2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bu arada Reklamlara geçeyim

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Türk Telekom Masal Servisi’ndeki 100’ü aşkın masal, 444 11 66 numaralı telefondan yıl sonuna kadar ücretsiz olarak dinlenebilecektir.

eminsin demiii sonra koymasın fatura

mezime elifim sağolun kızlar :)
Ya bebeğimi işyerinde emzirebileceğim inanamıyorum hani hayal bile etmemiştim ki rüyam gercek oldu diyim

kızlar bebişlere şarkı söylüyo musunuz? ben mini mini bir kuşu söyleyince çok hoşuna gidiyo yaa eskimeyen şarkı mini mini bir kuş

ay bizim ev telefonumuz yokkkk

hemen cıkaralım canım hahahahah yaw kreşi böyle yapınca işyerime bir sevgim geldi bir muhabbetim geldi Allahımmmm yanaklarım kızardı kızzzzzlarrrrrrr hani verip vermicemde kesin degil hani ortamına bakaım bir denerim hiç olmazsa 2-3 ay emzirmek için götürürüm elalemin kadınına bırakmaktan iyidir kreş hocalarını tanıyorum cok iiler

kızlar bebişlere şarkı söylüyo musunuz? ben mini mini bir kuşu söyleyince çok hoşuna gidiyo yaa eskimeyen şarkı mini mini bir kuş

bunu yaklasık 2 aydı sölüyorum bayılıyor birde ali babayı sölüom onu daha cok seviyor özellikle miyav hav hav meee kısımlarında ara verip sölüom sölememi beklio bayılıo :)

ya burda gerek duymadık tel.yaza tayinimiz çıkarsa yeni evimize alırız tel.biraz takip edersin hoşuna giderse bırakırsın hem gözünün önünde olur

benim büyük kızım ana okulunda öğrendiği şarkıları söylüyor kardeşine oda çığlık ata ata dinliyor o konularla ablası ilgileniyor minik kuzununda hoşuna gidiyor ablasını dinlemek

hatta bu şarkıyı çok seviyor
ben bir küçük çaydanlığım yuvarlak karmım var
şurada ağzım var,şurada kolum var
kaynayınca suyum fokurda fokurdar
kaynayınca suyum fokurda fokurdar
eğersin başımı içersin çayımı
eğersin başımı içersin çayımı
tabi bunu söylerken hareketlerinide yapıyor

hehe bu da iyiymiş:)

hehehhh dur bak 1 tane daha var
ben bir elma kurduyum kıvrıla kıvrıla gezerim
nerde bir elma görsem dayanamaz süzerim
içime yaramaz kurt düştü kuşlar başıma üşüştü (2 kere söyleniyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…