ama sen niye bukadar karamsarsın bence o dr da halt etmiş seni niye bukadar umutsuz başlatıyorki moral nekadar önemli bizim bir arkadaşımız 3 tüp bebek yaptırdı hepside negatif artık ucuz diye olmaz ama neyse deyip aşılama denemişler veeeee pozitif hangi doktor buna olur der düşün artık moralinide bozma Allah ol dedikten sonra gerisi boş
:)) blue alemsin ya.. yemem içmem her ay aşılama yaptırım ha.... hahahaaha
canım bende ayın 26 da yaptırdı doktor bana birşey demedi bende ozaman 8 sinde ögrenirim inşallah tutar anne oluruz.
Bebiş özlemine kuruduk gittik valla:))Tumecim bu bebişler nazlanarak da olsa gelecekler sonunda:)Senin kuzun hepimizinkinden önce gelecek bak sen hamile kalıyorsun onu anlamış oldun.
Ama ben yapacağımı biliyorum bi gelsin velet poposundan ısırcam onu görecek neymiş bakalım anneyi babayı bu kadar üzmek
Benim aşılamam özel hastanede 250 tl ye oldu.dr 3 kutu ilaç için rapor çıkardı .eczane giriş yaptı ama sonucum pozitif olursa 2 kutuyu açtığımız için tahminim 300 tl falan olacak,negatif çıkarsa 3 kutunun parası 450 olarak verecekmişim.eczane benim sonucuma göre bekletiyor.yani yaklaşıkpozitifse 550 ye negatifse 700tl ye mal olacak.....
evet ilk günler çok ağrı yaptı oturup kalkarken bile zorlanıyodum resmen. ama bugün 10. gün ve artık ağrı az sadece ara ara gaz sancısı gibi hatta gaz sancısı olarak giriyor ağrılar. bide benim karnımda dün akşam kan seyirmesi gibi bişeyler oldu
merhaba arkadaşlar
Benim aşılamam özel hastanede 250 tl ye oldu.dr 3 kutu ilaç için rapor çıkardı .eczane giriş yaptı ama sonucum pozitif olursa 2 kutuyu açtığımız için tahminim 300 tl falan olacak,negatif çıkarsa 3 kutunun parası 450 olarak verecekmişim.eczane benim sonucuma göre bekletiyor.yani yaklaşıkpozitifse 550 ye negatifse 700tl ye mal olacak.....
hangi hastane bu çok pahalı geld, bana biz spermi gelecek tüp bebek merk de yıkattık 130 tlye özel dr umda 264 tlye aşılama yaptı başka ilaç yoktu klomen kullandım çok ucuz fiyatı birde çatlatma iğnesi oldum
hangi hastane bu çok pahalı geld, bana biz spermi gelecek tüp bebek merk de yıkattık 130 tlye özel dr umda 264 tlye aşılama yaptı başka ilaç yoktu klomen kullandım çok ucuz fiyatı birde çatlatma iğnesi oldum
merhaba arkadaslar.. 19 ekimde yaptırmıstım asılamamı ama bugun negatif sonuc aldık.. Uzuldum ama bir şekilde atlatmaya çalışıyorum..
aşılama işlemi yapılana kadar gonal-f 9 gün boyunca kolumdan yapıldı.yumurta çoğaltıp büyültmek için.vitale de meşhur dr ali fuat yaptı.senin aşılama işlemine kadar yumurta oluşumu ve büyültülmesi neyle yapıldıki?gonal-f insülin iğnesi gibi.bir kutusu toplam 450 mg.rapora da 3 kutu yazılıyor.
merhaba kızlar.
Benımde asılamam olacak ben dr muayenehanesınde olacagım 400 ıra ıstedı artı ılaclar ıcın 470 lıra verdım. Muayenehanede yaptıranlar ne kadara yaptırıyo merak ettım.
merhaba arkadaslar.. 19 ekimde yaptırmıstım asılamamı ama bugun negatif sonuc aldık.. uzuldum ama bir şekilde atlatmaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?