2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bir ben değilim galiba agresif ve sinirli olan bu aralar.pimi çekilmemiş bomba gibi geziyorum evde heran patlamaya hazır ve nazır bir şekilde.

değilsin canım merak etme bu cadı da beni zorluyo zati hep kucak istiyo bende inatla almıyom çığırıyo paso

bir ben değilim galiba agresif ve sinirli olan bu aralar.pimi çekilmemiş bomba gibi geziyorum evde heran patlamaya hazır ve nazır bir şekilde.

Aslında agresif biri değilimdir ama doğumdan sonra bi haller oldu bana,geçecek inşallah..relax olmak hiç bişeyi takmamak istiyorum artık

Aslında agresif biri değilimdir ama doğumdan sonra bi haller oldu bana,geçecek inşallah..relax olmak hiç bişeyi takmamak istiyorum artık
hahahhh ay bu benim 2.çocuğum doğum yapmadan önce gayet sakin uysal biriydim ammmaaaa sonra değiştim ve hala öyleyim eşimde relax ol pozitif ol diyor ama kendisi uykusuz ve yorgun olmadığı için beni anlamıyorrr.yada anlıyorda işine gelmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…