ya ben bazen eve bakıyorum bebek odama falan tabi şu an boş
bu evde bir bebeğin olduğu emeklediği yürüdüğü fikri çok tuhaf birazda hayal benim için şu an acaba gerçekleşecek mi birgün diyorum
inşallah canım inşallah gerçekleşir ozaman şuanda düşündüklerini hatırlarsın kim istemzki kendi canından kanından birini olmasını bizde birgün kısmet edeck inşallah dularım isteyen herkezle
İyi akşamlar arkadaşlar, benim 9.gün değerim 5,5 du ama iğnelerin etkisiydi tabi
Bugün 12.günüm formaliteden de olsa baktırdım değer 3.
Negatif sonucu garantiledim yani
Benim adetlerim yumurtlamadan sonra 10.günde gelir normalde.
Ama 12.günde hala adet yok lekelenme bile yok.
Herhalde progesteron fitil yüzünden adet gelmiyorr.Dr.um 14 güne kadar kullan demişti ama o kadar sıkıntı veriyor ki karnım ve göğüslerim patlamak üzere..
Aşılaması tutmayan biri olarak size tutmama belirtilerini söyleyebilirm isterseniz.
Bu kadar cefaya katlanıyoruz inşallah Allah kucaklarımız boş bırakmaz..
Sonuç bekleyen arkadaşlar dua edelim inşallah tutsun sizin bebişler sağlıkla gelsinler ..
yaaaa. valla bana oyle dedıler de cok korktum. ondan bende ustunde durmadım. pekı ne zaman cekebılıyolar rahım fılmını? yanı adetten oncemı sonramı varmı bı zamanı?
İyi akşamlar arkadaşlar, benim 9.gün değerim 5,5 du ama iğnelerin etkisiydi tabi
Herhalde progesteron fitil yüzünden adet gelmiyorr.Dr.um 14 güne kadar kullan demişti ama o kadar sıkıntı veriyor ki karnım ve göğüslerim patlamak üzere..
Aşılaması tutmayan biri olarak size tutmama belirtilerini söyleyebilirm isterseniz.
Sonuç bekleyen arkadaşlar dua edelim inşallah tutsun sizin bebişler sağlıkla gelsinler ..
Sonuç bekleyen arkadaşlar dua edelim inşallah tutsun sizin bebişler sağlıkla gelsinler ..[/QUOTE
canım inşallah bidahaki ay güzel haberleri verirsin bize.belirtilerin olduysa söyle lütfen,benim aşılamanın 7.günü hafif sancı gibi ağrım var sendede olmuşmuydu?
kızlar bugün aşılamamın 7.günü zaman geçtikçe hayecanım artıyo,biran önce öğrenmek istiyorum.sizde benim gibimisiniz,aklımdan çıkmıyo hiç acaba hamilemiyim diye...
kızlar ben iyi akşamlar dedım ama bı türlü gidemıyorum. asılama yaptıktan kac gun sonra anlasılıyo hamılelık. normal adet ununumu beklıyoruz yoksa daha oncemı test yaptırıyo dr?
yaaaa ben o güne daha gelmedim salı günü aşılamam yapılcak sonra senin gibi olucam bende ALLAH şimdiden banada sanada sabır versin ben uyutun beni diyorum ama kimse anlamıyor
kızlar ben iyi akşamlar dedım ama bı türlü gidemıyorum. asılama yaptıktan kac gun sonra anlasılıyo hamılelık. normal adet ununumu beklıyoruz yoksa daha oncemı test yaptırıyo dr?
ya ben bazen eve bakıyorum bebek odama falan tabi şu an boş
semi bu evde bir bebeğin olduğu emeklediği yürüdüğü fikri çok tuhaf birazda hayal benim için şu an acaba gerçekleşecek mi birgün diyorum
canım bana doktor aşılamadan 14gün sonra kan tahlili yaptır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?