2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar
ben de bu forumu takip ediyorum ama arada sırada yazıyorum
bu arada ben de ankara batıkentteyim

sorma htc ya, keşke azıcık yakın olsaydık keşke..

denis, sen de buradansın, çok sevindim..
rita gelince buluşacağız biliyorsunuz değil mi.. epey kalabalık olacağız galiba

buluşalım hemen nerde olursa kocaya getirtiririm ben kendimi işi ne onuda yapsın uyuz

evet baya ankaralı var sanırım burada ben de sevindim anneler ve bebişleri nerede buluşcaklar acaba?:)

aaa bana yakınsın sen, eryaman bende.

evet çok yakınız canım :)

slm kızlar. birkaç gündür giremiyorum ayy size ne kadar alışmışım yafff akllım hep burda. dün kont gittik. 3 haftada 700 gr almış oğluşum. multitabs ve demir verdi arık d vit kullanmayacağız eğer multitabs i severse. yok sevmezse d vit e devam. rota nın 2. dozunu da yaptırdık. sadece anne sütüne devam dedi. elma suyu falan önümüzdeki ay konuşacakmışız.

evet baya ankaralı var sanırım burada ben de sevindim anneler ve bebişleri nerede buluşcaklar acaba?:)

evet çok yakınız canım :)

bilmiyorum ki daha tatlım.. benim aklıma ankamall geliyor ilk ortak nokta olarak ama hepimiz toplanıp kararlaştırırz bi gün, sonra da hemen ev gezmeleri yaz gelince de parklar

hoşgeldin canımmm.. maşallah kuzuna.. bak ankaralılar istilada :))

platin Nurturia da arkadaş listemdesin bu arada

dnz miydi canım nickin?

buluşalım hemen nerde olursa kocaya getirtiririm ben kendimi işi ne onuda yapsın uyuz

kızlar nurturiada ankaralılar grubu kurmuştum, hadi gelin sizde..

bilmiyorum ki daha tatlım.. benim aklıma ankamall geliyor ilk ortak nokta olarak ama hepimiz toplanıp kararlaştırırz bi gün, sonra da hemen ev gezmeleri yaz gelince de parklar

bi gün alışveriş merkezlerinin bbek bakım odalarında karşılaşırsanız şaşırmayın. rita bizde toplanırız demişti ama yine konuşulur. sonrada bana mangala gelirsiniz eşlerinizle. bizim ev bahçeli mangal partilerimiz çok olur yazları

ay ay ayyy.. çok tatlısın.. ağzımın suları aktı şimdiden..

sende fırsat buldukça gelmeye çalış tatlım bana ya, bak konya yoluna çıkıcan dümdüz...

ohh ohh aman bugün kocaya sinir gidiyom ya gelmesin benle bi yere

ay ay ayyy.. çok tatlısın.. ağzımın suları aktı şimdiden..

sende fırsat buldukça gelmeye çalış tatlım bana ya, bak konya yoluna çıkıcan dümdüz...

valla evde olmak zor dört duvar arasında depresyona girdim resmen, ben de heyecan yaptım şimdi
havalar da düzelse,sıcacık olsa,bebişler büyüse oooo var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…