2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet uykusuzluk insanı çileden çıkarıyor,bide benim eşim battaniyesini yastığını alıp karşıma geçip salonda kestiriyor bazen varyaaa allaaaah beynini patlatasım geliyo resmen

evet uykusuzluk insanı çileden çıkarıyor,bide benim eşim battaniyesini yastığını alıp karşıma geçip salonda kestiriyor bazen varyaaa allaaaah beynini patlatasım geliyo resmen

aynen bende dün akşam horlayıp durdu indirdim kafasına bi tane tak dedi valla neye uğradığına şaşırdı horlayıp durma kafam patladı be dedim sersemdi zati ne olduğunu anlayamadı uyudu tekrar..arada atıyom ben bi tane

öncelikle herkeze mrhb bende ekim annesiyim siteye yeni üye oldum inanın zor ama güzel şeyler bunlar bazen günler geçmek bilmiyor ekim annesi olmak çok zor neden çünkü bebeğim kış bebeği oluyor onu korumak daha güçleşiyor grip olan misafirler çok sıcak olduğunu iddaa edenler sürtekli evde olmak zorunda olmak sıkıcı neyse az kaldı umarım hızlıca geçer:87::87:

sabah kalk temizlik yap geceden zaten uykusuz kalıyorum yemek hazırlıyom bizimkisi öğlenleri eve yemeğe geliyor,akşam yemeğini hazırlıyom ,yani bütün gün yoruluyorum kısacası beyimiz akşam işten geliyor eve biraz oturuyor yoruldum ben 1 saat falan uyuyayım sonra uyandırırsın beni diyor aaaa sanki gece o uykusuz kalıyor benim uykum var sen uyuyorsun diyorum sende öğlen kızı uyutunca uyusaydın diyor ebe adam kız deliksiz uyumuyorki 15 dakikada bir kalkıyor ben nasıl uyuyayım

arada bende dirseğimle vuruyorum neye uğradığını şaşırıyor uyku arasında

2011 ekim anneleri topiğine baktım bizim kızlar orayada el atmış hemen
Bende hemen tebrik ettim

hehe iyi yapıyosun

benden 1 gün önce doğum yapmışsın sanırım 1 gün ara var bebeişlerde:)

16 ekim canım

az kaldı diye avutuyoruz,sürekli hesap yapıyorum şu ay şu kadar aylık olcak ben de rahata ericem diye ama sabırlı olmak lazım

Kızlar cok sevinçliyimmmmmmmm
Mutluyummm işyerimin kreşi 2 yaş sınırını 0 a çekmiş. Yönetmelik değişmiş;

"4857 Sayılı İş Kanunu’nun 88 inci maddesi ile bu maddeye dayanarak çıkarılan “Gebe veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik”te yaşları ve medeni halleri ne olursa olsun, 100-150 kadın işçi çalıştırılan işyerlerinde, bir yaşından küçük çocukların bırakılması ve bakılması ve emziren işçilerin çocuklarını emzirmeleri için bir emzirme odasının; yaşları ve medeni halleri ne olursa olsun, 150’den çok kadın işçi çalıştırılan işyerlerinde ise 0-6 yaşındaki çocukların bırakılması ve bakılması, emziren işçilerin çocuklarını emzirmeleri için işveren tarafından çalışma yerlerinden ayrı ve işyerine yakın bir yurdun kurulması gerektiği, emzirme odası ve yurt açma yükümlülüğünün belirlenmesinde, işverenin tüm işyerlerindeki kadın işçilerin toplam sayısının dikkate alınacağı hususları hüküm altına alınmıştır."

sayı sizede uyuyorsa araştırın derim

hadi gözünaydın cvanım

hadi gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…