sakıncası var demedi canım ya sadece tavsiye ve tercih etmiyor peki ücret konusunda nasıl yani bizim iğneler çk pahalı klomenle yapınca nasıl sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim
kalescim kafam karıştı 11. günmü yaptırsam yoksa 13 mü 15 mi dr kalsa adet günüm geçtikten 2 gün sonra ölürüm meraktan ozamana bu dr lar ne kadar acımasız ya....
canım orkide bizden iki gün önce yaptırmış aşılamasını,çıkıyomuş sonuç ne diye bekleyip kafamızı yoralım bilmiyorum.
canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum.bende ayın 8ini bekleyemeyip 4ünde yaptırabilirimmadem belli oluyo ne diye bekleyelim dimi? :)
kalescim kafam karıştı 11. günmü yaptırsam yoksa 13 mü 15 mi dr kalsa adet günüm geçtikten 2 gün sonra ölürüm meraktan ozamana bu dr lar ne kadar acımasız ya....
canım orkide bizden iki gün önce yaptırmış aşılamasını,çıkıyomuş sonuç ne diye bekleyip kafamızı yoralım bilmiyorum.
o zaman perşembe günü yaptırıyoruz tamammı eşinede söyleme süpriz yaparız.hadi inşallah hayırlı haberler alırız.
yanlız bildiğim kadarıyla iğneler yumurtası yeterli büyüklüğe gelmediyse ve çatlatma için veriliyor.klomen büyütmek için kendiliğinden otomatikman çatladığı için iğneye gerek duymadı. klomen 10 muydu 13 tl miydi ne.bi paket kullandım ve 12. günümde de aşılama yaptırdı.
o zaman perşembe günü yaptırıyoruz tamammı eşinede söyleme süpriz yaparız.hadi inşallah hayırlı haberler alırız.
inşallah güzel haberler verirsiniz bu hafta burda bol bol pozitifler görürüz
ayy heycanlandım birden :) ben o kanı werdiğimde sonucu beklerken heyecandan mahvolurum heralde,eşim yanımda olursa daha ii olur sanki
inşallah cnm ilk güzel haberi senden bekliyoruzinşallah güzel haberler verirsiniz bu hafta burda bol bol pozitifler görürüz
inşallah cnm ilk güzel haberi senden bekliyoruz
inşallah canım...
ayy heycanlandım birden :) ben o kanı werdiğimde sonucu beklerken heyecandan mahvolurum heralde,eşim yanımda olursa daha ii olur sanki
tabi canım sen bilirsin.ben süprüz yapıcam eşim haftaya pazartesi sanıyor.inşallah güzel güzel haberler alırız.hayal kırıklığı istediğim son şey.sen saati beklemeyi bırak ben perşembeyi nasıl bekliycem yaaaaaaaaaaaaaa.
orkidecim işallah pozitif olur sonucun canım.
2. aşılama öncesi banada moral olmuş olursun
evet canım perşembe günü onlar yaptırıyor salıda benim test günüm dua edin kızlar
tabi canım sen bilirsin.ben süprüz yapıcam eşim haftaya pazartesi sanıyor.inşallah güzel güzel haberler alırız.hayal kırıklığı istediğim son şey.sen saati beklemeyi bırak ben perşembeyi nasıl bekliycem yaaaaaaaaaaaaaa.
zaten test günümü 4gün öne çekmiş oldum ya ben çok karışık duygular yaşıyorum.olumsuzsa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?