2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

teşekkür ederim canım desteğin için eşimde ...kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarım gözlerimin ucunda dokunsalar ağlayacak gibiyim...yıpranıyorum sevmiyorum jinekologları her gidişimde korkudan tir tir titriyorum..neyapacağımızı bilmiyoruz elime ne geçerse yediriyorum eşime dün karışım yaptım zorla sabah yedirdim oda bıktı...inşallah hepimizin bebeği olur inşallah

:)) blue alemsin ya.. yemem içmem her ay aşılama yaptırım ha.... hahahaaha

Bebiş özlemine kuruduk gittik valla:))Tumecim bu bebişler nazlanarak da olsa gelecekler sonunda:)Senin kuzun hepimizinkinden önce gelecek bak sen hamile kalıyorsun onu anlamış oldun.
Ama ben yapacağımı biliyorum bi gelsin velet poposundan ısırcam onu görecek neymiş bakalım anneyi babayı bu kadar üzmek

canım bende ayın 26 da yaptırdı doktor bana birşey demedi bende ozaman 8 sinde ögrenirim inşallah tutar anne oluruz.

inşallah.hatta 7 si pazar günü özel bir klinik veye tanıdığın bir hastanenin acil servisinde de yaptırabilirsin..umarım pozitif olur...

Benim aşılamam özel hastanede 250 tl ye oldu.dr 3 kutu ilaç için rapor çıkardı .eczane giriş yaptı ama sonucum pozitif olursa 2 kutuyu açtığımız için tahminim 300 tl falan olacak,negatif çıkarsa 3 kutunun parası 450 olarak verecekmişim.eczane benim sonucuma göre bekletiyor.yani yaklaşıkpozitifse 550 ye negatifse 700tl ye mal olacak.....

inşallah canım inşallah.. Allahım çekintiğimiz sıkıntıları görüp bize de evlatlarımızı verecek.. sadece bekliyoruz işte :))

hangi hastane bu çok pahalı geld, bana biz spermi gelecek tüp bebek merk de yıkattık 130 tlye özel dr umda 264 tlye aşılama yaptı başka ilaç yoktu klomen kullandım çok ucuz fiyatı birde çatlatma iğnesi oldum

eğer hamile kalırsam elimdeki tüm menegonları ihtiyacı olan birine vericem ve gücümün yettiği kadar yardım edeceğim çocuk isteyen birisi için eşime söylemiştim ama zannetmiyorum neben hamile kalırım bu gidişle nede birine yardım edebilirim inşallah istediğimiz olur bu stres çok kötü hep hüsran her ay üzülüyoruz allahım hepimizin yüzünü güldür ya rabbimmm bize çocuk bağışla bize dayanma gücü ver....

inşallah bebişinin yerleşmesini hissetmişsindir :) nezaman yaptıracaksın tahlilini?

merhaba kızlar.
benımde asılamam olacak ben dr muayenehanesınde olacagım 400 ıra ıstedı artı ılaclar ıcın 470 lıra verdım. muayenehanede yaptıranlar ne kadara yaptırıyo merak ettım.

aşılama işlemi yapılana kadar gonal-f 9 gün boyunca kolumdan yapıldı.yumurta çoğaltıp büyültmek için.vitale de meşhur dr ali fuat yaptı.senin aşılama işlemine kadar yumurta oluşumu ve büyültülmesi neyle yapıldıki?gonal-f insülin iğnesi gibi.bir kutusu toplam 450 mg.rapora da 3 kutu yazılıyor.

merhaba arkadaslar.. 19 ekimde yaptırmıstım asılamamı ama bugun negatif sonuc aldık.. uzuldum ama bir şekilde atlatmaya çalışıyorum..

pardon gördüm,klomen kullanmışsın.aşılama da klomen kullanıldığını dr um hiç söylemedi.zaten klomen kullansaydım 7 tane olmazdı yumurta.klomeni bana bir önceki tedavide kullandı.aşılama yapmadan klomen içtim.yumurta takibinde uygun gördüğünde de pregnyl çatlatma iğnesi yapıldı ama malesef geçen ay olmadı.bu ay ilk kez aşılama yapıldı....

Bol şans canım inşallah tutar aşılaman benim gibi hüsrana uğramazsın.
Dr.um Ali fuat bey deyince sormak istedim.Antalya ya yakın oturan arkadaşım dr araştırıyor biz de methini duyduk bu dr.un.Tedavileri ile hamile kalan çokmuş özellikle histeroskopi olduktan sonra.Sen acaba onun tedavileri ile hamile kalanları duydun yada bizzat gördün mü hastanede?Tavsiye eder misin?Çok bekleniyormuş ama galiba?

merhaba kızlar.
Benımde asılamam olacak ben dr muayenehanesınde olacagım 400 ıra ıstedı artı ılaclar ıcın 470 lıra verdım. Muayenehanede yaptıranlar ne kadara yaptırıyo merak ettım.

seninki biraz pahalı oluyor gibi.aşılama için şuanda hangi ilacı kullanıyorsun.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…