2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

benim agrılarım yok oldu gitti ilk günler vardı gögüslerimde bile hiç bişey yok

klomenle aşılama yaptırandamı var bir kaç yerde duydumda sanki dr sordum iyi bir yöntem olmadığını söyledi

hayırlısı bıtanem ınsallah pozıtıftır. ınsallah karnındadır bebişin canım:)

amin inşallah canım her an aklımda vallaha hiç çıkaramıyorum takmayım kafama diyorum olmuyo yinede aklıma geliyo allahım iseteyn herkezi bir an önce kavuştursun bebişine

amin seninde canım.sen cumartesimi tahlil yaptıracaktın?

yaaa ne güzel bende 25 ekimde yaptırdım ozaman bende 4 kasımda yapıyım bari.erken olduğu için negatif çıkma ihtimali varmı?

vallaha bnim ilkindede öle ögrendim negatifti hiç bi degişme olmadı ama bilmem farklılık gösterebilir

amin inşallah canım her an aklımda vallaha hiç çıkaramıyorum takmayım kafama diyorum olmuyo yinede aklıma geliyo allahım iseteyn herkezi bir an önce kavuştursun bebişine

amın bıtanem amiiin allahım duysun sesımızı ınsallah hepımızın :)

dilacım en erken 12.gün yaptır bence
canım sonra sonuçla kafan karışmasın

klomenle aşılama yaptırandamı var bir kaç yerde duydumda sanki dr sordum iyi bir yöntem olmadığını söyledi

canım ben sadece klomenle aşılama yaptırdım ama benim yumurtalarım sağlıklı bi şekilde büyüdü ve çatladı,bunlar olunca ne gibi sakıncası olabilirki.Sana zahmet bide böyle sorarmısın.senin dr kim nerde.

bleu üzüldüm canım bir dahakine işallah
digital hsg nasıl çekiliyor bilgi verebilirmisin biraz

kızlar malesef bende kanama başladı... umutlar bir daha ki aya kaldı... kuzucum tutunamadı bana(

bitanem ya çok üzüldüm..inan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama çok üzüp yıpratma kendini zaman herşeyin ilacı sabredelim canım başka yapacak bişeyimiz yok umut etmek ve en önemlisi sabır sabır sabırrrr......

Hoşbulduk Dilacım..7.gün önemli sakın yorma kendini embriyo 7.günden itibaren rahime yerleşiyor biliyorsun.
Dualarım seninle ve diğer test gününü bekleyen arkadaşlarla.. güzel haberlerinizi bekliyorum:)

sakıncası var demedi canım ya sadece tavsiye ve tercih etmiyor peki ücret konusunda nasıl yani bizim iğneler çk pahalı klomenle yapınca nasıl sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim

bleu üzüldüm canım bir dahakine işallah
digital hsg nasıl çekiliyor bilgi verebilirmisin biraz

Sağol canım inşallah..
Dijital hsg de rahime spekulum takılmıyor sadece kanülle sıvı veriliyor.O nedenle acımıyor.
Ben forumdan okudum ve onların tavsiyesi ile gittim.
En önemlisi de hsg filmi çok aydınlık ve çok net çıkıyor.
Ben 1. hsg yi hatırlamak bile istemiyorum bayılacaktım neredeyse..
İnternetten c kollu dijital hsg diye aratınca çıkıyordu galiba

amin seninde canım.sen cumartesimi tahlil yaptıracaktın?

kalescim
kafam karıştı 11. günmü yaptırsam yoksa 13 mü 15 mi dr kalsa adet günüm geçtikten 2 gün sonra ölürüm meraktan ozamana bu dr lar ne kadar acımasız ya....

alıntı:Hoşbulduk Dilacım..7.gün önemli sakın yorma kendini embriyo 7.günden itibaren rahime yerleşiyor biliyorsun.
Dualarım seninle ve diğer test gününü bekleyen arkadaşlarla.. güzel haberlerinizi bekliyorum:)

blue canım çok teşekkür ederim.inşallah yerleşsinde ben onu pamuklara sarmalar iyice mamasını yediririm.annelik duygusu işte ya gözlerim doluyor hemen.olucak iyi düşünüyorum iyi olucak sizde düşünün ve bebişlerinizden vazgeçmeyin kızlar....

canım ben 23 ekimde aşılama oldum dokrorum 2 kasımda çagırdı 11.günde ögreniyorum sonucumu ilkindede öle ögrenmiştim.

canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum.bende ayın 8ini bekleyemeyip 4ünde yaptırabilirim madem belli oluyo ne diye bekleyelim dimi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…