2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben o ilacı verene kadar fazla bir acı duymamıştım
yine ilaç veriliyorsa sanırım benim için sonuç değişmeyecek

sakıncası var demedi canım ya sadece tavsiye ve tercih etmiyor peki ücret konusunda nasıl yani bizim iğneler çk pahalı klomenle yapınca nasıl sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim

yanlız bildiğim kadarıyla iğneler yumurtası yeterli büyüklüğe gelmediyse ve çatlatma için veriliyor.klomen büyütmek için kendiliğinden otomatikman çatladığı için iğneye gerek duymadı. klomen 10 muydu 13 tl miydi ne.bi paket kullandım ve 12. günümde de aşılama yaptırdı.

canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum.bende ayın 8ini bekleyemeyip 4ünde yaptırabilirim madem belli oluyo ne diye bekleyelim dimi? :)

sen bilirsin canım nasıl rahat ediyosan inşallah sendende güzel haberler gelir ve isteyen herkezden

herkesin yöntemi farklı galiba ben yumurtaları büyütmek için şuan purogen kullanıyorum yarın sabahda çatlatma iğnemi olucam oda pregny salıda aşılama hayırlısıyla bizde sorun yok birde neyse yollar farklı ama amaç aynı Allahım hepimize nasip etsin tez zamanda inşallah

kızlar kafam karıştı dila ve kales mi yaptırıyor
testi şimdi perşembe günü

orkidecim işallah pozitif olur sonucun canım.
2. aşılama öncesi banada moral olmuş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…