2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ya ben bazen eve bakıyorum bebek odama falan tabi şu an boş
bu evde bir bebeğin olduğu emeklediği yürüdüğü fikri çok tuhaf birazda hayal benim için şu an acaba gerçekleşecek mi birgün diyorum

bu evde bir bebeğin olduğu emeklediği yürüdüğü fikri çok tuhaf birazda hayal benim için şu an acaba gerçekleşecek mi birgün diyorum

inşallah canım inşallah gerçekleşir ozaman şuanda düşündüklerini hatırlarsın kim istemzki kendi canından kanından birini olmasını bizde birgün kısmet edeck inşallah dularım isteyen herkezle

selamlar herkese salı günü aşılamam yapılcak inşallah offfffff ben şimdiden çok heycanlıyım kaç gün sonra öğrenilir bilen varmı

İyi akşamlar arkadaşlar, benim 9.gün değerim 5,5 du ama iğnelerin etkisiydi tabi
Bugün 12.günüm formaliteden de olsa baktırdım değer 3.
Negatif sonucu garantiledim yani
Benim adetlerim yumurtlamadan sonra 10.günde gelir normalde.
Ama 12.günde hala adet yok lekelenme bile yok.
Herhalde progesteron fitil yüzünden adet gelmiyorr.Dr.um 14 güne kadar kullan demişti ama o kadar sıkıntı veriyor ki karnım ve göğüslerim patlamak üzere..
Aşılaması tutmayan biri olarak size tutmama belirtilerini söyleyebilirm isterseniz.
Bu kadar cefaya katlanıyoruz inşallah Allah kucaklarımız boş bırakmaz..
Sonuç bekleyen arkadaşlar dua edelim inşallah tutsun sizin bebişler sağlıkla gelsinler ..

inşallah canım inşallah gerçekleşir ozaman şuanda düşündüklerini hatırlarsın kim istemzki kendi canından kanından birini olmasını bizde birgün kısmet edeck inşallah dularım isteyen herkezle

amın valla kızlar. su anda en cok ıstedıgım sey bu. hepımızın ıstedıgı bu. baska bısey dusunemez oldum zaten bu aralar.

canım üzülme inşallah bidahaki sefer olurda daha fazla bekletmez bebişin benimde ilk aşılamamda hemen adet olmamıştım sonuçtan bi kaç gün sonra oldum tutmama blirtilerin ne paylaşırsan iyi olur

yaaaa. valla bana oyle dedıler de cok korktum. ondan bende ustunde durmadım. pekı ne zaman cekebılıyolar rahım fılmını? yanı adetten oncemı sonramı varmı bı zamanı?

Rahim filmi mutlaka çektirmeli..
Ben 2 kere çektirdim.İlkinde eski sistemle çekildi oldukça canım yandı.
Ama 2.de dijital çektirdim.
Eğer görüntüleme merkezlerinde dijital çektirirsen canın yanmaz.
Görüntüleme merkezlerindeki biraz daha pahalı ama.
İst. da olsan sana bir yer önerebilirdim ben hissetmedim bile.
Özellikle aşılama öncesi tüplerin durumu bilinmeli..

tutmama belirtilerini paylaşırmısın

kızlar bugün aşılamamın 7.günü zaman geçtikçe hayecanım artıyo,biran önce öğrenmek istiyorum.sizde benim gibimisiniz,aklımdan çıkmıyo hiç acaba hamilemiyim diye...
iyiki varsınız kızlar bu paylaşım beni çok rahatlatıyo.Allah herkesten razı olsun ve en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
ben geldim kızlar.blue hoş geldin nasılsın bugün nasıl gidiyor.kızlar ütü yaptım belim ağrıdı nefes nefese kaldım ilk defa oluyor bu.neden acaba bebiş mi var dersiniz psikolojim bozuldu 7 günde ne etkisi olucaksa bu gidişle hastaneyi boyluycam hehe :)

kızlar bugün aşılamamın 7.günü zaman geçtikçe hayecanım artıyo,biran önce öğrenmek istiyorum.sizde benim gibimisiniz,aklımdan çıkmıyo hiç acaba hamilemiyim diye...

yaaaa ben o güne daha gelmedim salı günü aşılamam yapılcak sonra senin gibi olucam bende ALLAH şimdiden banada sanada sabır versin ben uyutun beni diyorum ama kimse anlamıyor

kızlar ben iyi akşamlar dedım ama bı türlü gidemıyorum. asılama yaptıktan kac gun sonra anlasılıyo hamılelık. normal adet ununumu beklıyoruz yoksa daha oncemı test yaptırıyo dr?

kızlar ben iyi akşamlar dedım ama bı türlü gidemıyorum. asılama yaptıktan kac gun sonra anlasılıyo hamılelık. normal adet ununumu beklıyoruz yoksa daha oncemı test yaptırıyo dr?

canım ben 23 ekimde aşılama oldum dokrorum 2 kasımda çagırdı 11.günde ögreniyorum sonucumu ilkindede öle ögrenmiştim.

semi bu evde bir bebeğin olduğu emeklediği yürüdüğü fikri çok tuhaf birazda hayal benim için şu an acaba gerçekleşecek mi birgün diyorum

dimi ya valla bende odayı kafamda kuruyorum.buna şu aşamada doğmayan çocuğa don biçmek deniliyor :) ama ne yapalım özlem çekiyoruz.

kalescim bendede sancı var hiç bitmedi klomeni kullandığımdan beri sancıdan kurtulamdm.herşeyde bi hayır vardır inşallah allah gönlüne göre verir.

canım bana doktor aşılamadan 14gün sonra kan tahlili yaptır dedi.

anladım canı teşekkür ederim. yani nerdeyse adet tarıhınde gıbı yanı. ooooo nasıl sabredecez. daha be yolun cooook basındaym dımı kızlar. okmu sabırsızım ben yaaaa. yoksa herkezde aynı durumlar varmı? elım ayagım tıtrıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…