2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

valla büyük süpriz olurdu öyle birşey orkidecim ya
gecen bi topikte okudum benim gibi tek tüpü kapalı bir arkadas
negatif ilk aşılamasından sonraki ay hamile kalmış.çok sevindim onun adına
rabbim banada böyle birşeyi nasip edermi acaba

orkidecim işallah pozitif olur sonucun canım.
2. aşılama öncesi banada moral olmuş olursun

Semi 2.aşılamayı ne zaman düşünüyorsun?
Hemen sonraki ay yapılıyor mu?
Benim sebepsiz infertilite yaş 35, aşılamayı yapan dr.um bana 2.ciyi önermedi direkt tüp bebek dedi o nedenle 2.ay acaba doğal yolla mı denesem bilemiyorum.

inşallah semicim benim ablamında tek tüpü kapalıydı ve 2.aşılamasında tuttu şuanda oğlu 1 yaşında :)

inşallah hamile olursun.Allah isteyen herkese nasip etsin .ben meram tıp fakültesi kazım beye gidiyorum .

bana kalsa hemen yaptıracaktım ama dr um bir kez kendi kendime adet olmam gerektiğini söyledi yani 1 ay arayla yapıcak bu ayıda deneyerek geçiriyorum işte
canım nacizane fikrim direk tüp bebege geçerdim ben olsam hatta düşünüyorum bile
neden %15 şansımızı %40 a çıkarmayalım ki diyorum
bilmiyorum bir yandan vakit kaybetmekte istemiyorum

inşallah semicim benim ablamında tek tüpü kapalıydı ve 2.aşılamasında tuttu şuanda oğlu 1 yaşında :)

ağzından bal damlıyor valla
işallah canım ya duadan başka bir şey gelmiyor elden rabbim hepimizin dualarını duyar işallah

ağzından bal damlıyor valla
işallah canım ya duadan başka bir şey gelmiyor elden rabbim hepimizin dualarını duyar işallah

ewet duanın gücüne çok inanıyorum bende.bütün isteyenlere içindede bize nasip etsin inş.senin tüpün doğuştanmı kapalıymış?

ewet duanın gücüne çok inanıyorum bende.bütün isteyenlere içindede bize nasip etsin inş.senin tüpün doğuştanmı kapalıymış?

hiç bir fikrim yok
drum neden kaynaklandığını laparoskopi ile açılıp açılamayacağı v.s hiç bişey söylemedi
sonra drmu değiştirdim 2 dr a daha gösterdim film mi biri açık gibi dedi
diğeri açık dedi ama ben tekrar bir film çektirene kadar emin olamıycam o yüzden kapalı olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…