geçmiş olsun..ilk kezmi yapıldı.?bir de nerde yapıldı öğrenebilirmiyim?antalya olunca:
canım ya üzülme inş bi dahaki ay olur.pes etemek yok.ilk aşılaman mıydı?
bol şans canım inşallah tutar aşılaman benim gibi hüsrana uğramazsın.
Dr.um ali fuat bey deyince sormak istedim.antalya ya yakın oturan arkadaşım dr araştırıyor biz de methini duyduk bu dr.un.tedavileri ile hamile kalan çokmuş özellikle histeroskopi olduktan sonra.sen acaba onun tedavileri ile hamile kalanları duydun yada bizzat gördün mü hastanede?tavsiye eder misin?çok bekleniyormuş ama galiba?
ilk kez yapıldı... Antalya tüp bebekte yapıldı... Kemal beyin hastasıydım.. Ama bende yumurta sayısı az.. Sorun o... Aslında kemal bey tüp bebek demişti ama bir kere deneyelim dedi aşılamayı... Denedik.. Sonuç hüsran oldu
Bol şans canım inşallah tutar aşılaman benim gibi hüsrana uğramazsın.
Dr.um Ali fuat bey deyince sormak istedim.Antalya ya yakın oturan arkadaşım dr araştırıyor biz de methini duyduk bu dr.un.Tedavileri ile hamile kalan çokmuş özellikle histeroskopi olduktan sonra.Sen acaba onun tedavileri ile hamile kalanları duydun yada bizzat gördün mü hastanede?Tavsiye eder misin?Çok bekleniyormuş ama galiba?
evet ali fuat sayesinde hamile kalması çok zor olan 3-4 kişi hamile kaldı.bizzat şahidim ve sayısını bilmediğim kadar da hakkında olumlu şeyler duydum..bakalım benim sonucum ne olacak?ama aşılamayı çok araştırdım ali fuat ın tekniği hepsinden farklı.mesela gonal-f genelde 50 veya 75 mg la yapılıyor ve 2 en fazla 3 yumurta oluşturuluyor.fakat ali fuat bey 112,5 mg 9 gün bana yaptırdı ve toplam 7 yumurta oluşturdu...bakalım hayırlısı.ama duyduklarımdan dolayı kesinlikle tavsiye derim ayrıca ben çok memnunum...
slm cnm sen yaptırdınmı aşılama?
tüp bebekte kemal özgür çok iyiymiş.zaten ali fuat bey kemal bey ve sinan beyle çalışıyor.bol şans...umarım olumlu olur...
bende senin gibi hüsrana uğrayanlardanım.. bugün öğrendim sonucu.. ne kullandın ilaç olarak?
merhaba arkadaslar.. 19 ekimde yaptırmıstım asılamamı ama bugun negatif sonuc aldık.. uzuldum ama bir şekilde atlatmaya çalışıyorum..
aşılamada benim görüştüğüm dr.ların hepsi kaliteli tek yumurta istiyorlar.2 yumurta gelişmesi bile pek tercih edilmiyor.hatta yönetmelikde tek yumurta şartı varmış.3 ymurtası gelişti bir arkadaşımın ve aşılaması iptal oldu..o dr.un yöntemi farklıymış gerçekten..
Ben yumurta için puregon 50 ünite/5 gün..çatlatma için ovitrelle..aşılama sonrası progesteron destek olarak progynex kapsül fitil olarak..ama sonuç hüsraann
ya kızlar fikir verin bana yarın yaptırıcaktım ama bugün 10. Gün acaba denesemmi kan tahlilini? Hastane 5 dk ötemde baktıkça içim tuhaf oluyo sabahı beklemesem gidip yaptırsammı ne dersiniz? 10. Gün belli olurmu sizce?
Ya kızlar fikir verin bana yarın yaptırıcaktım ama bugün 10. Gün acaba denesemmi kan tahlilini? Hastane 5 dk ötemde baktıkça içim tuhaf oluyo sabahı beklemesem gidip yaptırsammı ne dersiniz? 10. Gün belli olurmu sizce?
herkese merhaba ben 1 yıllık evliyim ve yaklaşık 5 aydır tedavi görüyorum.bende ilk tercihimi başta özel hastaneden yana kullandım ama yanıldığımı anladım.size tavsiyem sakın özel hastane veya özel muayenehanelere gidipte okadar paranızdan ve umudunuzdan olmayın.devlet hastanelerin infertilite klinikleri bu işte çok iyiler.doktorlar nerden başlayacaklarını biliyolar.ben devlet hastanesine adetimin 3.günü 2 eylülde gittim kan testi verdim aynı gün ultrason çektirdim 4 gün sonra 7 eylülde rahim filmi çekildi adetimin 21. günü 20 eylülde progesteron tahlili için kan verdim bu arada eşimin sperm tahlili yapıldı bütün bu işlemler 3 hafta sürdü.Ekim ayı adetimde 5 gün serophone kullandım ve ardından yumurta takibi yapıldı(daha önce yazmıştım bi mucize gerçekleşti ve 2 yumurtam gelişti,kuru incir sayesinde)25 ekim ilk aşılamam yapıldı ve sadece 24+58 =82tl ödedik birde çatlatma iğnesi 24 tl yani toplam 100 tl ödemiş olduk.
ben de çok şaşırdım.hatta burda 6 yumurtası olanın aşılaması iptal olmuş diye duyunca da çok endişelenmiştim.senin söylediğine göre 3 te de iptal oluyormuş.şimdi daha da şaşırdım.benim 7 yumurta olması dezavantajmı avantajmı anlayamadım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?