ya aklına böyle şeyler getirme lütfen.iyi düşün iyi olsun.haberlerini bekliyoruz.
dilacım bende tam onu yazmak üzereydim sana ve masalcana
rahim filmi çektirmeniz gerektiğini düşünüyorum dr lar genelde hsg olmadan aşılamaya başlamıyorlar
nerden biliyorlar tüplerin açık olduğunu umarım açıktır tabi ama
aksi durumda boşuna emek veriyor olabiliriz
ben bile arada düşünüyorum tek tüpüm kapalı acaba aşılamayla zaman mı kaybediyorum diye
bende 6. yıla girdim ve ev de bir bebişin boşluğu gittikçe büyüyor
yaaaa. valla bana oyle dedıler de cok korktum. ondan bende ustunde durmadım. pekı ne zaman cekebılıyolar rahım fılmını? yanı adetten oncemı sonramı varmı bı zamanı?
valla kızlar cok tsekkur ederım ya valla ıyıkı uye olmusum:)
inşallah asılama tutrda barı cektırmeme gerek klmaz . dr bısey soyleyecek su tahlılde var bu fılımde var dıyecek dıye dr gıderken ayaklarım gerı gerı gıdıyo valla. dr gıdeceım gun cok streslı oluyorum
ooo kalabalığız bu akşam ama niye kimse konuşmuyor
kısssssssssssslaaaaaaaaaarrr
kızlar bısey dah sorucam. pekı ıgne oluyoruz ya asılmadan once, dınlenmek fılan gerekıyomu? dr bana bısey demedı. ben yınede yarım saat fılan yatıyorum ama bazende yatamıyorum bısey olurmu?
masalcanla bizim çenemiz düştü :)biz ne güne duruyoruz konuşuyoruz :)
bende panik atak oldum artık
bu ay ne diyecek yine acaba diye dr ultrasonla bakarken drun gözünün içine bakıyorum valla
aynen valla. ultrasonda bakıyo sonra odasına gecıyoruz. ultrasonda soyledıgı hıcbrseyı anlayamıyorum korkumdan. ıcerı gecınce bıdaha aynı seylerı soruyorum.allah bılır dr bu kadın ne salak dıyodur yanı
aynen valla. ultrasonda bakıyo sonra odasına gecıyoruz. ultrasonda soyledıgı hıcbrseyı anlayamıyorum korkumdan. ıcerı gecınce bıdaha aynı seylerı soruyorum.allah bılır dr bu kadın ne salak dıyodur yanı
al bendende o kadar tekrar tekrar soruyorum.bazen benim içinde ne düşünüyor diye merak etmiyor değilim.kızlar eşim şuan sitem ediyor hep internet hep internet diye ben kaçıyorum bi kaç saat sonra görüşürüz.evle ilgileniyim azıcık.ben de ona alış çocuk oluncada böyle olucak hep çocuk hep çocuk :) diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?