hepsi çatlayabilirse avantaj olur..ama allah korusun biri bile çatlayamaz kiste dönerse sorun olabilir.allah yardımcın olsun bol şans canım:)
Allahım yaaa ilk günler umrumda bile değildi şimdi sürekli düşünüyorum. Acaba acaba acabaa? + öğrenirsem nasıl söylerim,naparım,falan diye. Yada - çıkarsa naparım alışmak lazım falan diye diye içimde habire konuşuyorum... Bazen içimde kan seyirmesi gibi bişey oluyo 2 gündür. Tık tık tık :)) uff bebiişş inşallah tutunmuşsundur diyorum(
ben de çok şaşırdım.hatta burda 6 yumurtası olanın aşılaması iptal olmuş diye duyunca da çok endişelenmiştim.senin söylediğine göre 3 te de iptal oluyormuş.şimdi daha da şaşırdım.benim 7 yumurta olması dezavantajmı avantajmı anlayamadım????
Allah allah kafam karıştıevet galiba en iyisi devlet hastanesi
inşallah tutunmuştur canımda hayırlı haberlerini alırız bizde... Dediğim gibi bence bir iki gün daha sabret ve kendini başka şeylerle oyalamaya çalış.. Odaklanma aynı şeye sürekli...
tamam canım sağol. Ama en çok yarın sabahı bekliyebilirim. Sabah işe gelirken kan vericem.
Arkadaşlar bilinçsizce yapılan tedavilerin sonunda sorunlar yaşanabiliyo o yüzden hangi doktora gittiğimizden daha çok bizim bilgili bi hasta olup olduğunuz daha önemli.Ben ilk doktora gittiğimde doktor bana klomen verdi adetimin 3. günü başlayıp günde 2 tane almamı söyledi.yumurta takibi falan yapmadan ilaç bittikten beş gün sonra gel dedi gittiğimde 2 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi ayrıca 7cmlik kocaman birde kistim vardı.o ay çatlatma iğneside vurmadı bidaha ki ay gebelik testi için çağırdı okadar emin konuştu yani.doktordan geldikten 2 günü sonra kanamam başladı geçmeynce tekrar gittim çatlama kanaması olabilir dedi aynı gün progesteron tahlili ve gebelik testi yaptı 2side negatifti.Hamile kalmayı bırakın yumurtam çatlamamıştı bile ve bana 2 ay üst üste yasmin verdi kistin kaybolması için.bizim için burda 14 gün bile geçmezken yanlış tedavi sonucu 2 ay beklemek kabus gibi.
Arkadaşlar bilinçsizce yapılan tedavilerin sonunda sorunlar yaşanabiliyo o yüzden hangi doktora gittiğimizden daha çok bizim bilgili bi hasta olup olduğunuz daha önemli.Ben ilk doktora gittiğimde doktor bana klomen verdi adetimin 3. günü başlayıp günde 2 tane almamı söyledi.yumurta takibi falan yapmadan ilaç bittikten beş gün sonra gel dedi gittiğimde 2 tane yumurtamın oluştuğunu söyledi ayrıca 7cmlik kocaman birde kistim vardı.o ay çatlatma iğneside vurmadı bidaha ki ay gebelik testi için çağırdı okadar emin konuştu yani.doktordan geldikten 2 günü sonra kanamam başladı geçmeynce tekrar gittim çatlama kanaması olabilir dedi aynı gün progesteron tahlili ve gebelik testi yaptı 2side negatifti.Hamile kalmayı bırakın yumurtam çatlamamıştı bile ve bana 2 ay üst üste yasmin verdi kistin kaybolması için.bizim için burda 14 gün bile geçmezken yanlış tedavi sonucu 2 ay beklemek kabus gibi.
benimde kafam karıştı şimdi... devlet hastaneleride çok yoğun oluyo.. bide çok steril olmuyo ama bilemedim şimdi.. antalya ünv. hast. nasıldır acaba???
inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım. hiç belli olmuyor işte o kadar okumuş biliyordur deyip güveniyoruz
aaaaa çok üzüldüm canım... neler yaşatıyolar bize yaamuayeneler transferler falan derken zaten yıpranıyoruz.. bide böyle şeyler olmuyo mu.. insanın sınırlarını zorluyolar resmen yani...
malesef nina bir ay nasıl geçecek diye sabırsızlıkla beklersin ,bi umut doktorun odasına girersin ve elinde bi hiç kapıdan dışarı çıkarsın ve koca bi ay daha beklersin kara kara ben bunları yaşadığım ve yaşayanlarda gördüğüm için tecrübelerimi paylaşmak istedim.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.bugün betahcg baktırdım 1661 değerim.doktor yarın keseye bakmak için çağırdı.inşallah başka hamiş haberlerimiz vardır.
yarın benimde test günüm yani 11. Gün doktorum 2 kasımda gel dedi ama ben gitmeyecem kendimi hazır hissetmiyorum(( morelim bozulacak diye korkuyorum
inşallah.hatta 7 si pazar günü özel bir klinik veye tanıdığın bir hastanenin acil servisinde de yaptırabilirsin..umarım pozitif olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?