canım ben 23 ekimde aşılama oldum dokrorum 2 kasımda çagırdı 11.günde ögreniyorum sonucumu ilkindede öle ögrenmiştim.
canım ben 23 ekimde aşılama oldum dokrorum 2 kasımda çagırdı 11.günde ögreniyorum sonucumu ilkindede öle ögrenmiştim.
hayırlısı bıtanem ınsallah pozıtıftır. ınsallah karnındadır bebişin canım:)
dimi ya valla bende odayı kafamda kuruyorum.buna şu aşamada doğmayan çocuğa don biçmek deniliyor :) ama ne yapalım özlem çekiyoruz.
kalescim bendede sancı var hiç bitmedi klomeni kullandığımdan beri sancıdan kurtulamdm.herşeyde bi hayır vardır inşallah allah gönlüne göre verir.
yaaa ne güzel bende 25 ekimde yaptırdım ozaman bende 4 kasımda yapıyım bari.erken olduğu için negatif çıkma ihtimali varmı?
amin inşallah canım her an aklımda vallaha hiç çıkaramıyorum takmayım kafama diyorum olmuyo yinede aklıma geliyo allahım iseteyn herkezi bir an önce kavuştursun bebişine
İyi akşamlar arkadaşlar, benim 9.gün değerim 5,5 du ama iğnelerin etkisiydi tabi
Bugün 12.günüm formaliteden de olsa baktırdım değer 3.
Negatif sonucu garantiledim yani
Benim adetlerim yumurtlamadan sonra 10.günde gelir normalde.
Ama 12.günde hala adet yok lekelenme bile yok.
Herhalde progesteron fitil yüzünden adet gelmiyorr.Dr.um 14 güne kadar kullan demişti ama o kadar sıkıntı veriyor ki karnım ve göğüslerim patlamak üzere..
Aşılaması tutmayan biri olarak size tutmama belirtilerini söyleyebilirm isterseniz.
Bu kadar cefaya katlanıyoruz inşallah Allah kucaklarımız boş bırakmaz..
Sonuç bekleyen arkadaşlar dua edelim inşallah tutsun sizin bebişler sağlıkla gelsinler ..[/QUOTE
canım inşallah bidahaki ay güzel haberleri verirsin bize.belirtilerin olduysa söyle lütfen,benim aşılamanın 7.günü hafif sancı gibi ağrım var sendede olmuşmuydu?
Canım inşallah bebişler gelir en kısa zamanda yoksa çok yıpratıcı bu süreç benim psikolojim bozuldu artık.
Benim aşılama sonrası 4 gün çok ağrım oldu özellikle yumurtanın geliştiği sol tarafta.
Sonra ağrılar durdu.Ama sık idrara çıkma ilk günden beri halen devam ediyor.
9.günden itibaren ağrılar bu kez hafif adet ağrısı gibi başladı.Karnın alt tarafı gerginleşti ve ağrıdı.
Ama tutmadığını gösteren en önemli belirtim şu; 10.gün gibi idrardan ve rahimden koku gelmeye başladı.Önce fitildendir diye düşündüm ama şimdi adetin habercisi olduğunu düşünüyorum.
Hamilelikte de adet ağrısı gibi olabiliyormuş ama koku gelmemesi lazım.
Ama hala adet başlamadı..patlamaya hazır bomba gibi vücudum karnım hamile gibi, göğüslerim 2 beden büyüdü kaya gibi sert.
Adet olsam rahatlarım umarım..
klomenle aşılama yaptırandamı var bir kaç yerde duydumda sanki dr sordum iyi bir yöntem olmadığını söyledi
klomenle aşılama yaptırandamı var bir kaç yerde duydumda sanki dr sordum iyi bir yöntem olmadığını söyledi
kızlar malesef bende kanama başladı... umutlar bir daha ki aya kaldı... kuzucum tutunamadı bana(
ben geldim kızlar.blue hoş geldin nasılsın bugün nasıl gidiyor.kızlar ütü yaptım belim ağrıdı nefes nefese kaldım ilk defa oluyor bu.neden acaba bebiş mi var dersiniz psikolojim bozuldu 7 günde ne etkisi olucaksa bu gidişle hastaneyi boyluycam hehe :)
canım ben sadece klomenle aşılama yaptırdım ama benim yumurtalarım sağlıklı bi şekilde büyüdü ve çatladı,bunlar olunca ne gibi sakıncası olabilirki.Sana zahmet bide böyle sorarmısın.senin dr kim nerde.
bleu üzüldüm canım bir dahakine işallah
digital hsg nasıl çekiliyor bilgi verebilirmisin biraz
amin seninde canım.sen cumartesimi tahlil yaptıracaktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?