ayyyy inşallah orkidecim inşallahhhh .... güzel haberlerini bekliyoruz...
orkidecim işallah pozitif olur sonucun canım.
2. aşılama öncesi banada moral olmuş olursun
valla büyük süpriz olurdu öyle birşey orkidecim ya
gecen bi topikte okudum benim gibi tek tüpü kapalı bir arkadas
negatif ilk aşılamasından sonraki ay hamile kalmış.çok sevindim onun adına
rabbim banada böyle birşeyi nasip edermi acaba
merhaba...aşılaman hayırlı olsın inşallah... bende ikinci aşılamamı 19 ekimde oldum. doktorun kim merak ettim ben özel selçuklu hastanesi nil okur a gidiyorum.benim çok adet belirtisi var bugün kesin olur diyordum ama olmadı.
ben bu nete üye olduğumdan beri tek bişey söylüyorum.iyi düşün iyi olsun.zaten test günümü 4gün öne çekmiş oldum ya ben çok karışık duygular yaşıyorum.olumsuzsa diye korkuyorum
moralini bozmak yok.olucak tabi allahın izni ile.hamile olanlar bize dua etsin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş.
iyi olucak hakkımızda hayırlısı.lütfen olucak de....
Semi 2.aşılamayı ne zaman düşünüyorsun?
Hemen sonraki ay yapılıyor mu?
Benim sebepsiz infertilite yaş 35, aşılamayı yapan dr.um bana 2.ciyi önermedi direkt tüp bebek dedi o nedenle 2.ay acaba doğal yolla mı denesem bilemiyorum.
ben bu nete üye olduğumdan beri tek bişey söylüyorum.iyi düşün iyi olsun.
moralini bozmak yok.olucak tabi allahın izni ile.hamile olanlar bize dua etsin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş.
iyi olucak hakkımızda hayırlısı.lütfen olucak de....
inşallahhhhh canım ya burda herkesin duyguları çok içten Allahında merhemeti sonsuz hepimize nasip eder inş.
inşallah semicim benim ablamında tek tüpü kapalıydı ve 2.aşılamasında tuttu şuanda oğlu 1 yaşında :)
inşallahhhhh canım ya burda herkesin duyguları çok içten Allahında merhemeti sonsuz hepimize nasip eder inş.
amin inşallah bide benim bacağımda hep bi kasılma var çekiyo devamlı.sendede varmı.ablam hamile kaldığında olmuştu.hamilelerde olurmuş diye duydum....
ağzından bal damlıyor valla
işallah canım ya duadan başka bir şey gelmiyor elden rabbim hepimizin dualarını duyar işallah
ağzından bal damlıyor valla
işallah canım ya duadan başka bir şey gelmiyor elden rabbim hepimizin dualarını duyar işallah
amin inşallah bide benim bacağımda hep bi kasılma var çekiyo devamlı.sendede varmı.ablam hamile kaldığında olmuştu.hamilelerde olurmuş diye duydum....
bende yok canım ama bende duymuştum hamilelerde oluyo diye ama benim bildiğim son aylarda galiba
ewet duanın gücüne çok inanıyorum bende.bütün isteyenlere içindede bize nasip etsin inş.senin tüpün doğuştanmı kapalıymış?
bende yok canım ama bende duymuştum hamilelerde oluyo diye ama benim bildiğim son aylarda galiba
desene ben direk doğuma geçtim.
dilacım sana fitil vermişmiiydi dr?
yok canım ben direk progestanın oral ilacını kullanıyorum.seninki fitilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?