhiç bir hamilelik belirtisi yok dün sadece kasıklarımda ağrı vardı bugun hafiften adet ağrısı var ama sık sık tuvalete gidiyorum çok tuvaletim geliyor buda stresten olmalı acaba oldummu diye bir an önce bitse bu işkence hergün acaba oldummu diye beklemekten yoruldum hepinize dua ediyorum inşllallh iyi sonuçlar alırız.uyku arasında dualar ediyorum önce size sonra bana bağışlasın yüce rabbim allah çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın rabbim dualarımızı kabul eylesin bize bu mutluluğu ve bu mutluluğu paylaşmayı nasip eylesinn..........

amin canım dualarım seninle
hadi biraz daha sık dişini:roflol:

merhaba kızlar. türkiyeye bugün döndüm ancak net sıkıntım var. 1 haftaya rhatca sizlerle olucam. gecikmeden ötürü çokkkk ama çok özürdilerim. telafi edicem listeyi geçmişi okuyup derliycem. inşallah güzel hbrler vardır. allaha emanet olun.

badescim hoşgeldin... ancak pek güzel haberler veremeyecez sana maalesef listenin çoğu negatif ((( iki kişi var hamile olan onlarda zor günler yaşıyo canım ya...

badesim hoşgeldin
nerelerde kaldın özlettin kendini a.s.:dance:
mineninde dediği gibi malesef listemizin çoğu negatif
iki hamiş var onlar umudumuz olacak işallah

ewet canım bende progeston jeli kullanırken adet oldum .. 10 gün felan kullandım 8 günde erken adet oldum sonrada bıraktım zaten kullanmayı ...

tume cim hiç stres yapma diyecem ama elinde değil biliyorum. rabbim nasip ederse zaten bebişin seni bırakmayacak ve allahın izniylede tutunmayı başarack canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle

kızlar aslında çok iyi değilim bende.değerim.3 gün önce 246ydı bugün 550 normalde 700 falan olması gerekirdi kafam çok karışık.sanırım olmadı yada bi aksilik var.

bilgen cim canım kötü düşünme iyi düşün iyi olsun canım kendini strese sokma hakkında hayırlısı inşllh değerlerin pazartesiye yükselecek dualarımız sizinle arkadalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin . aminn

badescim hoşgeldin... ancak pek güzel haberler veremeyecez sana maalesef listenin çoğu negatif ((( iki kişi var hamile olan onlarda zor günler yaşıyo canım ya...
hoşbulduk mine çok üzüldüm. listeye baştan başlayalım o zaman 2 hamişimizi ekleyerek. kimler hamile kaldı?? noldu umarım çok kötü bi hbr yoktur:Saruboceq:
badesim hoşgeldin
nerelerde kaldın özlettin kendini a.s.:dance:
mineninde dediği gibi malesef listemizin çoğu negatif
iki hamiş var onlar umudumuz olacak işallah
canım ingiltereden fransa şimdi türkiyedeyim neti bi oraya bi buraya uyarla derken koptum tamamen anlıycan(. bende sizi özledim. umudumuzu yitirmeyelim. 1 yıl sonuna kadar aşılama topicleri listesi hep hamiş oluo. başka havadis var mı kıslar?

canım belki de yumoşlarının çatlamaya yakın olduğunu görmüştür doktor. o yüzden erken yapmıştır.. 24 saat sonra olanları duydum..

sğl tumecim.umarım dediğin gibidir.inşallh sennnde bebişin sımsıkı tuutnur sana.hep iyi düşün iiyi olsun.bende pazartesi akşam yaptırıcam testi.çok heyecanlıyım.allah hepimize yardım eder inşalllh.:Saruboceq::Saruboceq:

benimde çatlatmam 24 saat sonra yapıldı ama ben ikili düşünüyordum birinci 24 saat sonra 2. de 48 saat sonra olacaktı ama yumurtam ilk aşılamadan önce çatladığı için (iğneden 8 saat sonra) 2. aşılamayı iptal ettik

Arkadaşlar bir sorum olacak bildiğiniz gibi 28'inde aşılama yaptırdım o zamandan beri vajinamda çok büyük bir kaşıntı var bazen dayanamıyorum daha önce yoktu hiç,böyle bişeyle karşılaşan var mı?

Canım ben de 20 Ekimde aşılama oldum.Benim de aynı durum var.Ben progynex fitil alıyorum progesteron destek olarak.Ama okuduğum kadarıyla bu fitil kaşıntı ve mantara yatkınlık yapabiliyormuş.Bırakınca düzeliyormuş.Ben ne zaman bırakacağımı da bilmiyorum.Bugün aşılamanın 11.günü adet daha başlamadı.Gerçi forumda dr. a sordum,progesteron kullananların adet gecikmesi olabiliyormuş.

canım ben progesteronu fitil olarak kullanıyorum,baş dönmesi olmadı bende bu yüzden.aspirin banada vermedi,folik asitte vermedi sana verdimi?acaba alıp kullansammı diyorum...benim karnımda bugün sancı gibi hafif bi ağrı war anlamadım ne ağrısı bu,sende warmı ağrı falan?

teşekkür ederim canım,bana doktorum sadece duphaston vermişti adet olmam için ama böyle giderse yarın doktoruma soracağım kullanabileceğim bişey var mı diye, bazen hiç bişey yok gibi ama kaşıntı başlayınca da dayanamıyorum.Aşılamadan sonra bana birde ilaç gibi bişey sıktı doktorum vişnesuyu gibi o renkte spermleri tutsun geri gelmesin diye, o mu yaptı acaba diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…