2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semi ninde deği gibi hiç korkulacak bişey yok normal muayene oluyomuşsun gibi.burda bizimle endişelerini ve sevincini paylaşarak içini dökebilirsin.hiç endişe etme allah sabrını veriyor.İyi şanslar canım...

kendinden bahsedermisin biraz
ilk denemen mi kaç yıldır bekliyorsun bebişini
ben 3 yıldır bekliyorum
tüpümün teki kapalı malesef ilk aşılamam negatif 2. yi bekliyorum şimdi

semi sen ne yaptın kaçıncı günündesin tatlım.daha önce konuştuk ama insanın bu kadar kişi arasında kafası karışıyor :)

semi sen ne yaptın kaçıncı günündesin tatlım.daha önce konuştuk ama insanın bu kadar kişi arasında kafası karışıyor :)

canım adetimi bekliyorum 2.için ...
bu ayıda boş geçirmiyorum tabi kürler falan çalışıyoruz

valla bızde 2 senedır ugrasyoruz. bende bı sorun yok, duznlı 1 seneden berı dr ya gdırum yumurtalar her ay duzenlı buyuyo ve normal bır seklıde catlaması oluyo. esımın sperm sayısı dusuktü once sonra ılac tedavısıyle normale dondu gıbı. fakat hareketlılıgı yetersızmıs. bu yuden olmadı. dr.da asılama yapalım dedı ve basladık bızde. bugun puregonun 7. gunuydu yarın dr. ultrasonda bakacak bakalım nasıl olacak. ılk gıtıgımde serophen dıye bı ılac verdı. 2 ay onu kullandım olmadı. sonra femara tablet dıye bır ılac kullandım oda olmadı. artık asılama bakalım bu 3. tedavı seklı ınsallah son olur canım.

semicim dr bana rahim filmi çektirmedi.çok endişeliyim bu konuda ya.eğer 1.aşılamam tutmazsa çektiriyim diyorum.ama beklemeyede sabrım kalmadı.artık bebişimi kucağıma almak istiyorum.bana sormadın ama ben 6. yıllık evliyim.e artık bi bebek lazım eve.bizim sorunumuz eşimin spermiogramı 84800 aşılama yapılırken yaşayan 41600000 dü.bu aşılamaların tutması için 5000000 olması yetermiş şansımız yüksek.inşallah hepimize hayırlı haberler verilir.

senın hakkındada hayırlısı olur ınsallah bu sefer alırsın bebişini once karnına sonrada saglıkla kucagına bıtanem:)

sana yapılan bu tedavilerin hiç biri bana yapılmadı ya.apılsa belki böyle kalırdım.bide kafam çok karışık başka dr aşılamanın şansı çok düşük diyor.Tüp bebeğemi geçsek direk ne yapsak ya.ama oda çok uğraştırıyor.öfff valla bunaldım.

kızlar face niz varsa normal zamandada görüşelim birbirimize destek olup tecrübelerimizden faydalanalım ne dersiniz.Kabul ederseniz dila okurgan arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim test günümde yaklaştı doktorum 2 kasımda gel demişti ama gitmeyecem umudum yok çünkü yine olmadı diye düşünüyorum cesaretim yok sonucu ögrenmeye artık...

valla dılacım asılamanında tup bebegınde % 20 gıbı bır sans varmıs dıye duydum. yanlısta olabılır ama okudugum kadarıyla nette boyle yazıyo. ama ılk asama asılama oldugu ıcın ılk bunu onerıyo doktorlar heralde canım. benımdr. sansımızı ılaclarla deneyelım dedı once cunku saat gıbı calısıyo senın yumurtalar dedı hıc sasmıyo nerdeyse 1 seneye yakın hiç asılamaya yanasmadı. ama ben cok bunalmıstım nerdeyse her gıttıgımde aglayıp duruyorum artık sınırlerımde dayanmıyo. bı de etraftakıler hadı hadı artık dyıp duruyo dayanacak gucum kalmadı yanı. dedım drmada ne apacaksak bır an once yapalım yoksa kafayı kırıcam ben artık. kolları sıvadı oda:) bakalı ınsallah 1de 1 tutar.

dilacım bende tam onu yazmak üzereydim sana ve masalcana
rahim filmi çektirmeniz gerektiğini düşünüyorum dr lar genelde hsg olmadan aşılamaya başlamıyorlar
nerden biliyorlar tüplerin açık olduğunu umarım açıktır tabi ama
aksi durumda boşuna emek veriyor olabiliriz
ben bile arada düşünüyorum tek tüpüm kapalı acaba aşılamayla zaman mı kaybediyorum diye

bende 6. yıla girdim ve ev de bir bebişin boşluğu gittikçe büyüyo
r

iyi akşamlar orkidecim
neden umutsuzsun bu kadar
2. denemenmiydi senin canım

iyi akşamlar orkidecim
neden umutsuzsun bu kadar
2. denemenmiydi senin canım

evet canım 2 aşılamam bilmiyorum ilkinde gerçekten bu sefer olacak diye umutlandıgım için galiba ama er yada geç ögrenecen sonucu kaçışı yok onuda biliyorum

acıkcası bende dsunmuyo degılım rahım fılmını. hatta dr da dedı ama ben duymamazlıktan geldım. cok korkuttular benı rahım fılmı hakkında. dogrumu bılmıyorum ama rahmını bı alletle dısarı alıp fılmını cekıyolarmıs dedıler. korktum yanı. pekı ultrasonda gorunmuyomu tuplerın kapalı veya acık oldugunu?

ya aklına böyle şeyler getirme lütfen.iyi düşün iyi olsun.haberlerini bekliyoruz.

yok kııız rahim falan dışarı çıkartılmıyor
bende çok korkuyordum ama herşeyi yaptırıyoruz bebiş için
rahime ilaç veriliyor ve o ilaç adet sancısına benzer bir sancı yapıyor
bazılarında az bazılarında çok
malesef ultrasonda görünmüyor canım

inşallah tutar canım.tüp bebek te değilde sana anlatılanlar aşılama için sanki:)
ama korkma.Evet rahmini dışarı çıkarıp o şekilde spermleri içeri yolluyolar hiç bişey hissetmiyorsun. merak etme sen.bende artık çok sabırsızım.

canım korkulacak hiç bişey yok benide korkutmuşlardı ama aşılamadam önce benim doktorum muhakak çekilmen lazım ddi öle kulaktan dolma sözlere inanma hiç anlamıyosun bile 5 dk sürüyo benimki çok rahat geçmişti korktugum kadar yokmuş yani ulturasonla anlaşılsa çekmezler galiba rahim filminide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…