2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

şimdi sağlık bakanlığı ,ALO184 ü aradım normal bir uygulamadır dediler. eğer sağlık ocağı testleri dışarda yaptırıyorsa sonuç gecikebiliyormuş

şimdi sağlık bakanlığı ,alo184 ü aradım normal bir uygulamadır dediler. Eğer sağlık ocağı testleri dışarda yaptırıyorsa sonuç gecikebiliyormuş

selam,umarım pozitif sonucunu duyarız.kaçıncı gündü?hastane yokmu bulunduğun yerde.varsa hastanenin acil servisinde bir dr dan rica edip yaptırır ve 1 saatte öğrenirdin.aşılamanın kaçıncı günü bilmiyorum ama gününe göre idrarda da tahlil yaptırabilirsin.

canım hayırlısı olur inşallah malesef sağlık ocakları ücretsiz yapıyor ama 1 yada 2 gün sonra sonucu veriyor.sen yinede yarın git ben bi kere öyle yaptım banada 2 gün dediler 1 gün sonra gittim aldım.sonucunu bizimle paylaşmayı unutma.

şimdi sağlık bakanlığı ,ALO184 ü aradım normal bir uygulamadır dediler. eğer sağlık ocağı testleri dışarda yaptırıyorsa sonuç gecikebiliyormuş

meraba aşılaman ayın kaçında yapılmıştı.benim ekimin 19. yapıldı ama test yapmadım inşallah pozitif sonuç alırsın.

Canım bizim sebepsiz infertilite aslında.Zaman zaman eşimin sperm hareket sorunu var o kadar.O nedenle aşılama önermişlerdi.Ama benim yaş 35 olunca 2.aşılamayla vakit kaybetmeyin dedi dr.Tüp bebek başladım araştırmaya ama inanılmaz ticaret kapısı olmuş bu iş.Hepsi ben iyiyim diyor.popüler merkezlerde fiyat genelde 2000 euro+ilaçlar..ilaçlar da 1500-2000 tl arası tutuyormuş.Bu fiyatlara muayene ücretleri yapılacak testler dahil değil tabi.Genetik test gibi tetkiklerin bir tanesi 500 tl yi bulabiliyormuş..iyi araştırmamız lazım..

kızlar benim aşılamam 15 ekimdi normalde 28 günde adet oluyordum ama son 2 aydır hep 31 günde adet oldum bugün 31. günüm inşallah ayyyyyyy çok heyecanlıyım Allah ım hayırlısını nasip eder inşallah

anladım canım.. ben ankarada mayatüp bebek merkezini aradım.. bana rakam olarak 4500 lirayı bulur dedi. eğer rapor çıkarırsanız 1250 lira civarında sigortadan geri alabiliyormuşuz..tabi orada apılacak tetkitler hariç.. inşallah gerek kalmazda bu ay doğal olarak hamile kalırız

Aşılamada adet erken gelir.Eğer progesteron almıyorsan ve 31.gündeysen sen hamilesinnn:)

peki hiç tıp fakültelerini araştırdın mı??? ben şimdi bunu araştırıyorum.. sonuçta sağlık güvencesi olduktan sonra tıp fakültelerinde de olur.. benim aşılamam tıp fakültesinde yapıldı.. sen aşılamayı özelde mi yaptırdın?? kaça yaptırdın??

inşallah canım inşallah... mutlu haberi verirsin inşallah bize

arkadaşlar aşılamanızı özel de mi devlette mi yaptırdınız ve kaç lira para verdiniz.. yazarsanız sevinirim

Canım tıp fakültelerinde çok sıra var diyorlar ara direkt gidip görüşmedim.Ama prof.a muayene olup ona yaptırınca sıra çok olmaz herhalde.Ama prof.la yapılan da yine ucuz olmuyor diye biliyorum.Sadece muayenesi bile 200 tl.Sen hocaya mı polikliniğe mi yaptırdın tıp fakültesinde.?
Ben aşılamayı özelde yaptırdım evet herşey içinde bazı testler de vardı 1100 tl gibi mal oldu.

canım tıp fakültesinde hocaya gidiyorum.. muayene ücretini aylık veriyorum.. yani bir ay içinde kaç kere gidersen git bir daha para vermiyorsun. tahliller ultrason hepsini devlet karşılıyor.. aylık verdiğim ücret 120 lira.. aşılama içinse sadece 200 lira harcadım..

Aşılamada adet erken gelir.Eğer progesteron almıyorsan ve 31.gündeysen sen hamilesinnn:)

dr Crinone vajinal jel verdi bana bu şeyi kullanmak çok zor geldi benim progesteronumda eksik yoktur sorun eşimde diye kendimce kendimi kandırıp kullanmadım bu vaginal jeli

tabi ki aşılama için verdiğim 200 lirayı hocaya vermedim.. 80 lirası ovitrelli çatlatma iğnesi, 120 lirası ise sperm yıkama solüsyonu içindi.. ilaçlar için rapor çıkarmayalım, ilerde tüp bebek yaparsanız o zaman engel olur dedi doktor. o yüzden kendim aldım ilaçları

Sen fakülte de 2. aşılamayı dener negatif sonuç alırsan tüp bebek için başka kriter aramadan rapor veriyor devlet.Raporla da anlaşmalı özel merkezlerde oldukça iyi indirim alabiliyorsun.Ama özelde yapılan aşılamayı kabul etmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…