slm kızlar
ben de bu forumu takip ediyorum ama arada sırada yazıyorum
bu arada ben de ankara batıkentteyim
slm kızlar
ben de bu forumu takip ediyorum ama arada sırada yazıyorum
bu arada ben de ankara batıkentteyim
sorma htc ya, keşke azıcık yakın olsaydık keşke..
denis, sen de buradansın, çok sevindim..
rita gelince buluşacağız biliyorsunuz değil mi.. epey kalabalık olacağız galiba
sorma htc ya, keşke azıcık yakın olsaydık keşke..
denis, sen de buradansın, çok sevindim..
rita gelince buluşacağız biliyorsunuz değil mi.. epey kalabalık olacağız galiba
aaa bana yakınsın sen, eryaman bende.
aaa bana yakınsın sen, eryaman bende.
buluşalım hemen nerde olursa kocaya getirtiririm ben kendimi işi ne onuda yapsın uyuz
evet baya ankaralı var sanırım burada ben de sevindimanneler ve bebişleri nerede buluşcaklar acaba?:)
evet çok yakınız canım :)
eryaman da mümessil arkadaşım var benim eşide pilot
bilmiyorum ki daha tatlım.. benim aklıma ankamall geliyor ilk ortak nokta olarak ama hepimiz toplanıp kararlaştırırz bi gün, sonra da hemen ev gezmeleriyaz gelince de parklar
slm kızlar. birkaç gündür giremiyorum ayy size ne kadar alışmışım yafff akllım hep burda. dün kont gittik. 3 haftada 700 gr almış oğluşum. multitabs ve demir verdi arık d vit kullanmayacağız eğer multitabs i severse. yok sevmezse d vit e devam. rota nın 2. dozunu da yaptırdık. sadece anne sütüne devam dedi. elma suyu falan önümüzdeki ay konuşacakmışız.
platin Nurturia da arkadaş listemdesin bu arada
buluşalım hemen nerde olursa kocaya getirtiririm ben kendimi işi ne onuda yapsın uyuz
bilmiyorum ki daha tatlım.. benim aklıma ankamall geliyor ilk ortak nokta olarak ama hepimiz toplanıp kararlaştırırz bi gün, sonra da hemen ev gezmeleriyaz gelince de parklar
bi gün alışveriş merkezlerinin bbek bakım odalarında karşılaşırsanız şaşırmayın. rita bizde toplanırız demişti ama yine konuşulur. sonrada bana mangala gelirsiniz eşlerinizle. bizim ev bahçeli mangal partilerimiz çok olur yazları
hoşgeldin canımmm.. maşallah kuzuna.. bak ankaralılar istilada :))
dnz miydi canım nickin?
evet canım
kızlar nurturiada ankaralılar grubu kurmuştum, hadi gelin sizde..
bi gün alışveriş merkezlerinin bbek bakım odalarında karşılaşırsanız şaşırmayın. rita bizde toplanırız demişti ama yine konuşulur. sonrada bana mangala gelirsiniz eşlerinizle. bizim ev bahçeli mangal partilerimiz çok olur yazları
ay ay ayyy.. çok tatlısın.. ağzımın suları aktı şimdiden..
sende fırsat buldukça gelmeye çalış tatlım bana ya, bak konya yoluna çıkıcan dümdüz...
aa benim eşimde mümessil kaçıncı etapta oturuyorlarki?mümessil arkadaşın hangi firmada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?