2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yok benimki fitil değil aslında yumuşak kapsül olduğu için fitil gibi kullan dedi.ve günde 3 kere çok değilmi ya içim rahat değil

bilmem ben iki kere içiyorum ama bu dr lara göre değişiyor.sanada iğne yapılmışmıydı benim yumurtalar kendiliğinden çatladığı için iğne yapmadı.niye bu dr lar böyle ya anlamıyorum.

analdım cnm önemli olan hamile kalman tek tüpte yeter ona takılma sen

canlar ben çıkıyorum.bebişlerinize iyi bakın ve kendinizi fazla yormayın.yarın görüşürüz....

bilmem ben iki kere içiyorum ama bu dr lara göre değişiyor.sanada iğne yapılmışmıydı benim yumurtalar kendiliğinden çatladığı için iğne yapmadı.niye bu dr lar böyle ya anlamıyorum.

ben cuma kontole gitmiştim,pazar sabahı iğne yaptır dedi pazarteside aşılamayı yaptı.cuma gününden sonra bakmadı hiç ne durumdaydı yumurtalarım bilmiyorum yani,inş zamanında olmuştur.benim yumurtalarımda sorun olmadığı halde ilaçta vermişti bana.dedim sorun yok neden veriyosunuz istersen içme şansın %10 olur içersen %15 dedi bende içtim napim.

Tüp bebekte tabi ki şans fazla.Ama merkezi iyi seçmek gerekiyor aşılama gibi heryerde yaptırılmaz.Bir de maliyetler malum.O kadar para verilecek merkez önemli başarı oranları önemli..Aşılamasını tüp bebek merkezinde yaptıran, dr.undan ilgisinden memnun olan ve bana tüp bebek için kendi dr.unu tavsiye edebilecek var mı?

canım üzme kendini... Allahım herşeyin hayırlısını versin.. elbet bizde meleklerimize kavuşacağız... demekki zamanı var daha.. bebeşlerimiz bizim istediğimiz zamanda değil, kendi istedikleri zamanda gelmek istiyorlar demekki. inşallah en kısa zamanda bebeişlerimiz bizimle olur..

haklısın minecim.. zaman herşeyin ilacı.. sabır sabır sabır...umutlarımız hiç tükenmeyecek...karnıma bir melek düştü ve uçtu gitti.. öyle diyorum.. yine gelecek yine benimle olacak ama bu sefer gitmeyecek...

canım sizde ki problem neydi.. ben de 2. aşılamayı yaptırmak istemiyorum.. şu an para biriktirmeye başlayacağız. şubat yarıyıl tatilinde tüp bebek yaptıracağız inşallah.. ben de iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum

günaydın kızlar bugun 15.günümdü ama malesef sabah hastalandım biliyordum olmayacağını yine dr yollarına düşmek kaldı dr adet olursan hemengel tekrar aşılamaya başlıycaz dedi buda beni korkutuyor ara vermeden umudu yok zaten niye ara verelim diye düşünüyordur heralde yarın yine başlarız ignelere offf ya çok gerginim hayırlısıyla bir çocuk olsaydı stres bir yandan beklemek bir yandan allah yardımcımız olsun

evet ilk günler çok ağrı yaptı oturup kalkarken bile zorlanıyodum resmen. ama bugün 10. gün ve artık ağrı az sadece ara ara gaz sancısı gibi hatta gaz sancısı olarak giriyor ağrılar. bide benim karnımda dün akşam kan seyirmesi gibi bişeyler oldu

canım inşallah diğer aşılamaman tutar.. doktor istediği kadar umudum yok desin.. rabbim ol der oluverir.. öyle düşün.. kendini üzme.. diğer aşılaman şimdiden hayırlı olsun

Birkaç haftadır bu siteyi takip edip okuyorum fakat üyeliğim bir türlü geçerli olmuyordu.sonunda üye oldum.25 ekim de aşılama yaptırdım.benim aşılamam bu sitede yaptıran arkadaşlara göre biraz farklı gibi sanki.adetimin 3.günü gonal-f iğnesi 112,5mg la başladık ve toplam 9 gün yapıldı.solda 4 sağda 3 adet toplam 7 adet yumurta oluşturuldu.eşimin sperm sayısı 43 milyondu,yıkandıktan sonra ileri hareketli 6 milyonu aşılamada kullanıldı.gonal-f başladığımızdan beri göğüslerim balon gibi şişti iyice.aşılamamdan sonraki gün ağır gripal enfeksiyon oldum tesadüfen ve bugün hala çok öksürüyorum.sesim gitti.2 gün ateş oldu.böyle bir hastalıktan dolayı yaşadığım belirtileri ayıt edemiyorum.dr um bana 13. Gün yani 6 kasımda beta hcg baktır dedi.cumartesiyi bekliyorum.umarım herkesin yüzü en kısa zamanda güler...:

Buarada ilk aşılamam.1 yıllık evliyim.2 defa serophen ve klomenle deneme yapıldı.olmayınca aşılamaya geçildi.aşılamamda da çatlatma iğnesi pregnyl kullanıldı.drum bana kesin olacakmış gibi davranıyor ve o yüzden beni çok ümitlendirdi.olmazsa hayal kırıklığım büyük olacak....:

canım hoşgeldin.. Aşılaman hayırlı olsun.. Inşallah tutar.

selam kızlar,bende bidahaki ay aşılama yaptırcam,sizin paylaşımlarınızı okumaya çalışıyorum şu anda.

günaydın arkadaşlar, bu sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucu çarşamba öğleden sonra alabilirsin dediler. sağlık ocağında test yaptıran varmı aranızda aynıgün sonuç vermeleri gerekmiyor mu?

ben hep sağlık ocağında yaptırıyorum ve akşamüstü veriyolar sonucu.
yakınlarda doğum hastanesi falan yok mu,tekrar yaptırsan,çarşambaya kadar dayanamassan tabi.

canım ben sağlık ocağında kan tahlili yaptırdığımda sabah verdim kanı öğleden sonra aldım sonucu... niye öyle acaba orda

ben hep sağlık ocağında yaptırıyorum ve akşamüstü veriyolar sonucu.
yakınlarda doğum hastanesi falan yok mu,tekrar yaptırsan,çarşambaya kadar dayanamassan tabi.

sık kan vermek de doğru olmaz ama bebek varsa eğer uzmantv deki dr un konuşmasından ben bu çıkarımı yapmıştım bilmiyorum doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…