kızlar ben çıkıyorum benim kociş gelir birazdan bysss sonra görüşürüz
bizde bugun 4. ay aşılarımızı olduk inş. ateş yapmaz boyumuzda kilomuzda iyiymiş doktor hiç gerek yok ek gıdaya dedi. ilk 6 ay sadece anne sütü dedi. hadi hayırlısı bakalım
Kızlar cok sevinçliyimmmmmmmm
Mutluyummm işyerimin kreşi 2 yaş sınırını 0 a çekmiş. Yönetmelik değişmiş;
"4857 Sayılı İş Kanunu’nun 88 inci maddesi ile bu maddeye dayanarak çıkarılan “Gebe veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik”te yaşları ve medeni halleri ne olursa olsun, 100-150 kadın işçi çalıştırılan işyerlerinde, bir yaşından küçük çocukların bırakılması ve bakılması ve emziren işçilerin çocuklarını emzirmeleri için bir emzirme odasının; yaşları ve medeni halleri ne olursa olsun, 150’den çok kadın işçi çalıştırılan işyerlerinde ise 0-6 yaşındaki çocukların bırakılması ve bakılması, emziren işçilerin çocuklarını emzirmeleri için işveren tarafından çalışma yerlerinden ayrı ve işyerine yakın bir yurdun kurulması gerektiği, emzirme odası ve yurt açma yükümlülüğünün belirlenmesinde, işverenin tüm işyerlerindeki kadın işçilerin toplam sayısının dikkate alınacağı hususları hüküm altına alınmıştır."
sayı sizede uyuyorsa araştırın derim
kızlar bebişlere şarkı söylüyo musunuz? ben mini mini bir kuşu söyleyince çok hoşuna gidiyo yaa eskimeyen şarkı mini mini bir kuş
yavrum 3 gündür kaka yapamıyor ondamı huzursuzlugu bilmem dün bugun ağla ağla perişan oldu yazmıştım bugunda aynıydı banyo yaptı rahattı butun gun ama aksam uykusuna gecerken yıne kudurdu bir kaka yapsaydıda rahatlasaydı acaba dıyorum diş huzursuzlugumu bugun baktım alt üst dişlerinde hiçbirşey yok gayet normal görünüyor diş etleri ama yan sag ve sol çene dişlerinin oldu yerler 2 tarafta beyazlık var alakası yoktur herhal ön dıslerden önce çeneler cıkıcak degılgerçi annesine benzerse benim gibi anorml diş cıkarır..ben 4 erli cıkarmıs hemde üstten
benimkide kaka yapmıo ama rahasızlık vermiyor hiç. belkim diştir.
yavrum 3 gündür kaka yapamıyor ondamı huzursuzlugu bilmem dün bugun ağla ağla perişan oldu yazmıştım bugunda aynıydı banyo yaptı rahattı butun gun ama aksam uykusuna gecerken yıne kudurdu bir kaka yapsaydıda rahatlasaydı acaba dıyorum diş huzursuzlugumu bugun baktım alt üst dişlerinde hiçbirşey yok gayet normal görünüyor diş etleri ama yan sag ve sol çene dişlerinin oldu yerler 2 tarafta beyazlık var alakası yoktur herhal ön dıslerden önce çeneler cıkıcak degılgerçi annesine benzerse benim gibi anorml diş cıkarır..ben 4 erli cıkarmıs hemde üstten
ne kadar durgunmuş bugün burası. geçmişi çok çabuk okudum bu sefer.
selam ece
kızlar kefir için benim oğlumunda kaka sorunu var kefir içiyorum baya işe yarıyo günde 1 bardak için düzenli etkisini görürsünüz hem sütte olur hemde kalitesi artar sütün nerden ami anladım kefirin işe yaradığını?oğlumun kakası kefir kokuyo
bulursun orta büyüklükteki marketlerde var tadı biraz kötü:2:slm cnm nassın
walla kakasını yapmadığı zmn huzursuz değil ama deniyim burda bulabilcemmi kefiri tadıda kötü diolar.
selam lavinya. yeni gördüm seni
var ben marketten alıyom kızlar 2 bardak içerseniz kesin çözüm ama her gün biraz tadı kötü ama ne edicen arıkkefir nerde satılıyor kızlaradını duymustum sımdı googlden baktım nasıl olduguna marketlerde varmıdırki
var ben marketten alıyom kızlar 2 bardak içerseniz kesin çözüm ama her gün biraz tadı kötü ama ne edicen arık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?