2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım bende ayın 26 da yaptırdı doktor bana birşey demedi bende ozaman 8 sinde ögrenirim inşallah tutar anne oluruz.

Çok iyi gerçekten fiyat.Ama en önemlisi sıra bekleme var mı hocanın işlemlerinde.Yoksa hocanın hastası olunca hemen gidip yaptırabiliyor musun?İnsanı o beklemeler yıpratıyor psikolojisini bozuyor çünkü.

inşallah canım.. ama şöyle bir şey duydum ne derece doğru bilmiyorum.. kamu görevlisi olan kişilerin raporları özel tüp bebek merkezlerinde geçerli..yani eski ssklılar bundan yararlanamıyor

hayır canım sıra bekleme falan yok.. gideceğim günün 2 gün öncesinden telefonla randevu alıyorum..genelde muayeneler öğleden sonra oluyor.. zaten fakülte içinde özel bir katta.. aşılama için sabah çağırdılar.. o özel katın ameliyathanesinde oldu.. ben gerçekten çok mennunum.. aslında sen büyük şehirdesin imkanların daha fazla.. bence tıp fakültelerini bir araştır.. mutlaka buradaki uygulama orada da vardır

herkese slm benim dr aşılama için para almıyor raporla yaptık sadece ilaçlara 500 tl verdim yarında sperm yıkama işlemi için 150 tl vericem çok harcamışım ben yaaa galiba

hepsi 250 tl canım

Çok iyiymiş arkadaşım fiyat.Ben sadece yumurta uyarıcı puregon iğnelere 260 tl verdim.Böyle olunca total rakam yükseliyor tabi.Ama sen raporlusun bir de.
Ankara da olsam oraya giderdim ben de 2.ciye.Bu fiyatla ben gerekirse yemem içmem her ay aşılama yaptırırım:))

herkese slm benim dr aşılama için para almıyor raporla yaptık sadece ilaçlara 500 tl verdim yarında sperm yıkama işlemi için 150 tl vericem çok harcamışım ben yaaa galiba

canım yumurta geliştirme iğnelerle yapıldı sanırım.. o yüzden ilaçlar çok tutmuştur...

canım inşallah diğer aşılamaman tutar.. doktor istediği kadar umudum yok desin.. rabbim ol der oluverir.. öyle düşün.. kendini üzme.. diğer aşılaman şimdiden hayırlı olsun

inşallah hepimizinki tutarda çektiklerimize değer....diğeride tutmazsa ist yollarına düşeriz artık tüp bebek şansımızı deneriz ...

Evet kesinlikle fakültelerle görüşücem.Yoksa özelde bu fiyatlara can dayanmaz ki.Kredi çekerek aşılama yaptırıyorum olacak iş değil.Çapa da prof muayene için 200 tl dediler.Belki muayene değişiyor burada.Ama sürekli muayene ücreti verilmemesi çok iyi.Ben her gidişte vereceğim diye düşünmüştüm..

:)) blue alemsin ya.. yemem içmem her ay aşılama yaptırım ha.... hahahaaha

ama sen niye bukadar karamsarsın bence o dr da halt etmiş seni niye bukadar umutsuz başlatıyorki moral nekadar önemli bizim bir arkadaşımız 3 tüp bebek yaptırdı hepside negatif artık ucuz diye olmaz ama neyse deyip aşılama denemişler veeeee pozitif hangi doktor buna olur der düşün artık moralinide bozma Allah ol dedikten sonra gerisi boş

hayır canım tıp fakültelerinin özelinde sürekli muayene ücreti almazlar.. ankarada da öyle, istanbulda da öyledir herhalde....

slm arkadaşlar....

Ben Ankarada Ankalife kadın sağlığı ve Tüp bebek merkezinde aşılamamı yaptırdım.inanın şiddetle öneriyorum burayı.bende arkadaş tavsiyesiyle gitmiştim.kişinin maaşına göre bir ödeme planı uyguluyorlar.ayrıca çokda ilgililer....değerlendirmenizi öneririm....

Fakülte ve özel ile arada dağlar kadar fark var resmen. Bizim aşılama 250,yıkama 150,iğneler falan derken 1500 civarı tuttu özel hastanede. Bu tutmazsa 2. Ye nasıl kalkıcaz bilmiyorum. Allah acısın halimize ne diyeyim.

canım yumurta geliştirme iğnelerle yapıldı sanırım.. o yüzden ilaçlar çok tutmuştur...

evet pregon kullandım çatlatma içinde pregny bakalım yarın aşılma yapılcak saat 10 da çatlatma iğnesini oldum yarın 5 gibide aşılama yapılcak geç değil demi

tüp bebek için 2 arkadaşımda smirnaya gittiler izmirda ama ikiside memnun değil biri ilgisizler diye diğeride ölümden döndü 15 gün yoğun bakımda kaldı takip sorunu var bence ama mayada yılın indirimi varmış 2 000 tl ymiş msj gelmişdi ilaçlar hariç tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…