benimde çatlatmam 24 saat sonra yapıldı ama ben ikili düşünüyordum birinci 24 saat sonra 2. de 48 saat sonra olacaktı ama yumurtam ilk aşılamadan önce çatladığı için (iğneden 8 saat sonra) 2. aşılamayı iptal ettik
günaydın arkadaşlar
ayy süper ya okurken heycanlandım nedenseyerimseniben çok sevindim ve iyiki paylaşmışsın,inşallah sağlıkla alırsın kucağına..Merhaba... bu sayfayı aşılama yaptırdığım günden beri takip ediyorum ama bir türlü üye olupta yazmamıstım.taki dün hamile olduğumu öğrenene kadar. ...
Öncelikle size durumumu özetleyim...03.08.2008 yılında evlendik ve 1 sene korunduktan sonra artık bu yuvanın bir bebeğe ihtiyacı olduğuna karar verdik.çalışmalara başladık ve sonuç heray negatifti.sonra 2009 aralık ayında Doktorum eşimde ve bende bir problem olmadığını 1 sene devam etmemizi söyledi..bizde böyle yapıyordukki 2010 Temmuz ayında inanılmaz bir kanamayla doktoruma gittim akabinde rahim filmi ve sonucu bir çok polip..ameliyat oldum ve bu polipler temizlendi.eylül ayında progen iğne ve prengly çatlatma iğnesiyle doğal yoldan hamilelik denedik sonuç negatif..vee ekim ayında yine aynı tedavi ve sonunda doktorum gelişen 3 yumurta görünce bunları boşa harcamamaya karar verdi ve ilk aşılamamı oldum.17.10.2010...Sonuçmu Dün yapılan gebelik testinde HAMİLEYİM...inşallah Allah isteyen herkeze versin.o anki mutluluğu herkez yaşasın...o yüzden yazmaya ve umutlarınızı kaybetmemenizi sağlamaya çalışıyorum.....
DARISI SİZLERE OLSUN...
Merhaba... bu sayfayı aşılama yaptırdığım günden beri takip ediyorum ama bir türlü üye olupta yazmamıstım.taki dün hamile olduğumu öğrenene kadar. ...
Öncelikle size durumumu özetleyim...03.08.2008 yılında evlendik ve 1 sene korunduktan sonra artık bu yuvanın bir bebeğe ihtiyacı olduğuna karar verdik.çalışmalara başladık ve sonuç heray negatifti.sonra 2009 aralık ayında Doktorum eşimde ve bende bir problem olmadığını 1 sene devam etmemizi söyledi..bizde böyle yapıyordukki 2010 Temmuz ayında inanılmaz bir kanamayla doktoruma gittim akabinde rahim filmi ve sonucu bir çok polip..ameliyat oldum ve bu polipler temizlendi.eylül ayında progen iğne ve prengly çatlatma iğnesiyle doğal yoldan hamilelik denedik sonuç negatif..vee ekim ayında yine aynı tedavi ve sonunda doktorum gelişen 3 yumurta görünce bunları boşa harcamamaya karar verdi ve ilk aşılamamı oldum.17.10.2010...Sonuçmu Dün yapılan gebelik testinde HAMİLEYİM...inşallah Allah isteyen herkeze versin.o anki mutluluğu herkez yaşasın...o yüzden yazmaya ve umutlarınızı kaybetmemenizi sağlamaya çalışıyorum.....
DARISI SİZLERE OLSUN...
günaydı reyhan.sende durum nedir.aşılamanını kaçıncı günü senn.benm bgn 10.günü.yarın akşam bcg baktırıcam.çok heyecanlıyım.
kızlar malesef bende kanama başladı... umutlar bir daha ki aya kaldı... kuzucum tutunamadı bana(
kızlar malesef bende kanama başladı... umutlar bir daha ki aya kaldı... kuzucum tutunamadı bana(
geçmiş olsun canım gercekten çok üzüldüm
ne desek boş canım üzüntünü yaşa tabi ama kendinide çok yıpratma ne olur
şu açıdan bakmaya calış hamile kalabiliyorsun hatta tek sen pozitifi gördün
evet umutlar bir dahaki aya kaldı ve senin umutlanmak için çoook sebebin var
merhaba
bende 18 ekimde ilk aşılamamı oldum. olmadı herhalde hiç bir belirtim yok . ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi. Bakalım beklemedeyim fakat moralim çok bozuk ağlamak geliyor içimden ,isyan etmekten korkuyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürürür inşallah.
Merhaba... bu sayfayı aşılama yaptırdığım günden beri takip ediyorum ama bir türlü üye olupta yazmamıstım.taki dün hamile olduğumu öğrenene kadar. ...
Öncelikle size durumumu özetleyim...03.08.2008 yılında evlendik ve 1 sene korunduktan sonra artık bu yuvanın bir bebeğe ihtiyacı olduğuna karar verdik.çalışmalara başladık ve sonuç heray negatifti.sonra 2009 aralık ayında Doktorum eşimde ve bende bir problem olmadığını 1 sene devam etmemizi söyledi..bizde böyle yapıyordukki 2010 Temmuz ayında inanılmaz bir kanamayla doktoruma gittim akabinde rahim filmi ve sonucu bir çok polip..ameliyat oldum ve bu polipler temizlendi.eylül ayında progen iğne ve prengly çatlatma iğnesiyle doğal yoldan hamilelik denedik sonuç negatif..vee ekim ayında yine aynı tedavi ve sonunda doktorum gelişen 3 yumurta görünce bunları boşa harcamamaya karar verdi ve ilk aşılamamı oldum.17.10.2010...Sonuçmu Dün yapılan gebelik testinde HAMİLEYİM...inşallah Allah isteyen herkeze versin.o anki mutluluğu herkez yaşasın...o yüzden yazmaya ve umutlarınızı kaybetmemenizi sağlamaya çalışıyorum....
DARISI SİZLERE OLSUN...
ben 2. aşılama için beklemedeyim canım inşallah yarın iyi haberlerini alırız umarım uğraşlarımız boşa gitmez de bu yaşadıklarımızı unuturuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?