2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben kadın doğum hastanesinin normal polikinliğine gittim ilk başta derdimi anlatınca beni infertilite kliniğine sevk etti.ben emekli sandığı çalışanıyım ben bu ücreti aldılar fakat ben aşılama odasında beklerken bi bayan geldi ve hiçbir güvencesi olmadığını söyledi ve aşılama ücretini sordu onada aynı ücreti söylediler.bence bi araştır derim o kadar parana yazık

inşallah tutunmuştur canımda hayırlı haberlerini alırız bizde... dediğim gibi bence bir iki gün daha sabret ve kendini başka şeylerle oyalamaya çalış.. odaklanma aynı şeye sürekli...

Allah allah kafam karıştı evet galiba en iyisi devlet hastanesi

Son düzenleme:

bendede baya bi yumurta vardı azlında hatta dr um eğer tüp olsaydı şuan bunları topluyor olucaktık dedi aşılamayı yaparken :s ve şöyle de demişti bunlar tam tüplük Ama yaptı aşılamayı. Ben ikize de razıyım keşke tutsa

inşallah tutunmuştur canımda hayırlı haberlerini alırız bizde... Dediğim gibi bence bir iki gün daha sabret ve kendini başka şeylerle oyalamaya çalış.. Odaklanma aynı şeye sürekli...

tamam canım sağol. Ama en çok yarın sabahı bekliyebilirim. Sabah işe gelirken kan vericem.

Arkadaşlar bilinçsizce yapılan tedavilerin sonunda sorunlar yaşanabiliyo o yüzden hangi doktora gittiğimizden daha çok bizim bilgili bi hasta olup olduğunuz daha önemli.Ben ilk doktora gittiğimde doktor bana klomen verdi adetimin 3. günü başlayıp günde 2 tane almamı söyledi.yumurta takibi falan yapmadan ilaç bittikten beş gün sonra gel dedi gittiğimde 2 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi ayrıca 7cmlik kocaman birde kistim vardı.o ay çatlatma iğneside vurmadı bidaha ki ay gebelik testi için çağırdı okadar emin konuştu yani.doktordan geldikten 2 günü sonra kanamam başladı geçmeynce tekrar gittim çatlama kanaması olabilir dedi aynı gün progesteron tahlili ve gebelik testi yaptı 2side negatifti.Hamile kalmayı bırakın yumurtam çatlamamıştı bile ve bana 2 ay üst üste yasmin verdi kistin kaybolması için.bizim için burda 14 gün bile geçmezken yanlış tedavi sonucu 2 ay beklemek kabus gibi.

aaaaa çok üzüldüm canım... neler yaşatıyolar bize yaa muayeneler transferler falan derken zaten yıpranıyoruz.. bide böyle şeyler olmuyo mu.. insanın sınırlarını zorluyolar resmen yani...

inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım. hiç belli olmuyor işte o kadar okumuş biliyordur deyip güveniyoruz

benimde kafam karıştı şimdi... devlet hastaneleride çok yoğun oluyo.. bide çok steril olmuyo ama bilemedim şimdi.. antalya ünv. hast. nasıldır acaba???

arkadaşlar bende başta sizin gibi düşünüyordum.devlet hastanesine gidilir mi çok yoğun olur, steril olmaz diye ama özel hastanede yaşadığım maddi ve manevi kayıp beni devlet hastanesine yönlendirdi .Şimdide iyiki gitmişim diyorum.Artık devlet hastanelerinin eskisi gibi olmadığını gördüm herkes çok güler yüzlü ve anlayışlı sonucu en kısa zamanda alıyosunuz hem maddi hemde manevi olarak yıpranmıyosunuz

inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım. hiç belli olmuyor işte o kadar okumuş biliyordur deyip güveniyoruz

Teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.ben bu site sayesinde çok şey öğrendim şununda farkına vardımki infertilite tedavisinde doktorlar tek bir tedavi uygulamıyorlar kimisi rahim filmi çektirmeden aşılama oluyo kimisi direk iğne tedavisi ile başlıyo falan... oyüzden doktorlara çok fazla güvenmemek lazım bunun içinde biliçli olmak şart inanın kimse bizi bizden fazla düşünmüyo.ben çok kısa zamanda çok fazla şey öğrendim hatta bu konu hakkında yazılan tez leri bile okudum:)

aaaaa çok üzüldüm canım... neler yaşatıyolar bize yaa muayeneler transferler falan derken zaten yıpranıyoruz.. bide böyle şeyler olmuyo mu.. insanın sınırlarını zorluyolar resmen yani...

malesef nina bir ay nasıl geçecek diye sabırsızlıkla beklersin ,bi umut doktorun odasına girersin ve elinde bi hiç kapıdan dışarı çıkarsın ve koca bi ay daha beklersin kara kara ben bunları yaşadığım ve yaşayanlarda gördüğüm için tecrübelerimi paylaşmak istedim.

paylaştıkların hepimiz için çok önemli canım... inşallah en kısa zamanda yüzün güler... banada bugune kadar hep çikolata kisti var ameliyat olcaksın dediler hep kaçtım.. eskişehir istanbul.. bir sürü doktor gezdim.. hiçbiri yumurta rezervin düşük demedi bana.. deselerdi 2 yıl geçirmezdim aşılama için.. taki antalyaya taşınana kadar... bir ay önce burda doktora gittim ve ameliyat olursan yumurta rezervin %50 düşebilir zaten az dedi.. bu riski göze almana değmez çünkü kistin 3 cm çok küçük dedi:...şaştım kaldım valla.. hemen aşılamaya geçtik ama olmadı...kısmet işte.. doktor demişti zaten tüpte şansın daha yüksek diye ama ben denemek istedim.. olmadı..

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.bugün betahcg baktırdım 1661 değerim.doktor yarın keseye bakmak için çağırdı.inşallah başka hamiş haberlerimiz vardır.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.bugün betahcg baktırdım 1661 değerim.doktor yarın keseye bakmak için çağırdı.inşallah başka hamiş haberlerimiz vardır.

çok tebrikler:)) çok sevindim. Bende yarın yaptırıcam sabah testimi. Kaçıncı gündü öğrenebilirmiyim? Benim yarın 11. Gün alllaaaaahhhımmm inşalllaaaahh bende yazarım senin gibi

yarın benimde test günüm yani 11. gün doktorum 2 kasımda gel dedi ama ben gitmeyecem kendimi hazır hissetmiyorum (( morelim bozulacak diye korkuyorum

yarın benimde test günüm yani 11. Gün doktorum 2 kasımda gel dedi ama ben gitmeyecem kendimi hazır hissetmiyorum (( morelim bozulacak diye korkuyorum

git bence :) böyle dahada stres olmazmı senin için. Varsa biran önce yaşarsın mutluluğunu geciktirmezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…