amın canım. hiç bir bilgim yok benim aşılama hakkında bana yardımcı olurmusunuz? çok korkuyorum. eşım dısında kımse bılmıyo durumumu. kımseyle konusamamakta yoruyo beni. dr. bakalım yarın ne diyecek hayırlısıdır ınsallah:)
semi sen ne yaptın kaçıncı günündesin tatlım.daha önce konuştuk ama insanın bu kadar kişi arasında kafası karışıyor :)
valla bızde 2 senedır ugrasyoruz. bende bı sorun yok, duznlı 1 seneden berı dr ya gdırum yumurtalar her ay duzenlı buyuyo ve normal bır seklıde catlaması oluyo. esımın sperm sayısı dusuktü once sonra ılac tedavısıyle normale dondu gıbı. fakat hareketlılıgı yetersızmıs. bu yuden olmadı. dr.da asılama yapalım dedı ve basladık bızde. bugun puregonungunuydu yarın dr. ultrasonda bakacak bakalım nasıl olacak. ılk gıtıgımde serophen dıye bı ılac verdı. 2 ay onu kullandım olmadı. sonra femara tablet dıye bır ılac kullandım oda olmadı. artık asılama bakalım bu 3. tedavı seklı ınsallah son olur canım.
sana yapılan bu tedavilerin hiç biri bana yapılmadı ya.apılsa belki böyle kalırdım.bide kafam çok karışık başka dr aşılamanın şansı çok düşük diyor.Tüp bebeğemi geçsek direk ne yapsak ya.ama oda çok uğraştırıyor.öfff valla bunaldım.
semicim dr bana rahim filmi çektirmedi.çok endişeliyim bu konuda ya.eğer 1.aşılamam tutmazsa çektiriyim diyorum.ama beklemeyede sabrım kalmadı.artık bebişimi kucağıma almak istiyorum.bana sormadın ama ben 6. yıllık evliyim.e artık bi bebek lazım eve.bizim sorunumuz eşimin spermiogramı 84800 aşılama yapılırken yaşayan 41600000 dü.bu aşılamaların tutması için 5000000 olması yetermiş şansımız yüksek.inşallah hepimize hayırlı haberler verilir.
iyi akşamlar orkidecim
neden umutsuzsun bu kadar
2. denemenmiydi senin canım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim test günümde yaklaştı doktorum 2 kasımda gel demişti ama gitmeyecem umudum yok çünkü yine olmadı diye düşünüyorum cesaretim yok sonucu ögrenmeye artık...
acıkcası bende dsunmuyo degılım rahım fılmını. hatta dr da dedı ama ben duymamazlıktan geldım. cok korkuttular benı rahım fılmı hakkında. dogrumu bılmıyorum ama rahmını bı alletle dısarı alıp fılmını cekıyolarmıs dedıler. korktum yanı. pekı ultrasonda gorunmuyomu tuplerın kapalı veya acık oldugunu?
valla dılacım asılamanında tup bebegınde % 20 gıbı bır sans varmıs dıye duydum. yanlısta olabılır ama okudugum kadarıyla nette boyle yazıyo. ama ılk asama asılama oldugu ıcın ılk bunu onerıyo doktorlar heralde canım. benımdr. sansımızı ılaclarla deneyelım dedı once cunku saat gıbı calısıyo senın yumurtalar dedı hıc sasmıyo nerdeyse 1 seneye yakın hiç asılamaya yanasmadı. ama ben cok bunalmıstım nerdeyse her gıttıgımde aglayıp duruyorum artık sınırlerımde dayanmıyo. bı de etraftakıler hadı hadı artık dyıp duruyo dayanacak gucum kalmadı yanı. dedım drmada ne apacaksak bır an once yapalım yoksa kafayı kırıcam ben artık. kolları sıvadı oda:) bakalı ınsallah 1de 1 tutar.
acıkcası bende dsunmuyo degılım rahım fılmını. hatta dr da dedı ama ben duymamazlıktan geldım. cok korkuttular benı rahım fılmı hakkında. dogrumu bılmıyorum ama rahmını bı alletle dısarı alıp fılmını cekıyolarmıs dedıler. korktum yanı. pekı ultrasonda gorunmuyomu tuplerın kapalı veya acık oldugunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?