Birkaç haftadır bu siteyi takip edip okuyorum fakat üyeliğim bir türlü geçerli olmuyordu.sonunda üye oldum.25 ekim de aşılama yaptırdım.benim aşılamam bu sitede yaptıran arkadaşlara göre biraz farklı gibi sanki.adetimin 3.günü gonal-f iğnesi 112,5mg la başladık ve toplam 9 gün yapıldı.solda 4 sağda 3 adet toplam 7 adet yumurta oluşturuldu.eşimin sperm sayısı 43 milyondu,yıkandıktan sonra ileri hareketli 6 milyonu aşılamada kullanıldı.gonal-f başladığımızdan beri göğüslerim balon gibi şişti iyice.aşılamamdan sonraki gün ağır gripal enfeksiyon oldum tesadüfen ve bugün hala çok öksürüyorum.sesim gitti.2 gün ateş oldu.böyle bir hastalıktan dolayı yaşadığım belirtileri ayıt edemiyorum.dr um bana 13. Gün yani 6 kasımda beta hcg baktır dedi.cumartesiyi bekliyorum.umarım herkesin yüzü en kısa zamanda güler...:
canım tıp fakültesinde hocaya gidiyorum.. muayene ücretini aylık veriyorum.. yani bir ay içinde kaç kere gidersen git bir daha para vermiyorsun. tahliller ultrason hepsini devlet karşılıyor.. aylık verdiğim ücret 120 lira.. aşılama içinse sadece 200 lira harcadım..
Sen fakülte de 2. aşılamayı dener negatif sonuç alırsan tüp bebek için başka kriter aramadan rapor veriyor devlet.Raporla da anlaşmalı özel merkezlerde oldukça iyi indirim alabiliyorsun.Ama özelde yapılan aşılamayı kabul etmiyorlar.
hayırlı olsun canım peki.. bu fiyata çatlatma iğnesi falan dahil mi??
ben özelde yaptırdım 200 tl verdim canım aşılamam 26 ekim
Çok iyi gerçekten fiyat.Ama en önemlisi sıra bekleme var mı hocanın işlemlerinde.Yoksa hocanın hastası olunca hemen gidip yaptırabiliyor musun?İnsanı o beklemeler yıpratıyor psikolojisini bozuyor çünkü.
hepsi 250 tl canım
herkese slm benim dr aşılama için para almıyor raporla yaptık sadece ilaçlara 500 tl verdim yarında sperm yıkama işlemi için 150 tl vericem çok harcamışım ben yaaa galiba
canım inşallah diğer aşılamaman tutar.. doktor istediği kadar umudum yok desin.. rabbim ol der oluverir.. öyle düşün.. kendini üzme.. diğer aşılaman şimdiden hayırlı olsun
hayır canım sıra bekleme falan yok.. gideceğim günün 2 gün öncesinden telefonla randevu alıyorum..genelde muayeneler öğleden sonra oluyor.. zaten fakülte içinde özel bir katta.. aşılama için sabah çağırdılar.. o özel katın ameliyathanesinde oldu.. ben gerçekten çok mennunum.. aslında sen büyük şehirdesin imkanların daha fazla.. bence tıp fakültelerini bir araştır.. mutlaka buradaki uygulama orada da vardır
Çok iyiymiş arkadaşım fiyat.Ben sadece yumurta uyarıcı puregon iğnelere 260 tl verdim.Böyle olunca total rakam yükseliyor tabi.Ama sen raporlusun bir de.
Ankara da olsam oraya giderdim ben de 2.ciye.Bu fiyatla ben gerekirse yemem içmem her ay aşılama yaptırırım:))
günaydın kızlar bugun 15.günümdü ama malesef sabah hastalandım biliyordum olmayacağınıyine dr yollarına düşmek kaldı dr adet olursan hemengel tekrar aşılamaya başlıycaz dedi buda beni korkutuyor ara vermeden umudu yok zaten niye ara verelim diye düşünüyordur heralde yarın yine başlarız ignelere offf ya çok gerginim hayırlısıyla bir çocuk olsaydı stres bir yandan beklemek bir yandan allah yardımcımız olsun
Evet kesinlikle fakültelerle görüşücem.Yoksa özelde bu fiyatlara can dayanmaz ki.Kredi çekerek aşılama yaptırıyorum olacak iş değil.Çapa da prof muayene için 200 tl dediler.Belki muayene değişiyor burada.Ama sürekli muayene ücreti verilmemesi çok iyi.Ben her gidişte vereceğim diye düşünmüştüm..
canım yumurta geliştirme iğnelerle yapıldı sanırım.. o yüzden ilaçlar çok tutmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?