2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

anladım canım sn ne zaman öğreniceksin sonucu...
banada folik asit vermedi.boşver dr vermediyse kullanma.benim kasıklarımda ağrı oluyor.önce sağ kasığımda idi sonrada sola geçti.kedimi yorayım yada sinirleniyim hemen başlıyo.bide çok alıngan olmuşum annem aşılama yaptırdığımı bilmediği halde sen hamilemisin diye sordu dün.inşallah sağlıkla ve uğraştırmadan alırız kucağımıza bebişlerimizi.

merhaba...aşılaman hayırlı olsın inşallah... bende ikinci aşılamamı 19 ekimde oldum. doktorun kim merak ettim ben özel selçuklu hastanesi nil okur a gidiyorum.benim çok adet belirtisi var bugün kesin olur diyordum ama olmadı.

hani derler ya allah mı söyletti diye
umarım annene allah söyletmiştir hamişmisin diye

bana 8 kasımda tahlil yaptır dedi doktor.inşallah normaldir bu ağrılar.inşallah canım şuanda hamile olmak bile en güzel duyguymuş gibi geliyo bana

merhaba 23 ekimde yapıldı ilk aşılamam. 11 gün yani salı günü yaptırmak istiyorum testi belli olur herhalde. normalde 10 unda adet olmam gerekiyor. yani 8 gün önce yapıcam. azda olsa yüksek çıkarsa hcg umut etmeye devam ederim. çıkmazsa bari boşuna kafamı yormam. hayırlısı artık hepimize...

canım bende 25inde yaptırdım ilk aşılamamı ve doktor 8 kasımda yaptır dedi.banada beklemek çok zor geliyo.olumsuzsa bile bir an önce öğrenmek istiyorum tabii inş olumludur :) bu arada ağrın varmı hiç?benim hafif bi ağrı war karnımda..

Son düzenleme:
kızlar birşey sordum.niye kimse cvp vermiyor.ağır kaldırdım ya birşey olmuşmudur.aklıma takıldı.

kızlar birşey sordum.niye kimse cvp vermiyor.ağır kaldırdım ya birşey olmuşmudur.aklıma takıldı.

canım bişey olmuşmudur pek bişey diyemiycem ama bana doktorum şu yap yapma dikkat et vs. bişey demedi canım.Kötü düşünme canım bişey yoktur inşallah

hani derler ya allah mı söyletti diye
umarım annene allah söyletmiştir hamişmisin diye

amin canım amin inşallah annemin içine doğmuştur. hepimizinki bir an önce tutarda bu psikolojiden kurtuluruz.şimdi kendimi hamile gibi hissediyorum ya çok ama çok güzel bir duygu.anne olmak harika.allah hepimize nasip etsin inşallah....

kızlar progesteronu fitil olarak kullanan var mı? Varsa günde kaç tane dedi doktor size?

canım ben hamileliğimde progestan yumuşak kapsüllerden kullandım fitil olarak sabah akşam olmak üzere düşük önleyici olarak, düşük olmadı ama kalbi durdu (bu ilacın zararı oldu mu diye baya düşünmüştüm o zaman)ama senin yazdığın farklı ilaç sanırım.

bana 8 kasımda tahlil yaptır dedi doktor.inşallah normaldir bu ağrılar.inşallah canım şuanda hamile olmak bile en güzel duyguymuş gibi geliyo bana

ben 7 kasımda yaptırıyım diyorum.cumartesi ya.nasılsa değerlerin yüksek olmasından anlaşılır.sonucu alır alırmaz herkese duyurucam.umarım tutmuştur.seninkide benimkide ve herkezinde...

merhaba arkadaşlar
ben yeni üyeyim. bir süredır takıp edıyorum yazılarınızı. bede bu ay basladım asılama hazırlıklarına. bugun 7. gunum puregonu yaptım, yarın ultrasona gırıcem hayılısıyla ınsallah hepımızın sonucumuz güzel olur. hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın allahım.

kızlar ya doktor bana niye progestanın jelinden vermedi bu dr neye göre ilaç veriyor anlamadımki.Ben dr beyenmiyorum bu ay tutmazsa değiştiricem.İstanbul da dr iyi olan varsa isim verebilirmi?

hoş geldin hayırlısı olur inşallah.umarım hayal kırıklığına uğramadan kucağına alırsın bebişini.

amın canım. hiç bir bilgim yok benim aşılama hakkında bana yardımcı olurmusunuz? çok korkuyorum. eşım dısında kımse bılmıyo durumumu. kımseyle konusamamakta yoruyo beni. dr. bakalım yarın ne diyecek hayırlısıdır ınsallah:)

canım bana drum ilk gün dinlen 2.gün normal hayatına dönebilirsin demişti...
üzülme herşey olacağına varıyor

hoşgeldin canım...
hiçkimseyle konuşamamak gerçekten yoruyor insanı bu topiklerinde en güzel yönü bu herkesin amaç aynı diller aynı ...
aşılamada korkulacak hiç birşey yok acı falan duymuyorsun 2 3 dk lık bir işlem
umarım güzel sonuçların aşılaman

sagol canım. okudugum kadarıyla herkez bırbırıne cok destek oluyo. buda cok hosuma gıttı. bu durumda bu kadar destek herkeze ıyı geldıgını dusunuyorum. teşekkür ederim cevap verdıgınız ıcın. cok mutlu oldum. aranıza katılmakla iyi yapmısım tekrar teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…