2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yaaaa. valla bana oyle dedıler de cok korktum. ondan bende ustunde durmadım. pekı ne zaman cekebılıyolar rahım fılmını? yanı adetten oncemı sonramı varmı bı zamanı?

ya aklına böyle şeyler getirme lütfen.iyi düşün iyi olsun.haberlerini bekliyoruz.

inşallah iyi olur sonucumda artık bu streslerden kurtuluruz kızlaar hepimizi için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere

hayırlısı inşallah ya düşünün dr a aşılama yapalım dediğinde rahim filmimin çekilmediğini ben söyledim.tamam bidahaki ay olmazsa çekeriz dedi.ay bilmiyorum artık sabrım taştı.

yaaaa. valla bana oyle dedıler de cok korktum. ondan bende ustunde durmadım. pekı ne zaman cekebılıyolar rahım fılmını? yanı adetten oncemı sonramı varmı bı zamanı?

ben adetim bittikten hemen sonra çektirmiştim ozaman çekiliyo bildigim kadarıyla

inşallah asılama tutrda barı cektırmeme gerek klmaz . dr bısey soyleyecek su tahlılde var bu fılımde var dıyecek dıye dr gıderken ayaklarım gerı gerı gıdıyo valla. dr gıdeceım gun cok streslı oluyorum

ooo kalabalığız bu akşam ama niye kimse konuşmuyor
kısssssssssssslaaaaaaaaaarrr

hiç unutmuyorum geçen hafta cumartesi ultrasona giricem dr sıkışman lazım dedi.tam 1 saat bekledim beklerken sinirlerim bozulmuş olmalı odaya girene kadar ağladım nasıl dolduysam artık.. ama sonra düzeldim şimdi endişeliyim inşallah tutarya.

bende panik atak oldum artık
bu ay ne diyecek yine acaba diye dr ultrasonla bakarken drun gözünün içine bakıyorum valla

bende panik atak oldum artık
bu ay ne diyecek yine acaba diye dr ultrasonla bakarken drun gözünün içine bakıyorum valla

aynen valla. ultrasonda bakıyo sonra odasına gecıyoruz. ultrasonda soyledıgı hıcbrseyı anlayamıyorum korkumdan. ıcerı gecınce bıdaha aynı seylerı soruyorum.allah bılır dr bu kadın ne salak dıyodur yanı

al bendende o kadar tekrar tekrar soruyorum.bazen benim içinde ne düşünüyor diye merak etmiyor değilim.kızlar eşim şuan sitem ediyor hep internet hep internet diye ben kaçıyorum bi kaç saat sonra görüşürüz.evle ilgileniyim azıcık.ben de ona alış çocuk oluncada böyle olucak hep çocuk hep çocuk :) diyorum

hehehhe benceda alışsalar iyi oluuuur:) canım cok tesekkur ederım . iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…