şimdi sağlık bakanlığı ,alo184 ü aradım normal bir uygulamadır dediler. Eğer sağlık ocağı testleri dışarda yaptırıyorsa sonuç gecikebiliyormuş
canım hoşgeldin.. Aşılaman hayırlı olsun.. ınşallah tutar.
günaydın arkadaşlar, bu sabah sağlık ocağına gittim kan verdim sonucu çarşamba öğleden sonra alabilirsin dediler. Sağlık ocağında test yaptıran varmı aranızda aynıgün sonuç vermeleri gerekmiyor mu?
şimdi sağlık bakanlığı ,ALO184 ü aradım normal bir uygulamadır dediler. eğer sağlık ocağı testleri dışarda yaptırıyorsa sonuç gecikebiliyormuş
canım sizde ki problem neydi.. ben de 2. aşılamayı yaptırmak istemiyorum.. şu an para biriktirmeye başlayacağız. şubat yarıyıl tatilinde tüp bebek yaptıracağız inşallah.. ben de iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum
Canım bizim sebepsiz infertilite aslında.Zaman zaman eşimin sperm hareket sorunu var o kadar.O nedenle aşılama önermişlerdi.Ama benim yaş 35 olunca 2.aşılamayla vakit kaybetmeyin dedi dr.Tüp bebek başladım araştırmaya ama inanılmaz ticaret kapısı olmuş bu iş.Hepsi ben iyiyim diyor.popüler merkezlerde fiyat genelde 2000 euro+ilaçlar..ilaçlar da 1500-2000 tl arası tutuyormuş.Bu fiyatlara muayene ücretleri yapılacak testler dahil değil tabi.Genetik test gibi tetkiklerin bir tanesi 500 tl yi bulabiliyormuş..iyi araştırmamız lazım..
kızlar benim aşılamam 15 ekimdi normalde 28 günde adet oluyordum ama son 2 aydır hep 31 günde adet oldum bugün 31. günüm inşallah ayyyyyyy çok heyecanlıyım Allah ım hayırlısını nasip eder inşallah
Canım bizim sebepsiz infertilite aslında.Zaman zaman eşimin sperm hareket sorunu var o kadar.O nedenle aşılama önermişlerdi.Ama benim yaş 35 olunca 2.aşılamayla vakit kaybetmeyin dedi dr.Tüp bebek başladım araştırmaya ama inanılmaz ticaret kapısı olmuş bu iş.Hepsi ben iyiyim diyor.popüler merkezlerde fiyat genelde 2000 euro+ilaçlar..ilaçlar da 1500-2000 tl arası tutuyormuş.Bu fiyatlara muayene ücretleri yapılacak testler dahil değil tabi.Genetik test gibi tetkiklerin bir tanesi 500 tl yi bulabiliyormuş..iyi araştırmamız lazım..
kızlar benim aşılamam 15 ekimdi normalde 28 günde adet oluyordum ama son 2 aydır hep 31 günde adet oldum bugün 31. günüm inşallah ayyyyyyy çok heyecanlıyım Allah ım hayırlısını nasip eder inşallah
peki hiç tıp fakültelerini araştırdın mı??? ben şimdi bunu araştırıyorum.. sonuçta sağlık güvencesi olduktan sonra tıp fakültelerinde de olur.. benim aşılamam tıp fakültesinde yapıldı.. sen aşılamayı özelde mi yaptırdın?? kaça yaptırdın??
Canım tıp fakültelerinde çok sıra var diyorlar ara direkt gidip görüşmedim.Ama prof.a muayene olup ona yaptırınca sıra çok olmaz herhalde.Ama prof.la yapılan da yine ucuz olmuyor diye biliyorum.Sadece muayenesi bile 200 tl.Sen hocaya mı polikliniğe mi yaptırdın tıp fakültesinde.?
Ben aşılamayı özelde yaptırdım evet herşey içinde bazı testler de vardı 1100 tl gibi mal oldu.
Aşılamada adet erken gelir.Eğer progesteron almıyorsan ve 31.gündeysen sen hamilesinnn:)
ben özelde yaptırdım 200 tl verdim canım aşılamam 26 ekim
anladım canım.. ben ankarada mayatüp bebek merkezini aradım.. bana rakam olarak 4500 lirayı bulur dedi. eğer rapor çıkarırsanız 1250 lira civarında sigortadan geri alabiliyormuşuz..tabi orada apılacak tetkitler hariç.. inşallah gerek kalmazda bu ay doğal olarak hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?