valla evde olmak zor dört duvar arasında depresyona girdim resmen, ben de heyecan yaptım şimdi
havalar da düzelse,sıcacık olsa,bebişler büyüse oooo var daha
valla evde olmak zor dört duvar arasında depresyona girdim resmen, ben de heyecan yaptım şimdi
havalar da düzelse,sıcacık olsa,bebişler büyüse oooo var daha
slm kızlarrr nasılsınız
kv de batıkentte, sana da uğrarım gidip gelirken inşallah :))
açtın mı nurturia?
beklerim tabi ne güzel olur:) grubuna üye oldum bu arada
hg.. ankaralılar coştu canım, iyiyiz.. sen nasılsın?
sorma bende ii depresyondayım herkesi dövesim var
ay ay ayyy.. çok tatlısın.. ağzımın suları aktı şimdiden..
sende fırsat buldukça gelmeye çalış tatlım bana ya, bak konya yoluna çıkıcan dümdüz...
birilerini bulsam bende dövecem çok pis dalacam hatta
birilerini bulsam bende dövecem çok pis dalacam hatta
bir ben değilim galiba agresif ve sinirli olan bu aralar.pimi çekilmemiş bomba gibi geziyorum evde heran patlamaya hazır ve nazır bir şekilde.
beklerim tabi ne güzel olur:) grubuna üye oldum bu arada
bir ben değilim galiba agresif ve sinirli olan bu aralar.pimi çekilmemiş bomba gibi geziyorum evde heran patlamaya hazır ve nazır bir şekilde.
81 limisin kız ondan mı 81
hahahhh ay bu benim 2.çocuğum doğum yapmadan önce gayet sakin uysal biriydim ammmaaaa sonra değiştim ve hala öyleyim eşimde relax ol pozitif ol diyor ama kendisi uykusuz ve yorgun olmadığı için beni anlamıyorrr.yada anlıyorda işine gelmiyorrAslında agresif biri değilimdir ama doğumdan sonra bi haller oldu bana,geçecek inşallah..relax olmak hiç bişeyi takmamak istiyorum artık
değilsin canım merak etme bu cadı da beni zorluyo zati hep kucak istiyo bende inatla almıyom çığırıyo paso
evet 81liyim sen demi 81lisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?