canım ben progesteronu fitil olarak kullanıyorum,baş dönmesi olmadı bende bu yüzden.aspirin banada vermedi,folik asitte vermedi sana verdimi?acaba alıp kullansammı diyorum...benim karnımda bugün sancı gibi hafif bi ağrı war anlamadım ne ağrısı bu,sende warmı ağrı falan?
merhaba
bende 18 ekimde ilk aşılamamı oldum. olmadı herhalde hiç bir belirtim yok . ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi. Bakalım beklemedeyim fakat moralim çok bozuk ağlamak geliyor içimden ,isyan etmekten korkuyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürürür inşallah.
Geçmiş olsun canım...
anladım canım sn ne zaman öğreniceksin sonucu...
banada folik asit vermedi.boşver dr vermediyse kullanma.benim kasıklarımda ağrı oluyor.önce sağ kasığımda idi sonrada sola geçti.kedimi yorayım yada sinirleniyim hemen başlıyo.bide çok alıngan olmuşum annem aşılama yaptırdığımı bilmediği halde sen hamilemisin diye sordu dün.inşallah sağlıkla ve uğraştırmadan alırız kucağımıza bebişlerimizi.
anladım canım sn ne zaman öğreniceksin sonucu...
banada folik asit vermedi.boşver dr vermediyse kullanma.benim kasıklarımda ağrı oluyor.önce sağ kasığımda idi sonrada sola geçti.kedimi yorayım yada sinirleniyim hemen başlıyo.bide çok alıngan olmuşum annem aşılama yaptırdığımı bilmediği halde sen hamilemisin diye sordu dün.inşallah sağlıkla ve uğraştırmadan alırız kucağımıza bebişlerimizi.
merhaba 23 ekimde yapıldı ilk aşılamam. 11 gün yani salı günü yaptırmak istiyorum testi belli olur herhalde. normalde 10 unda adet olmam gerekiyor. yani 8 gün önce yapıcam. azda olsa yüksek çıkarsa hcg umut etmeye devam ederim. çıkmazsa bari boşuna kafamı yormam. hayırlısı artık hepimize...
kızlar birşey sordum.niye kimse cvp vermiyor.ağır kaldırdım ya birşey olmuşmudur.aklıma takıldı.
hani derler ya allah mı söyletti diye
umarım annene allah söyletmiştir hamişmisin diye
kızlar progesteronu fitil olarak kullanan var mı? Varsa günde kaç tane dedi doktor size?
bana 8 kasımda tahlil yaptır dedi doktor.inşallah normaldir bu ağrılar.inşallah canım şuanda hamile olmak bile en güzel duyguymuş gibi geliyo bana
bana 8 kasımda tahlil yaptır dedi doktor.inşallah normaldir bu ağrılar.inşallah canım şuanda hamile olmak bile en güzel duyguymuş gibi geliyo bana
merhaba arkadaşlar
ben yeni üyeyim. bir süredır takıp edıyorum yazılarınızı. bede bu ay basladım asılama hazırlıklarına. bugun 7. gunum puregonu yaptım, yarın ultrasona gırıcem hayılısıyla ınsallah hepımızın sonucumuz güzel olur. hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın allahım.
kızlar şey sorcam.benm bgn aşılamamın 10.günü.biraz ağır kaldırdım.birşey olmuşmudurki.doktor.ilk 3 gün dikkat et demişti.bugüne kadar dikkat ettm.ama bgn pazara uğradım.baya kaptırmışım kendimi.pazardan çıktığımda elimde dolu poşet.yürümek zorunda kaldım.ağırdı baya.şimdide aklıma takıldı.birşey olmuşmudurki.doktor sizlere olana kadar ağır kaldırmayın dedimi
amın canım. hiç bir bilgim yok benim aşılama hakkında bana yardımcı olurmusunuz? çok korkuyorum. eşım dısında kımse bılmıyo durumumu. kımseyle konusamamakta yoruyo beni. dr. bakalım yarın ne diyecek hayırlısıdır ınsallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?